Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
3.2.16 20:55
@mowla píše:
Tak to už chápu ten tvůj postoj, ty to prostě ani jinak neumíš, máš špatné zkušenosti s otcem a od toho se to všechno odvíjí. Tak máš štěstí, že jsi našla k sobě partnera, který tě bere takovou jaká jsi, protože ta tvoje povaha by na většinu chlapů neplatila, ale to neznamená, že jsou ti ostatní chlapi špatní, to vůbec ne, můj partner by vedle tebe zblbnul, potřebuje vedle sebe seběvědomou ženskou, ale taky tu květinku, o kterou se bude moct starat, takže na něj ty zbraně samozřejmě používám. :kytka: :kytka: :kytka:

prosim te, prestan mi predhazovat, ze ostatni chlapi jsou spatni. Jen mi do nich nic neni, nechci je a nedokazala bych s nima byt. Ty at si rozeberou jine.
Nikdy jsem zadnou vetinu chlapu ani nechtela.

• Citovat
  • Upravit
604
3.2.16 21:01

Ženské zbraně nepoužívám a ani nechci. K partnerovi se chovám s respektem, rozhodně ne, jako ke kusu hadru, ostatně jako k lidem obecně. Ale abych korigovala svoje chování podle toho, aby se partner necítil nedoceněný nebo zbytečný, to fakt ne. Nebo abych ho nějakou taktikou přesvědčovala, aby udělal to co chci. V partnerství je pro mě důležité moct říct všechno na rovinu, dohodnout se a hledat řešení, které bude vyhovovat oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.2.16 21:46

Uprimne receno an si nevybavuju situaci, na kterou bychom museli mit tak odlisny nazor, aby me napadlo pouzit nejakou extra taktiku nebo strategii..
Prozatim jsme se vzdy a na vsem dohodli k oboustranne spokojenosti.

• Citovat
  • Upravit
19874
3.2.16 22:04
@Mango_Lassi píše:
Uprimne receno an si nevybavuju situaci, na kterou bychom museli mit tak odlisny nazor, aby me napadlo pouzit nejakou extra taktiku nebo strategii..
Prozatim jsme se vzdy a na vsem dohodli k oboustranne spokojenosti.

To je super, ze vám to tak funguje. Ovsem je dobre mit na paměti, ze nejake zenske manipulativní zbraně existuji, ze je spousta zen uspesne používá a spousta muzu na ne ochotne naleti. Kazda racionální bytost se občas muze zachovat totálně iracionálně, kupříkladu pánové kolem padesátky bývají krapet zranitelni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.2.16 22:14
@Inaris píše: :D To jsi ovšem vyjádřila velmi eufemisticky. :D

Doufám že to nebudu já, co kolem padesátky zblbne :-))
Mám příklad přímo v rodině. Teta zblbla, rozbila rodinu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.2.16 22:16
@robínek píše:
To je super, ze vám to tak funguje. Ovsem je dobre mit na paměti, ze nejake zenske manipulativní zbraně existuji, ze je spousta zen uspesne používá a spousta muzu na ne ochotne naleti. Kazda racionální bytost se občas muze zachovat totálně iracionálně, kupříkladu pánové kolem padesátky bývají krapet zranitelni :lol:

Na ty manipulace u nás je velký expert paní Tchyně. Přítel už je na to tak vycviceny. A říkal, že jsem přesný opak, že to úplně nesnáší. Ale má s tím bohaté zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.2.16 22:22
@Inaris píše:
Stává se to :-). Možná se už ale se strejdou nedalo vydržet. Můj táta byl kolem padesátky fakt nesnesitelný, mámu jsem chápala - taky by o ní mohl někdo říct, že ONA rozbila…

Nene. To strejda fakt nebyl. Zblbla, zamilovala se. Najednou jí byl strejda špatný. Chtěla s milencem bydlet. Strejda byl bohužel ten hodný trouba. Zblbla na starý kolena

• Citovat
  • Upravit
19874
3.2.16 22:30
@Inaris píše:
No, akorát si říkám, že už s tím musím přestat, abych těm mladším nebrala iluze - to bych zas nechtěla.
Přemýšlím, jaké jiné, veselejší, téma bychom třeba spustily. :-)
Ale teď už se rozloučím, holky, mějte se moc hezky a dobrou! Fajn se s vámi píše :-).
:mrgreen: Dobrou!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.2.16 22:31

@Inaris já třeba žádné iluze ohledně mužů nemám., viz můj otec. Ale tak nějak vím, že to nejde zobecnit. Existuje spousta normálních chlapů. Až tak beznadějné to není.

• Citovat
  • Upravit
604
3.2.16 22:35
@Inaris píše:
No… tak přesně jsem to cítila celý život. Přesně takhle mě vychovávala mamina. A táta pak podlehl babě, která ty zbraně dost dobře (chvíli) používala.
A… teď to vyzní pesimisticky, obávám se, že v určité etapě soužití chlap prostě těm zbraním, svůdně využitým jinou ženskou, ochotně podlehne. Jednak proto, že na to doma není zvyklý, povinností už má plný zuby a líbí se mu to, jednak proto, že jak tady zmínila robínek, zřejmě všichni chlapi v určitím věku prostě zblbnou.
Holt to tak (nerada) kolem sebe vidím. Všude. Jsem přesvědčená, že čestný kolegiální styl v partnerství (dlouhodobě) uplatňovat nelze.
Ráda bych to viděla jinak, ale zatím mě o tom nikdo nepřesvědčil. Ale třeba budu žít ještě 20 let a - zažiju něco jiného :-).

No, já pořád ještě věřím, že ano. Stejně bych to jinak neuměla a nechtěla, i když bych věděla, že to třeba nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.2.16 22:37
@Mango_Lassi píše:
Na ty manipulace u nás je velký expert paní Tchyně. Přítel už je na to tak vycviceny. A říkal, že jsem přesný opak, že to úplně nesnáší. Ale má s tím bohaté zkušenosti

Tak to buď paní tchyni vděčná! Protože ty manipulace Tvůj chlap pozná a je proti nim jakoby naočkovaný ;) Většina chlapů to podle mě nepozná, já třeba nemůžu ze svého muže, když sledujeme nějaký film a tam začne nějaká ženská postava s chlapem takhle nenápadně cvičit, tak vždycky říkám, koukej se, dostane ho, kam chce a manžel že ne, že jí o to přece vůbec nejde… No je nakonec vždycky překvapen, důvěřivka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.2.16 22:41
@robínek píše:
Tak to buď paní tchyni vděčná! Protože ty manipulace Tvůj chlap pozná a je proti nim jakoby naočkovaný ;) Většina chlapů to podle mě nepozná, já třeba nemůžu ze svého muže, když sledujeme nějaký film a tam začne nějaká ženská postava s chlapem takhle nenápadně cvičit, tak vždycky říkám, koukej se, dostane ho, kam chce a manžel že ne, že jí o to přece vůbec nejde… No je nakonec vždycky překvapen, důvěřivka :mrgreen:

Ježíši. Na co se díváte? Na latinoamerické telenovely? :think:

• Citovat
  • Upravit
mowla
3.2.16 22:42

Holky tak ono se říká, že ženská, která nepoužívá ty ženské zbraně, tak je takový babochlap.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.2.16 22:44
@mowla píše:
Holky tak ono se říká, že ženská, která nepoužívá ty ženské zbraně, tak je takový babochlap.

Ale na co je mám použít? Nic mě nenapadá.

• Citovat
  • Upravit
19874
3.2.16 22:46
@Mango_Lassi píše:
Ježíši. Na co se díváte? Na latinoamerické telenovely? :think:
:mrgreen: Tak to fakt ne. Nemyslím filmy, které by byly celé postavené na vztazích, prostě když se to někde v ději mihne. Ale zato u detektivek manžel do 5 minut od začátku ví, kdo je vrah - jak je v tom logika, je doma ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí