Myšlenky na smrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.8.21 23:36
@Takco píše:
Zhoršuje se to třeba při PMS? Nebo když tě život válcuje, protože se teprve ucis odmítat? A co krize středního věku, kolik ti je? Máš rodinu anebo spoustu snů před sebou a třeba ti k nim chybí odvaha nebo jsi skeptická, jestli se ti podaří?

Ne.. právě že co jsem se snažila nějak vyzkoumat kdy to přichází tak na menses to vliv nemá.. :?
S tím odmítáním by to sedělo, občas toho na sebe navalím až moc protože neumím občas říkat,,ne” protože mám z,,ne” špatný pocit, mám pocit ze bych měla vždy lidem vyhovět.
Je mi málo..24
Rodinu zatím nemám,. Přítele taky ne, toho zatím ani nehledám abych řekla pravdu, až to přijde tak to přijde. Měla jsem vážný vztah par let a teď jsem rok sama a nevadí mi to.
Sny mám, mám představu toho jak chci aby můj život vypadal po skole - až ji udělám, vím kde chci pracovat, vím co chci dokázat, šle vlastně všechno se odvíjí od ty školy :roll: Je to takový moje dno od kteryho se odrazím protože to jediný mne fakt strašně baví.. a Jo občas si říkám kdybych to nedala ten poslední rok že by to byla poslední kapka.. A je to dost reálný. Sice jsem měla cely studium stipko, ale taky vím ze poslední rok vždy nejvíc lidi vyletí… ta škola je to jediný co mě fakt baví

• Citovat
  • Upravit
5378
11.8.21 23:39

Když tě baví, tak ji uděláš! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.23 09:53

Ahoj, oživuji diskuzi..
Myslíte někdy na smrt? Já poslední dobou někdy ano. V konečném důsledky si myslím, že bych nebyla schopná to udělat, ale občas mě to napadne.
Nějak se plácám životem. Mám pocit, že jsem selhala a cítím se sama.
Mám šikovného a krásného osmiletého syna. Ale můj vztah s jeho otcem nefungoval a nedávno jsme se rozešli. Nehádali jsme se a vše proběhlo / probíhá v poklidu. Musela jsem odejít ze společného domova já, neboť dům je psaný na rodiče otce mého dítěte. Bydlím nyní u přítele. Mám pořád pocit, že jsem selhala jako matka. Vzala jsem dítěti domov (syna si střídáme). U přítele se zatím zabydluji. V práci je to taky na pytel. Nevím, jak dlouho tam ještě budu. Firma bude končit. Ať se podívám, kam se podívám, všude na mě číhá nejistota a to pro člověka, který je velký plánovač a detailista je dosti obtížné. Prošla jsem si poruchou příjmu potravy, a proto potřebuji řád a pravidelnost.
Vím, že lidi jsou na tom daleko hůř než já, ale nějak mě to všechno „drtí“. Pořád se hledám, mám celoživotně pocity méněcennosti, nevěřím si. Moje nálady jsou ve vlnách..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová