Muži se mě zřejmě boji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
19.11.21 17:09

Myslím, že žena „lepší průměr“ je pro muže obecně nejatraktivnější.
Pokud tě neoslovují, nebo nereagují na tvoje pokusy, děláš něco blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
19.11.21 18:37
@Anonymní píše:

Jako snažím se, abych byla milá.

Nesnaz se byt mila.

Bud mila.

On chlap ten rozdil mezi zenskyma, ktere se musi snazit byt mile a tema, ktere mile jsou citi na sto honu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.11.21 18:54

Každý funguje v jiném prostředí. Možná bys tedy měla zkusit najít prostředí, kde podobný problém nebudeš mít. Tím nemyslím měnit školu nebo práci. Každý funguje různě v několika typech prostředí a na hledání partnera stačí se vyskytovat v jednom takovém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.11.21 20:59

Nejsi ten typ člověka, co nečekaně k někomu přijde a začne se s ním bavit jakoby ho znal x let? Protoze z těhle lidí ja jsem také nejistá a občas se z jejich vysokého sebevědomí zakoktám. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
19.11.21 22:05
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 24 let a vždy když někoho oslovím např. na škole, tak mi přijde, že ten kluk začne být přede mnou takový nejistý, začne skoro koktat nebo to vidím na výrazu, že je zaskočen.
No jo, jenže jak si mám pak někoho najít, když jsem tedy asi hádám lepší průměr a kluci se mě bojí oslovit. To je mám někam zvát sama na rande? Asi ne že?
Snažím se tedy s mužem bavit normálně, ale zároveň sebevědomě. Nebo jak se mám tedy bavit?

Mne je už o dost víc, byla jsem v tvém věku hodně hezká holka, ale měla jsem skoro všechny kamarádky hezké holky, takže jsem si připadala vždy obyčejné, jako všechny a s kluky jsem nikdy neměla problém. Teď po 40_tce vypadám líp než většina vrtstevnic a teď to i vnímám.

• Citovat
  • Upravit
2469
20.11.21 07:32
@carsin píše:
Nesnaz se byt mila.

Bud mila.

On chlap ten rozdil mezi zenskyma, ktere se musi snazit byt mile a tema, ktere mile jsou citi na sto honu.

Přesně tohle jsem chtěl napsat.
Snaha má zde opačný efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
21.11.21 11:21

Vítej v digitálním světě. Většina těch kluků by se s tebou uměla bavit až po tom, co byste měli online komunikaci. Z první dobré asi mají problém o něčem mluvit. Já ač starší generace, bych byl sám zaskočen oslovit mě holka, ale asi výrazně méně a kratší dobu. Na druhou stranu teď už nejsem lepší průměr, ale taťulda :D, doby kdy jsem sebe považoval za lepší průměr jsou pryč. Takže bych věřil, že nejsem osloven se zájmem o mě, ale jako možnost vyřešit nějaký současný problém, jako „nevíte kdy jede.., jak se dostanu…,“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
21.11.21 11:41
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 24 let a vždy když někoho oslovím např. na škole, tak mi přijde, že ten kluk začne být přede mnou takový nejistý, začne skoro koktat nebo to vidím na výrazu, že je zaskočen.
No jo, jenže jak si mám pak někoho najít, když jsem tedy asi hádám lepší průměr a kluci se mě bojí oslovit. To je mám někam zvát sama na rande? Asi ne že?
Snažím se tedy s mužem bavit normálně, ale zároveň sebevědomě. Nebo jak se mám tedy bavit?

Jakým způsobem je tedy oslovíš?

A tebe nikdo neoslovil, když jsi tedy lepší průměr? To by aspoň ti největší grázlové měli na tebe pořádat hony :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.11.21 00:13

A nemluvíš třeba moc nahlas? :lol: :think: Mám v práci kolegyni a ta mluví hrozně nahlas a navíc vysokým tónem hlasu a když k nám ráno chodí zákazníci a ona na ně spustí, tak oni kolikrát až nadskočí, ještě v tom polospánku :lol: Vykulí oči a nejsou schopni slova :mrgreen: Jinak mi přijde, že poslední dobou jsou lidé neustále v jakési letargii, ve svém světě, či na telefonu… A když je někdo osloví, nečekají to… :lol:

• Citovat
  • Upravit
3005
22.11.21 02:11
@Anonymní píše:

A jak je oslovujes? Možná moc tlačíš od začátku na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.21 14:22

Ten fejk se ti povedl a místní píp…ti na něj skočili :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí