Žena chce jen jeho peníze

Anonymní
2.5.17 17:01

Žena chce jen jeho peníze

Kde začít, jeden rodinný příslušník se,,zamiloval,, do ženy z nevěstince, je to muž 60let, nikdy nezil se zenou, chodil jen po podobnych nevestincich. Najednou v 60prisel na to, ze pry nechce byt sam. Jenze on je hrozne naivni, mysli si, ze v tom bordelu jen bydlí, jak mu řekla. Ona tam ale pracuje, prodava se a on si mysli, ze je normalni zene za sex platit. Ted mu rekla, ze ji musí dat 15.000 korun a ze se za nim odstehuje. On ji ty penize dal a naivne veri, ze prijde! Je mi z toho na :poblion:. Jsem si jista, ze z nej vytahne za dalsi mesic dalsi penize. Dokonce tvrdi, ze je to jeho pritelkyne.. Je uplne mimo a je dusevne prostejsi. Jak mu toto vymluvit, bojime se, aby se napr nezadluzil. Anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
2.5.17 17:04
@Anonymní píše:
Kde začít, jeden rodinný příslušník se,,zamiloval,, do ženy z nevěstince, je to muž 60let, nikdy nezil se zenou, chodil jen po podobnych nevestincich. Najednou v 60prisel na to, ze pry nechce byt sam. Jenze on je hrozne naivni, mysli si, ze v tom bordelu jen bydlí, jak mu řekla. Ona tam ale pracuje, prodava se a on si mysli, ze je normalni zene za sex platit. Ted mu rekla, ze ji musí dat 15.000 korun a ze se za nim odstehuje. On ji ty penize dal a naivne veri, ze prijde! Je mi z toho na :poblion:. Jsem si jista, ze z nej vytahne za dalsi mesic dalsi penize. Dokonce tvrdi, ze je to jeho pritelkyne.. Je uplne mimo a je dusevne prostejsi. Jak mu toto vymluvit, bojime se, aby se napr nezadluzil. Anonym

Sebrat mu peníze, platit za něj bydlení a kupovat mu jídlo. Pokud s tím on bude souhlasit. Někdo by mu to měl vysvětlit. A nebo ho zbavit svéprávnosti a nechat mu stanovit poručníka.

• Citovat
  • Upravit
33622
2.5.17 17:05

Tak jestli neechápe že je to prosě jen lehčí žena a nikdy s ním bydlet nebude tak to je pak těžké no, bude z něj jen tahat peníze. Pusť mu film Ku.va hoši… Třeba mu blikne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
2.5.17 17:07

A to mu někdo neumíte vysvětlit, že není normální ženě za sex platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.17 17:11

My jsme mu to vysvětlovali, on veri, ze to normalni je tak jsem uz rekla ze me taky nikdo neplati a kdyby ho chtela, sla by aniz by ji dal tolik peněz. Jak rikam, je prostší. Uz jsem se snazila na ni najit kontakt ale zatim marne.

• Citovat
  • Upravit
33916
2.5.17 17:11
@Anonymní píše:
Kde začít, jeden rodinný příslušník se,,zamiloval,, do ženy z nevěstince, je to muž 60let, nikdy nezil se zenou, chodil jen po podobnych nevestincich. Najednou v 60prisel na to, ze pry nechce byt sam. Jenze on je hrozne naivni, mysli si, ze v tom bordelu jen bydlí, jak mu řekla. Ona tam ale pracuje, prodava se a on si mysli, ze je normalni zene za sex platit. Ted mu rekla, ze ji musí dat 15.000 korun a ze se za nim odstehuje. On ji ty penize dal a naivne veri, ze prijde! Je mi z toho na :poblion:. Jsem si jista, ze z nej vytahne za dalsi mesic dalsi penize. Dokonce tvrdi, ze je to jeho pritelkyne.. Je uplne mimo a je dusevne prostejsi. Jak mu toto vymluvit, bojime se, aby se napr nezadluzil. Anonym

vysvětlit mu jak se věcí mají, ale zbytek je na něm je to jeho život ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.17 17:14

Problem je, ze ty penize uz bere asi z jeho uspor a pry mu rekla, ze musi poplatit dluhy aby mohla z toho bordelu odejit tak cekam, ze si jeste o neco rekne. Ale ano, je to jeho zivot, ale koukat se na to, je šílený

• Citovat
  • Upravit
2505
2.5.17 17:17

Taaak to je maras… Asi bych nastoupila dost intenzivně na tu štětku… Ale jak.. dali jste ji jakýkoliv způsobem vědět, že víte co dělá? Třeba se lekne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.5.17 17:32

Pokud je ten clovek svepravny, ty penize ji da dobrovolne tak nemuzes delat nic, je to jeho vec, jeho penize, jeho rozhodnuti… podela si zivot sobe, treba se pak pouci, prusvih by byl pokud by tim zadluzil nekoho dalsiho. Na tu zenskou muzete zkusit uhodit, ale to bejvaj takovy natury ze se ti akorat tak vysmeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.5.17 18:17

Zensky muzou davat sex za penize jen diky tomu, ze chlapi za to plati :nevim: Svuj k svemu :nevim: Nevim, co myslis tim, ze je dusevne prostsi, ale to, ze si mysli, ze platit za sex je normalni, neni dusevni zaostalost, ale chyba uz kdysi davno pred par desitkami let.

• Citovat
  • Upravit
10867
2.5.17 18:57

Kdyz mu neni pomoci, obavam se, ze si to uvedomi az pozde. Nekteri lide se jinak nepouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.5.17 19:11
@pohledmuze píše:
A co presne je normlani zena? :mrgreen: To, ze se neplati za sex rikej rozvedenym chlapkum, kteri prisli o dum, penize. :mrgreen:
Za sex se svym zpusobem plati vzdy. Je v poradku v 60 si vydrzovat mladsi holku, akorat clovek musi byt realista a vedet, ze s nim je kvuli penezum. :think:

Tak to pozor! :cert:

Jednou jsem měla přítele, byl o 27 let starší ode mě, 60tka pomalu klepala na dveře a rozhodně jsem s ním nebyla kvůli penězům, ale proto, že jsem ho milovala :srdce: Všechny nejsme stejné. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1091
2.5.17 22:05
@Anonymní píše:

ať je v pohodě, normální manželství by ho vyšlo mnohem dráž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.5.17 22:16
@Arturus píše:
ať je v pohodě, normální manželství by ho vyšlo mnohem dráž :D
:palec: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit