Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
6.2.16 10:48
@Mango_Lassi píše:
Tak podobný stroj mají tchánovci a pokaždé když tam jedem na návštěvu, tak šlapeme. Proto jsme se rozhodli si ho pořídit domů. A navíc je to TAK drahé, že mi přijde blbé na tom nejezdit. A v létě holt budem asi víc venku.

Nam asi vadilo i to, ze byl doma, proste doma porad vidíme nějakou práci, za sportem musíme ven. Ale zas kámoš si pochvaluje, ze muze cvičit doma a usetri tim cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.16 10:54

@robínek tak nejradši bych taky ven, o tom žádná. Bohužel není moc čas.

• Citovat
  • Upravit
60142
6.2.16 13:37
@Inaris píše: :) Na Tvém místě bych se moc neposmívala, taky jednou zestárneš. Mně třeba pěstování kvítek bavilo už zamlada. Já v tom vidím výtvarno, na chalupě to vypadá jako v ráji, lidi nám to obdivují. Na vycházky samozřejmě chodíme taky, i houbaříme, ale doménou je pro mě výstavní bydlení. :)

kdo se posmiva? :roll: ja tu asociaci mam. Stejne jako mi vysolarkovana vysisovana blondyna s gelovymi nehty evokuje nizsi socialni tridu. A co ma byt? Je to muj dojem na zaklade pozorovani okoli. A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
6.2.16 13:51
@Inaris píše: :) Na Tvém místě bych se moc neposmívala, taky jednou zestárneš. Mně třeba pěstování kvítek bavilo už zamlada. Já v tom vidím výtvarno, na chalupě to vypadá jako v ráji, lidi nám to obdivují. Na vycházky samozřejmě chodíme taky, i houbaříme, ale doménou je pro mě výstavní bydlení. :)

Mám to stejně.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.2.16 13:58
@Baba píše:
kdo se posmiva? :roll: ja tu asociaci mam. Stejne jako mi vysolarkovana vysisovana blondyna s gelovymi nehty evokuje nizsi socialni tridu. A co ma byt? Je to muj dojem na zaklade pozorovani okoli. A?

Taky tak. A ještě když sleduje Ordinaci nebo co tam dávají za soap opery

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.2.16 14:02

@Baba ta asociace dává smysl, protože ta vyšší bude chtít trávit důchod trochu víc aktivně a neustrnout u nějakých kytek.

• Citovat
  • Upravit
mowla
6.2.16 14:10
@Inaris píše: Úplně ten Tvůj krásný domeček vidím! :) Jaro vzniklo kvůli nám, viď. :-) Byla jsem před chvílí se psem venku a už tu kvetou sedmikrásky.
O sportovcích mám svoje nevalné mínění, jsou pošahaní, je to podobná sorta jako matematici. Ti lidi jsou prostě duševně jinde. Přiznávám, že je to nelichotivé, nicméně vždycky si o sportovci pomyslím: co má ve svalech, chybí v hlavě. :?

Já už se těším na jaro a až vezmu hrábě do ruky, miluji přírodu a vytvářet něco krásnýho, navíc mám ráda domácí věci jako zeleninu, ovoce, maso, to je k nezaplacení. Moji vnoučci dostali na vánoce traktor s vlečkou, hráblo na odklízení sněhu, kolečka atd. a všechny tyto činnosti, které děláme, děláme s nimi a zároveň si u toho povídáme, pak večer sedneme, někdy zahrajeme na kytaru, prostě taková pohoda, letos bude velký bazén, na ten se fakt těším.

• Citovat
  • Upravit
604
6.2.16 14:11
@Inaris píše: Úplně ten Tvůj krásný domeček vidím! :) Jaro vzniklo kvůli nám, viď. :-) Byla jsem před chvílí se psem venku a už tu kvetou sedmikrásky.
O sportovcích mám svoje nevalné mínění, jsou pošahaní, je to podobná sorta jako matematici. Ti lidi jsou prostě duševně jinde. Přiznávám, že je to nelichotivé, nicméně vždycky si o sportovci pomyslím: co má ve svalech, chybí v hlavě. :?

Mám úžasného kolegu, bude mu 75, má několik vysokoškolských titulů a je to přední odborník ve svém oboru v Evropě. A stále ještě vyjede na Sněžku na kole a jezdí závody na běžkách. Sportovec neznamená automaticky hora svalů z posilovny, která neprojde dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
6.2.16 14:12
@Mango_Lassi píše:
@Baba ta asociace dává smysl, protože ta vyšší bude chtít trávit důchod trochu víc aktivně a neustrnout u nějakých kytek.

Tak to bych taky nechtěla, my hodně cestujeme.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.2.16 15:17

@Inaris tak mě nečti, když ti to vadí.

• Citovat
  • Upravit
mowla
6.2.16 15:35

@Inaris Já bych ještě dodala, že ohrnuje nos nad něčím, co sama nedělá. Chtělo by to trochu pokory.

• Citovat
  • Upravit
604
6.2.16 16:02
@mowla píše:
@Inaris Já bych ještě dodala, že ohrnuje nos nad něčím, co sama nedělá. Chtělo by to trochu pokory.

No, rozhodně tu není sama, co něco takového dělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.16 16:08

@Inaris chápu že ti manželství nevyšlo a máš potřebu si to léčit takovým způsobem, že navštěvuješ weby s mimino tematikou a rozdáváš rady ženám o generaci mladším. Takže ne, nezlobím se na tebe, musí to být těžké.

• Citovat
  • Upravit
mowla
6.2.16 16:09
@Eli.D píše:
No, rozhodně tu není sama, co něco takového dělá :lol:

S tím souhlasím. ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
19874
6.2.16 17:38
@Mango_Lassi píše:
@robínek jinak samozřejmě jezdím na hudbu. Vždy si dopředu vymyslím play list. Podobně jako v hodinách spinningu.

Pokud jsi zvykla na spinning, tak je domaci stroj urcite dobra investice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí