Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annabell14 píše:
@Eli45 Věštírny sice ne ale zkušeností mít hodně můžete a na ty se zrovna ptám. Nemusíte být hned podrážděné.100 lidí 100 názorů i 100 zkušeností.![]()
copak Ti vidíme do těla? To je věštění z křišťálové koule. Nechápu tyto dotazy.
Jen tak na okraj, oblast pod pupkem se jmenuje podbřišek (za ř je krátké i) a je mužského rodu. Žádný podbříško neexistuje. Píše to tu každá druhá. Fuj. Konec grammar nazi lekce. Fakt už jsem musela. A teď přidám spoustu happy smajlíků, abych nevyvolala flame war.
![]()
Zkusenost. Kdyz jsme se snazili o dite, kazdy mesic jsem mela nejaky tehotensky priznak. Nastesti jsem nebyla tak vadna, ze bych tu 1,5r zakladala diskuze na tohle tema, ale proste cekala na ms a pak delala test.
Jedna moje známá, která chtěla otěhotnět mi dokonce hlásila zabarvení své moči, a to ať bylo jakékoliv, vždy znamenalo: jsem těhotná.
Proč si to ty ženské dělají?
![]()
Podle mě nejsi těhotná.
Na příznaky těhotenství je brzo. To pobolívání podbřišku bude nejspíš ovulace v tu chvíli jste měli mít nechráněný sex pokud chcete miminko. Ale třeba tam nějaká spermie od tho 1 máje čekala ![]()
@Verun83 píše:
Zkusenost. Kdyz jsme se snazili o dite, kazdy mesic jsem mela nejaky tehotensky priznak. Nastesti jsem nebyla tak vadna, ze bych tu 1,5r zakladala diskuze na tohle tema, ale proste cekala na ms a pak delala test.
@Verun83 U tebe jsem možná vadná ale hold nejsem *** která někoho soudí podle toho že se někoho na radu a zkušenost zeptá..Úplně mě dojímá to jak je většina ženských na mě v komentářích mrská a dělají si ze mě ***..Tak na co tady tahle stránka vůbec je? Nehrát si na důležité a normálně poradit ok říct svůj názor taky ok ale hned psát že je někdo vadný? Nenapadlo vás třeba že v tom hodně hraje i nedočkavost a psychika? Ne každá žena má psychiku natolik silnou aby zvládala snažení se o dítě bez poskvrny a ano bohužel mám v tomto směru málo informací ale proto jsem tady napsala všechno co se odehrálo. Už díky některým jsem více informovaná a pokouším se o tomto vzdělávat víc. Tak nevím čím jsem si zasloužila titul vadná…!
![]()
edit admin - odstraněny nevhodné výrazy
1. května jsi souložila a 11. května už jsi nedočkavá a psychicky slabá, jestli nejsi těhotná? Co budeš dělat, až těhotná budeš? Doporučuji začít to brát trochu s nadhledem, jinak se z toho zblázníš. Jsou páry, které čekají na miminko rok, dva, i víc. A nechci na tebe nic přivolávat, ale každé třetí těhotenství končí potratem (biochemické těhotenství, zamlklé, …).
@Annabell14 píše:
@Verun83 U tebe jsem možná vadná ale hold nejsem *** která někoho soudí podle toho že se někoho na radu a zkušenost zeptá..Úplně mě dojímá to jak je většina ženských na mě v komentářích mrská a dělají si ze mě ***..Tak na co tady tahle stránka vůbec je? Nehrát si na důležité a normálně poradit ok říct svůj názor taky ok ale hned psát že je někdo vadný? Nenapadlo vás třeba že v tom hodně hraje i nedočkavost a psychika? Ne každá žena má psychiku natolik silnou aby zvládala snažení se o dítě bez poskvrny a ano bohužel mám v tomto směru málo informací ale proto jsem tady napsala všechno co se odehrálo. Už díky některým jsem více informovaná a pokouším se o tomto vzdělávat víc. Tak nevím čím jsem si zasloužila titul vadná…!![]()
jen na okraj - nauč se rozlišovat význam slova holt a hold. Není to těžké a zvládají to děti na ZŠ
@Annabell14 píše:
@Verun83 U tebe jsem možná vadná ale hold nejsem *** která někoho soudí podle toho že se někoho na radu a zkušenost zeptá..Úplně mě dojímá to jak je většina ženských na mě v komentářích mrská a dělají si ze mě ***..Tak na co tady tahle stránka vůbec je? Nehrát si na důležité a normálně poradit ok říct svůj názor taky ok ale hned psát že je někdo vadný? Nenapadlo vás třeba že v tom hodně hraje i nedočkavost a psychika? Ne každá žena má psychiku natolik silnou aby zvládala snažení se o dítě bez poskvrny a ano bohužel mám v tomto směru málo informací ale proto jsem tady napsala všechno co se odehrálo. Už díky některým jsem více informovaná a pokouším se o tomto vzdělávat víc. Tak nevím čím jsem si zasloužila titul vadná…!![]()
Hele, my se snazili 1,5r. Jak dlouho se snazite vy? A jestli si tak labilni, ze po 10 dnech jsi nedockava, mozna by to chtelo se hodit nejdriv do klidu.
Navic, mela sis precist pravidla diskuze. Nez zalozis diskuzi, mas pouzit lupu a hledat podobne tema. Tech je tu denne nekolik, na dotaz pripadne tehotenstvi. Tam by ses tyhle reakce docetla. Nebo bys zjistila, ze na tyhle usudky je dost brzo.