Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Inaris to co jsem přibrala, to jsem shodila. Ale prostě tělo není tak pevný a to mi vadí.
@mowla píše:
Ale zahrádka je taky koníček a dost velký.
To by asi teda neocenil, troufám si tvrdit.
Mám koníčka a tím je djing a na ten zrovna teď nemám úplně čas. A už jsem trochu i stará točit gramce po klubech, no ![]()
@Inaris zakoureny kluby. Už mi to vadí a navíc po večerech spíš uspavam mimino.
Jógu jsem zkoušela, jde mimo mě, na mě málo dynamická. Málem jsem tam usnula.
@Inaris jóga je asi dobrá věc na zklidnění mysli, slyšela jsem na ni samou chválu. Mně to ale nesedí. Potrebuju se pořádně u toho vypotit jinak to není ono.
@Inaris píše:
Jasně, máš tu energii. Mně by vypocení nevadilo, mně nějak vadí ta situace potom. Že chci prostě dělat i něco jiného a vadí mi, když jsem (ze sportu) unavená.
Mně to pravé naopak nabíjí. První 2 týdny jsi unavená a pak už jen přidáváš zátěž. Chce to pravidelnost a vydržet prvních pár týdnů.
@Mango_Lassi píše:
Dokážeš vždy najít nějaký hezký příklad a povzbudit teda. U nás to vybíral přítel, mně se akorát zeptal, zda chci ten dražší nebo levnější model. On zbožňuje ženy, které se o sebe po tělesné stránce starají.
Tad dej pak vedet o vysledku. Ja kdysi ještě za bezdětná toto koupila, ale nebavilo nas to ani jednoho, slapat nekde v místnosti a nic u toho nevidet. Zkoušeli jse si u toho i navzájem cist a nic, jsme vic venkovní. Ted jsme stroj půjčili kámošovi, ten je nadsen a už zhubnul 5kg.
@mowla píše:
ale ne kazdemu imponujici. Ja treba to mam spojene s duchodkynema ![]()
Tuning aut je pro me taky velmi neimponujici
Tak clovek si hleda partnera s podobnymi zajmy.
Inaris mi pripomina meho ex. Porad slechtil a zutilnoval bytecek, designove vychytavky… A na vylet aby ho clovek tahal heverem, nikdy sam nic neinicioval. Krome uklidu
Po kalbe sem vstala v devet, byt vysurovany a uvareny obed.
Rozesli jsme se kvuli tomu, nebavilo me byt tahoun.
@Baba Ano souhlasím s tím, že každýmu imponuje něco jiného, já bych třeba sportovce mít nemohla, jsem spíš rodinný typ, můj manžel je pořád doma, nikam nechodí, to mi vyhovuje, ale jezdíme spolu, staráme se o vnoučky, o zahrádku, bydlím tu s dcerou, společně jsme koupili domek, který neustále vylepšujeme, ale můj největší koníček je divadlo, takže chodím hrát, scházíme se každý týden.
@Mango_Lassi píše:
@Inaris to je super. Já bych potřebovala po porodu zpevnit břicho, a vůbec to celé nějak zpevnit. Ale jde mi taky o ten pocit, o tu příjemnou únavu, o tu euforii, o hormony, které se poté vyplaví. Je to trochu jako sex
Tak to mám s plaváním, 10 bazénů a usmívám se jak sjetá ![]()
@mowla píše:
@Baba Ano souhlasím s tím, že každýmu imponuje něco jiného, já bych třeba sportovce mít nemohla, jsem spíš rodinný typ, můj manžel je pořád doma, nikam nechodí, to mi vyhovuje, ale jezdíme spolu, staráme se o vnoučky, o zahrádku, bydlím tu s dcerou, společně jsme koupili domek, který neustále vylepšujeme, ale můj největší koníček je divadlo, takže chodím hrát, scházíme se každý týden.
Divadlo? Dobrý! ![]()
@robínek píše:
Tad dej pak vedet o vysledku. Ja kdysi ještě za bezdětná toto koupila, ale nebavilo nas to ani jednoho, slapat nekde v místnosti a nic u toho nevidet. Zkoušeli jse si u toho i navzájem cist a nic, jsme vic venkovní. Ted jsme stroj půjčili kámošovi, ten je nadsen a už zhubnul 5kg.
Tak podobný stroj mají tchánovci a pokaždé když tam jedem na návštěvu, tak šlapeme. Proto jsme se rozhodli si ho pořídit domů. A navíc je to TAK drahé, že mi přijde blbé na tom nejezdit. A v létě holt budem asi víc venku.
@robínek jinak samozřejmě jezdím na hudbu. Vždy si dopředu vymyslím play list. Podobně jako v hodinách spinningu.