Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mowla
2.2.16 21:43
@Eli.D píše:
Pokud mi praní nevadí a budu moct, tak vyperu. Pokud taky nerada peru, tak se budeme střídat nebo bude chodit bez nich.

Takže pokud tvému muži se nebude chtít opravit sprchu a ty to nebudeš umět, budeš se muset koupat, nebo si zavoláš instalatéra. Hmmm, to mi přijde blbý.

• Citovat
  • Upravit
14642
2.2.16 21:44
@Mango_Lassi píše:
presne tak. Scenare pro hodne holky.

Hodné holky se dostanou do nebe, zlobivé kam chtějí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.2.16 21:44
@Inaris píše:
Tak to né, to je drahý :D, to bych mohla volat instalatéra, když bych byla single. Pokud mám chlapa, tak je jaksi nabíledni, že je očekávána akce od něho. :D

ani ne. kdyz se mi nechce varit, zavolame si donasku jidla. tak co, svet se nezhrouti..

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.2.16 21:45
@nostress píše:
Hodné holky se dostanou do nebe, zlobivé kam chtějí. :mrgreen:

tak jest.

• Citovat
  • Upravit
mowla
2.2.16 21:46
@nostress píše:
Hodné holky se dostanou do nebe, zlobivé kam chtějí. :mrgreen:

Tak já určitě nejsem ta hodná, nechám se ráda i rozmazlovat, ale zas na druhou stránku umím být i křehká květinka.

• Citovat
  • Upravit
14642
2.2.16 21:50
@mowla píše:
Tak já určitě nejsem ta hodná, nechám se ráda i rozmazlovat, ale zas na druhou stránku umím být i křehká květinka.

O tom to je. „Síla ženy je v její slabosti“.
http://petramaskova.cz/sila-zeny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.2.16 21:51
@mowla píše:
Takže pokud tvému muži se nebude chtít opravit sprchu a ty to nebudeš umět, budeš se muset koupat, nebo si zavoláš instalatéra. Hmmm, to mi přijde blbý.

Nebo zavolá instalatéra on, od toho instalatéři jsou…
A ty budeš opravu vyžadovat i po takovém chlapovi, co to neumí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
2.2.16 22:11
@Eli.D píše:
Nebo zavolá instalatéra on, od toho instalatéři jsou…
A ty budeš opravu vyžadovat i po takovém chlapovi, co to neumí?

Budu předpokládat, že mám doma chlapa co to bude umět. :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
4315
2.2.16 23:43

@mowla Nikde jsem si nevšimla, že by někdo psal o chudákovi chlapovi bez ponožek, co chodí bos. Já jsem psala, že pokud mi oznámí chybějící kus oblečení, dám mu pokyny jak to vyprat. Hodit do pračky, přidat jiné kousky, přidat prášek a zapnout. Mnohem častěji mu řeknu, ať to hodí rovnou do pračky, že k tomu něco přidám a zapnu. Bos teda rozhodně nechodí, občas chybí ponožky do páru, ale ty nám asi žere pračka. Nákupy nosím domů většinu já, protože jednoduše jezdím nakupovat ve všední dny dopoledne. Do odpoledne, než se vrátí muž z práce, to v autě nenechám. Jiné řešení, že popadnout tašky a donést je domů, mě ještě nenapadlo. Ruce mi zatím neupadly. Často nakupuji i suroviny na oběd, který chci po návratu domů vařit, tak jiná možnost není. Co jde, tak manželovi v autě nechám. Jako včera 5 litrů mléka, 4 láhve piva, kilo mouky, 2 litry džusu. Sám měl co dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.2.16 00:14

Škoda, že se zatím do diskuse nepřidal žádný chlap, bylo by zajímavé vidět to z jeho pohledu. Co si tak pamatuju na rozhovory se svými mužskými kamarády, přiznali se i ti nejvíc „proemancipační“ k tomu, že potřebují nad ženskou v něčem vynikat, aby měli pocit, že je ženská potřebuje. Někdo by nesnesl, kdyby měla jeho žena vyšší vzdělání než on, někdo, kdyby ve svém oboru vynikala víc jak on, někdo potřeboval mít tu fyzickou převahu - že zastane těžší práce a je takový ten ochránce.
Znám chlapi, co jim nevadí, že manželka doma dělá drobné opravy, zatímco oni pečou bábovky, ale mají prostě pocit převahy v něčem jiném, nejčastěji v práci.
Podle mě ale asi nebude moc fungovat manželství, kde bude ženská mít lepší kariéru, víc vydělávat, všechno sama fyzicky zastane a domácí práce bude dělat vždycky ten, kdo má na ně zrovna čas. Řekla bych, že většina chlapů by si pak připadala zbytečná a možná si hledala nějakou milenku, která bude ta slabá chudinka, co potřebuje pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.2.16 07:02
@mowla píše:
Holky a říká vám něco pojem gentleman?
:D samozrejme. Muz, ktery upece sve zene kure, i kdyz je sam vegetarian, svou zenu posloucha ( ve smyslu kdyz mluvi, ne ze mu udili povely), respektuje ji a jeji nazory, o kterych by se nikdy nevyjadril jako o blbostech, ktere ho nezajimaji, nerika svoji zene slepka a nepouziva vety typu - nemam co na sebe.
Asi svuj k svemu, gentlemani asi nebudou zit s zenskyma, co kvuli jinemu nazoru nadavaji druhym do slepic, debilu, pripadne lidem, kteri se diskuze vubec neucastni do troubu. Vrana k vrane seda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.2.16 07:14
@robínek píše: Škoda, že se zatím do diskuse nepřidal žádný chlap, bylo by zajímavé vidět to z jeho pohledu. Co si tak pamatuju na rozhovory se svými mužskými kamarády, přiznali se i ti nejvíc „proemancipační“ k tomu, že potřebují nad ženskou v něčem vynikat, aby měli pocit, že je ženská potřebuje. Někdo by nesnesl, kdyby měla jeho žena vyšší vzdělání než on, někdo, kdyby ve svém oboru vynikala víc jak on, někdo potřeboval mít tu fyzickou převahu - že zastane těžší práce a je takový ten ochránce.
Znám chlapi, co jim nevadí, že manželka doma dělá drobné opravy, zatímco oni pečou bábovky, ale mají prostě pocit převahy v něčem jiném, nejčastěji v práci.
Podle mě ale asi nebude moc fungovat manželství, kde bude ženská mít lepší kariéru, víc vydělávat, všechno sama fyzicky zastane a domácí práce bude dělat vždycky ten, kdo má na ně zrovna čas. Řekla bych, že většina chlapů by si pak připadala zbytečná a možná si hledala nějakou milenku, která bude ta slabá chudinka, co potřebuje pomoct.

Trouba je strasne prejici, kdyz sem sla do prace, porad rikal, ze mi to urcite bezvadne pujde a budu skvela :jazyk: Ze sem ted mela vyssi odmeny ho nerozhodilo, u nas se ty platy pocitaj stejne ponekud divnym zpusobem.
Snad mu davam dost najevo respekt a obdiv, ktery k nemu skutecne mam - za to, jaky je, co dela, jak se chova k detem, ke mne, ze ma vseobecny prehled mnohem lepsi nez ja (i kdyz vcera vecer v Evrope sem ho zas rozsekala :twisted: )
Mam v tom rezervy :think: Ale pridam, po precteni nejen teto diskuze je mi jasne, ze takovy chlap neni zdaleka samozrejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.2.16 08:52
@robínek píše: Škoda, že se zatím do diskuse nepřidal žádný chlap, bylo by zajímavé vidět to z jeho pohledu. Co si tak pamatuju na rozhovory se svými mužskými kamarády, přiznali se i ti nejvíc „proemancipační“ k tomu, že potřebují nad ženskou v něčem vynikat, aby měli pocit, že je ženská potřebuje. Někdo by nesnesl, kdyby měla jeho žena vyšší vzdělání než on, někdo, kdyby ve svém oboru vynikala víc jak on, někdo potřeboval mít tu fyzickou převahu - že zastane těžší práce a je takový ten ochránce.

Mě to přijde smutné, potřebovat v partnerství pocit převahy. Každý v něčem vyniká a určitě je dobrý pocit něco umět, ale poměřovat se svou polovičkou? Takového chlapa bych zas nechtěla já. Naštěstí mám takového, co má dost sebevědomí, aby si ho nemusel zvyšovat takovými blbostmi.
A nechápu, proč by si chlap musel připadat zbytečný, když se normálně podílí na fungování domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.2.16 09:04
@Eli.D píše:
Mě to přijde smutné, potřebovat v partnerství pocit převahy. Každý v něčem vyniká a určitě je dobrý pocit něco umět, ale poměřovat se svou polovičkou? Takového chlapa bych zas nechtěla já. Naštěstí mám takového, co má dost sebevědomí, aby si ho nemusel zvyšovat takovými blbostmi.
A nechápu, proč by si chlap musel připadat zbytečný, když se normálně podílí na fungování domácnosti.

Přesně něco takového jsem chtěla napsat. Nechápu, že někdo vnímá partnerství jako soutěž. Takový chlap pro mě není.

• Citovat
  • Upravit
19874
3.2.16 09:11
@Eli.D píše:

No hele, mě tohle taky překvapilo, přiznal se mi k tomu kamarád, o kterém vím, že je fakt hodně pro rovnoprávnost, doma se podílí snad víc jak těmi 50% (bydlí ovšem v paneláku), ale tohle mi prostě přiznal, že potřebuje mít pocit, že je v něčem lepší než jeho žena (velmi výkonná a chytrá). Že je to prostě jen mužská ješitnost, ale je to tak. Třeba to jeho žena taky netuší, že to tak má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí