Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
5.2.16 21:58
@Mango_Lassi píše:
sakra. Taky jsme to takhle meli pred ditetem, v lete kazdy vikend na kolech, v zime kazdy vikend na horach. Vecere v restauracich…
Docela mi to chybi ted… ;-)

Tak k mému velkému překvapení jsem zjistila, že to zvládáme i s dětma, aktivity jsme jim samozřejmě museli uzpůsobit, ale svědčí jim to, venku jsou zlatíčka, doma jsou na zabití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.16 22:00
@Eli.D píše:
Tak k mému velkému překvapení jsem zjistila, že to zvládáme i s dětma, aktivity jsme jim samozřejmě museli uzpůsobit, ale svědčí jim to, venku jsou zlatíčka, doma jsou na zabití.

mame dite jeste hooodne maly, ale pritel uz planuje, jak bude mit 4 roky a bude se ucit lyzovat. Vzdy se u toho tak zasni a rozzari se mu oblicej ;-))

• Citovat
  • Upravit
604
5.2.16 22:10
@Mango_Lassi píše:
mame dite jeste hooodne maly, ale pritel uz planuje, jak bude mit 4 roky a bude se ucit lyzovat. Vzdy se u toho tak zasni a rozzari se mu oblicej ;-))

našim budou tři v květnu a chodíme bruslit, i lyže už jsme zkoušeli, bohužel u nás není sníh, ale zítra jedeme na hory, tak třeba kromě sáněk dopadnou i lyže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
5.2.16 23:03
@Mango_Lassi píše:
mame dite jeste hooodne maly, ale pritel uz planuje, jak bude mit 4 roky a bude se ucit lyzovat. Vzdy se u toho tak zasni a rozzari se mu oblicej ;-))

Moje děti lyžují od dvou let. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:05
@mowla píše:
Moje děti lyžují od dvou let. :lol: :lol: :lol:

Brala jsem to tak, že do lyžařské školky děti berou snad od 4. Jako výuka lyžování.

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:09
@Mango_Lassi píše:
zase jsou zeny, ktere chlapovi delaly prvni posledni a stejne si nasel milenku. Takove pribehy nejsou vubec ojedinele. A na EM uz vubec ne ;-))

No ale to nebylo tím, že oni mu dělaly první poslední, ale o tom, že on jim to neopětoval, to si doufám tvrdit, že není případ ani jedné z nás. A ano pokud žena dělá chlapovi první poslední a on na ni prdí, tak to je špatně.

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:11
@Mango_Lassi píše:
Brala jsem to tak, že do lyžařské školky děti berou snad od 4. Jako výuka lyžování.

No já ti to sem píšu jenom proto, aby sis nemyslela, že ženy, které baví uklízet a starat se o domácnost, tak výlety a ostatní činnosti nevykonávají. To máš hodně zkreslené představy.
P. S. Já si učila všechny děti lyžovat sama.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:12

@Inaris pomalu? Tak se nauč chodit rychleji. Prospívá to zdraví.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:14
@mowla píše:
No já ti to sem píšu jenom proto, aby sis nemyslela, že ženy, které baví uklízet a starat se o domácnost, tak výlety a ostatní činnosti nevykonávají. To máš hodně zkreslené představy.
P. S. Já si učila všechny děti lyžovat sama.

Nechci učit lyžovat děti sama. Neumím to. Umím snowboard. Takže lyžování ponechám na profesionálech.

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:18
@Mango_Lassi píše:
Nechci učit lyžovat děti sama. Neumím to. Umím snowboard. Takže lyžování ponechám na profesionálech.

Aha, tak to ano, já je vzala za provaz a už jsme jeli, na vlek sem je vzala mezi nohy.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:18
@mowla píše:
No ale to nebylo tím, že oni mu dělaly první poslední, ale o tom, že on jim to neopětoval, to si doufám tvrdit, že není případ ani jedné z nás. A ano pokud žena dělá chlapovi první poslední a on na ni prdí, tak to je špatně.

myslela jsem příběhy žen, které opustil manžel. Evidentně se tě to taky týká, když ses ozvala.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:21

@Inaris mně uklizeny byt žádnou euforii nenavozuje. Jsem chronická bordelarka, uklízím až když zakopavam o věci. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:22
@Mango_Lassi píše:
@Inaris mně uklizeny byt žádnou euforii nenavozuje. Jsem chronická bordelarka, uklízím až když zakopavam o věci. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:23
@Mango_Lassi píše:
myslela jsem příběhy žen, které opustil manžel. Evidentně se tě to taky týká, když ses ozvala.

mně nikdy nikdo neopustil, ani žádný kluk, tohle neznám.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:26

@Inaris mně nedostatek sportu maximálně leze na mozek. Špatně spím, mám depresi a vůbec se necítím ve své kůži. Už chci domů ten trenažér, protože teď zrovna nemám čas nikam chodit. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML