Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
6.2.16 17:51
@Mango_Lassi píše:
@Inaris chápu že ti manželství nevyšlo a máš potřebu si to léčit takovým způsobem, že navštěvuješ weby s mimino tematikou a rozdáváš rady ženám o generaci mladším. Takže ne, nezlobím se na tebe, musí to být těžké.

Naprosty souhlas. Ostatne Mowle manzelstvi taky nevyslo, ne? :think: Ale mozna si ji s nekym pletu.
My se prave vratili z dovolene, bylo to skvele, nejstarsi se uprimne zamilovala do koni, cestu zpatky proplakala :? Ale neva, dame ji do mistniho pony klubu, cimz si naplnim svoje detske sny, nasi mi kone nikdy nedovolili, musela sem chodit do blbe ZUSky. To svym detem neudelam.
Jo a k tematu - snidane, a vyborne, nam delal chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.16 18:37

@robínek chodila jsem na spin do 30 tt. Závislost je svině :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.2.16 18:44

Máte tu někdo sport tracker?

• Citovat
  • Upravit
19874
6.2.16 18:54
@Baba píše:
Naprosty souhlas. Ostatne Mowle manzelstvi taky nevyslo, ne? :think: Ale mozna si ji s nekym pletu.
My se prave vratili z dovolene, bylo to skvele, nejstarsi se uprimne zamilovala do koni, cestu zpatky proplakala :? Ale neva, dame ji do mistniho pony klubu, cimz si naplnim svoje detske sny, nasi mi kone nikdy nedovolili, musela sem chodit do blbe ZUSky. To svym detem neudelam.
Jo a k tematu - snidane, a vyborne, nam delal chlap :mrgreen:

U nas stejný scénář: Po návratu z dovolene s poníky dcera plakala celou cestu domu- už ma permici do jizdarny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.2.16 19:00
@robínek píše:
U nas stejný scénář: Po návratu z dovolene s poníky dcera plakala celou cestu domu- už ma permici do jizdarny :mrgreen:
:mrgreen: Male holcicky a ponici je smrtelna kombinace :twisted: jinak fakt vrele doporucuju, skvely. Pojedem jeste letos znova :)
 http://www.jizdarna-hejtmankovice.cz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.2.16 08:09
@Inaris píše:
myslím si, že určitý sport v podstatě kazí charaktery lidí a o tělech ani nemluvím (kulturisti).

Fakt? Já právě chci, aby děti nějaký sport dělaly, ne na vrcholové úrovni, protože podle mě může charakter akorát zlepšit. :jazyk: Prostřednímu nabídnem rugby, až s ním bude lepší domluva, ted aikido. Možná kroužek mladých hasičů. Nejstarší má atletiku - takový ta všeobecná průpravka, a teď bude mít ty koně. Ty mi příjdou super, naučí se tam i péči, zodpovědnosti, bude vědět, že o koníka se musí i starat, že to není jen vožení. Ještě boulder je fajn, ale času zas tolik není :?
A s těmi geny až tak úplně nesouhlasím, v práci řeším prakticky denně specifickou nemoc, podstatně závislou na životním stylu. Jsou to starší lidi a jde sakra poznat, kdo sportuje a kdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
7.2.16 08:48
@Baba píše: :mrgreen: Male holcicky a ponici je smrtelna kombinace :twisted: jinak fakt vrele doporucuju, skvely. Pojedem jeste letos znova :)

Super tip, vypadá to skvěle, díky :D
Já teda tajně doufám, že děti budou chtít koně, abych si ho nepořizovala jen kvůli sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.2.16 10:47
@Baba píše: :mrgreen: Male holcicky a ponici je smrtelna kombinace :twisted: jinak fakt vrele doporucuju, skvely. Pojedem jeste letos znova :)

Hezký, bydleli jste přímo tam?
My byli loni zde:
http://www.nastodolci.cz/
skvěle tam vaří :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.2.16 10:50
@Mango_Lassi píše:
@robínek chodila jsem na spin do 30 tt. Závislost je svině :mavam:

8o Ve 30tt jsem byla ráda, že jsem si zavázala tkaničky u boty, a to jsem přibrala jen 8kg, ale únava strašná, jsem hubeňour a těch 8kg navrch mě ničilo. nechala jsem je ale už v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.2.16 11:04
@robínek píše:
Hezký, bydleli jste přímo tam?
My byli loni zde:
http://www.nastodolci.cz/
skvěle tam vaří :jazyk:

Jéé, dík za tip. To se mi líbí. Letos ne, to už máme domluvený repete v Hejtmánkovicích :D

Jo, bydleli jsem přímo tam, v pokoji s krytou terasou a výhledem na koně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
7.2.16 11:10

@robínek Na Stodolci to zname a take muzeme vrele doporucit… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.2.16 11:27
@123ivča píše:
@robínek Na Stodolci to zname a take muzeme vrele doporucit… :potlesk:
:D Super. Když sem hledala před jarňákama tipy na ubytko s dětma - i na emiminu, tak sem na jízdárny nenatrefila, ani mě to nenapadlo, našla sem ty Hejtmánkovice náhodou.
Na Stodolci ukládám. Vlastně bysme tam mohli jet i teď, zas jiná lokalita na výlety by byla fajn, ale nemůžu to Munkki udělat, miluje Polárku :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
7.2.16 11:36

@Baba akorat pan majitel ma opravdu na hoooodne dlouho obsazeno, takze dej na tohle pozor a planuj dopredu!! At se vam libi! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.2.16 11:53
@Baba píše:
Fakt? Já právě chci, aby děti nějaký sport dělaly, ne na vrcholové úrovni, protože podle mě může charakter akorát zlepšit. :jazyk: Prostřednímu nabídnem rugby, až s ním bude lepší domluva, ted aikido. Možná kroužek mladých hasičů. Nejstarší má atletiku - takový ta všeobecná průpravka, a teď bude mít ty koně. Ty mi příjdou super, naučí se tam i péči, zodpovědnosti, bude vědět, že o koníka se musí i starat, že to není jen vožení. Ještě boulder je fajn, ale času zas tolik není :?
A s těmi geny až tak úplně nesouhlasím, v práci řeším prakticky denně specifickou nemoc, podstatně závislou na životním stylu. Jsou to starší lidi a jde sakra poznat, kdo sportuje a kdo ne.

praveze taky chci vest deti ke sportu. Bohuzel me rodice spis od sportu zrazovali, proc bych se namahala, je to unavne, nechapou, proc to nekdo dela a podobne nesmysly. Az ve 20+ jsem tak nejak dospela sama k tomu, ze sportovni aktivity mi to dokonale vycisti mozek a citim se potom vyborne.
Takze dite urcite v tom chci podporovat, neni dulezite co bude delat, hlavni je aby ho to bavilo. Souhlasim taky s tim, ze pohyb je soucasti zdraveho zivotniho stylu a dnes, kdy mame casto sedave zmestnani je to extremne dulezite.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.2.16 12:28
@robínek píše:
8o Ve 30tt jsem byla ráda, že jsem si zavázala tkaničky u boty, a to jsem přibrala jen 8kg, ale únava strašná, jsem hubeňour a těch 8kg navrch mě ničilo. nechala jsem je ale už v porodnici :mrgreen:

tak jsem asi mela to stesti, ze jsem zadne vyraznejsi problemy v tehotenstvi nemela. Samozrejme ten spin jsem musela hodne upravit. Zadna divocina, zadne skoky, running jen omezene, hlidala jsem si tepovku, pochopitelne.
Po 30 tt. uz mi to bricho taky zacalo vadit, tak jsem toho nechala. Misto toho jsem zacala chodit domu pesky z prace, ne moc, jen 4 stanice metra. Ne denne, jen kdyz pocasi dovolilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML