Zničila jsem z gruntu nové triko

14809
4.8.21 21:52

Zničila jsem z gruntu nové triko

Zdravím. V zápalu úklidu jsem zničila krásné fungl nové triko. Stříkala jsem savem a asi ty pidi kapičky mírně pokapaly kousek rukávu na triku. Vypadá to jak pos. rané od much, přitom tričko bylo o pěkný kus jinde, asi nějakým zázrakem to na to nakapalo. Ani jsem si toho zprvu nevšimla, až teď.
No napadá mě triko obarvit stejnou barvou, ale vepředu je potisk, tak to se asi zase chytí na ten potisk?? Nebo obarvit jen ten rukáv? Se zblázním. Ale že vždycky když už, tak se musí zničit to nejlepší/nejnovější/nejdražší. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1638
4.8.21 21:58

Já jsem si párkrát prostřihla nové triko, když jsem chtěla ustříhnout cedulku co bývá zevnitř na boku. Co s tím neporadím, protože nejspíš odbarvením zničíš obrázek, jen tě snad potěší, že nejsi sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
4.8.21 21:58

Vyhodit/nechat na zahradu třeba a koupit nový :think:
Taky sem si takhle zničila hodně oblečení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.8.21 22:10

Pokud by bylo černé, tak bych zkusila fix na textil a ty tečky tím zneviditelnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.8.21 22:11

Klid, mě dneska upadl dva měsíce starý telefon a praskl mu displej, takže oprava za 1500 :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
4.8.21 22:17

JOJO
miluju SAVO
leč kolik mých triček a šatů na doma tohle odneslo!! za 30 let uklízení desítky hader!! tu šmouha-kapičky! jelikož nosím obvykle černou, zkusila jsem to zamaskovat vším možným - černá Duha nebo černým centro-fixem na cd.. ale pomohlo to jen do prvního vyprání.. holt úklid nese své oběti.. 8) :lol: smiř se, tričko nech na doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.21 22:18

Se mi taky stane pravidelně s novým oblečením nebo věcí, hned vše zničím 8o :D už je to u mě zákon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.8.21 22:23

Já sem si takhle popuntikovala nohavice nových černých kalhot, od kolen až dolů na přední straně…tak sem to Savo rozprášila i na té zadní a lehce i nad kolena a nosila sem je normálně dal…půlka lidí si myslela že je to nějaký umělecký design pár lidí si mysleli že je to od bláta dokud nepřišli blíž a zjistili že ne…nicméně bylo mi to sumák co si mysli, byly pohodlné a vešla sem se do nich celou první půlku těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.8.21 22:26

A hele, koukám, že nejsem jediná pořádná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.8.21 22:29

@eva valoi sem vyklízela byt když mi koncil nájem a chtěla sem to mit pořádně viciděné no… :lol:

Příspěvek upraven 04.08.21 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.8.21 22:34

Pocakej i zbytek trika, budes mit „designove“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.8.21 22:41

@Vladusxx má pravdu. Myslím, že tenhle postup stojí za pokus. Když to nevyjde, tričko už bude jen na úklid. Takhle jsem vylepšila jednou tričko a jednou ubrus. Když to ještě trochu pocákáš, budeš mít buď vysoce umělecký neobvyklý design nebo si lidé budou myslet, že jsi cáklá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.8.21 22:45

Triko je manžela. Si zase vyslechnu. On sice taky když něco dělá, tak občas něco zařve, ale víte co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.8.21 22:49

Mýmu chlapovi když zmizí tričko tak si ani nevšimne, stejně jako táta nebo brácha…můžeš ho schovat a zkusit koupit stejné nové a mezitím dělej jakože nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15242
4.8.21 22:54

@eva valoi Existují fixy na textil, tečky by se tím daly zamalovat, pokud tedy seženeš stejnou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová