Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
4.2.16 12:53
@nostress píše:
To je to osobní kouzlo, které platí třeba na naše protějšky. Je to něco, co máš v sobě třeba jenom ty, nebo já, a nikdo jiný, a proto třeba tvůj/můj manžel pro tebe udělá některé věci bez donucení, bez manipulace, jenom tak, protože tě miluje
a chce ti udělat radost.To je ta „zbraň“.

No ale to prece nejsou zenske zbrane, ty by se mely dat pouzit na vsechny chlapy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.2.16 12:53
@Eli.D píše:
Spousta z toho, co jsi napsala je normální chování slušného člověka. To, že se k někomu chovám s úctou a respektem a udělám mu něco pro radost tedy nepovažuju za zbraň.

Ty možná ne, ale pokud by třeba tvůj manžel neslyšel od tebe několik let hezké slovo, nebo pochvalu, necítil úctu a časem by se vyskytla v jeho okolí žena, která by mu to poskytla, pak by jsi poznala, že ona má opravdu „silnou zbraň“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.2.16 12:54
@Baba píše:
No ale to prece nejsou zenske zbrane, ty by se mely dat pouzit na vsechny chlapy :nevim:

Teoreticky ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.2.16 12:55
@Baba píše:
Ja tam teda zadnou zenskou zbran nenasla. Krome uvareni jidla. Tuhle zbran mam zprotivenou tchyni, pouziva ji, kdyz chce, at prijedem :jazyk:

Tak vidíš. U někoho stačí dobré jídlo a jak je to silná „zbraň.“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.2.16 12:59
@nostress píše:
Ty možná ne, ale pokud by třeba tvůj manžel neslyšel od tebe několik let hezké slovo, nebo pochvalu, necítil úctu a časem by se vyskytla v jeho okolí žena, která by mu to poskytla, pak by jsi poznala, že ona má opravdu „silnou zbraň“. :)

Tak hlavně nevím, proč by se mnou potom zůstával až do doby než se vyskytne jiná žena. Já bych s někým, kdo mě nerespektuje a chová se ke mě hrozně nebyla ani náhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.2.16 12:59

Takze zas nevime nic. Akorat uvareni jidla. A vlastne to ani neni zenska zbran, kdyz vari i chlapi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.2.16 13:02
@nostress píše:
Tak vidíš. U někoho stačí dobré jídlo a jak je to silná „zbraň.“ :)

Tak pokud bych na chlapa musela používat jídlo jako zbraň, rychle bych ho vyprovodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.2.16 13:04
@Eli.D píše:
Tak hlavně nevím, proč by se mnou potom zůstával až do doby než se vyskytne jiná žena. Já bych s někým, kdo mě nerespektuje a chová se ke mě hrozně nebyla ani náhodu.

Protože to do té doby třeba nepoznal, jaké to je, když si ho někdo váží,
respektuje, mluví na něj slušně, s úsměvem, nekomanduje, neštěká po něm, ještě ho třeba pochválí. To je panečku pak mazec. Osobně jsem měla možnost pozorovat ve svém okolí, co to s některými muži /i ženami/ udělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.2.16 13:06
@Baba píše:
Takze zas nevime nic. Akorat uvareni jidla. A vlastne to ani neni zenska zbran, kdyz vari i chlapi :jazyk:

Platí to samozřejmě i obráceně. Když přijdeš třeba po těžkém dni domů, manžel ti mezitím uvaří oblíbené jídlo, a ještě ti třeba udělá masáž nohou, tak to je zbraň jako Brno. :) Mně to dostává neskutečně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.2.16 13:07
@nostress píše:
respektuje, mluví na něj slušně, s úsměvem, nekomanduje, neštěká po něm, ještě ho třeba pochválí. To je panečku pak mazec. Osobně jsem měla možnost pozorovat ve svém okolí, co to s některými muži /i ženami/ udělalo.

jenze tohle je normalni chovani, zadne zenske nebo muzske zbrane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.2.16 13:11
@nostress píše:

To jsou celkem základní věci. To někomu stačí ke šťastnému vztahu?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
4.2.16 13:13
@nostress píše:
Platí to samozřejmě i obráceně. Když přijdeš třeba po těžkém dni domů, manžel ti mezitím uvaří oblíbené jídlo, a ještě ti třeba udělá masáž nohou, tak to je zbraň jako Brno. :) Mně to dostává neskutečně. :mrgreen:

To je ta zbraň? U nás se tomu říká empatie a pozornost.

• Citovat
  • Upravit
14642
4.2.16 13:17
@Baba píše:
jenze tohle je normalni chovani, zadne zenske nebo muzske zbrane.

Tak si tam můžeš místo toho dosadit třeba přístup, nebo to vynechat, je to jedno.
Nemusí vždy každý všechno přesně prožívat přesně tak, jako my.Ty nechápeš význam slova „ženská zbraň“, já zase nepochopím, jak může někdo na veřejném serveru nazývat svého manžela „Bambulínem, Troubou“ a svoje děti „haranty“.To bych já neudělala ani z legrace. Každý má jisté hranice, za které nejde.Ale pokud to vám vyhovuje, tak to je v pořádku. Když by třeba tvůj manžel psal soustavně na EM, jako že třeba ta moje „pipina, trubka, dylinka“, nebo si tam dosaď co chceš, běhá venku s motorovou pilou a já tady vařím „harantům, smradům…“ kašičku a pipině žehlím na zítra modráky do lesa, doufám, že by jsi to vzala se stejným nadhledem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.2.16 13:17
@Mango_Lassi píše:
To jsou celkem základní věci. To někomu stačí ke šťastnému vztahu?

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.2.16 13:18
@Mango_Lassi píše:
To je ta zbraň? U nás se tomu říká empatie a pozornost.

Nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect