Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mowla
2.2.16 18:41
@Eli.D píše:
Tak jasně, že když něco potřebuju, tak normálně poprosím a poděkuju. Ale není to v běžném provozu, jako, že bych každý den musela říkat, ať uvaří, umyje nádobí, vyluxuje a tak. Když je potřeba vyluxovat udělá to ten, který si toho všimne dřív. A když potřebuju dát minerálky do auta, tak si je tam dám sama hned :nevim:

Hmm, tak to vidíte, jsem si říkala, že to ani není možný. ;) ;) ;) Jinak proč bych se s tím měla tahat, od toho mám manžela. Ono jich bylo 20. Ale můj manžel by mě nenechal tahat ani jednu.

• Citovat
  • Upravit
60142
2.2.16 19:02
@Eli.D píše:
Nejsem Baba, ale dovolím si odpovědět. U nás není co sdělovat, to přeci vidíme oba a každý se podle toho chopí té „své“ práce. Nebo podle časových možností udělá to, co hoří nejvíc.
:mrgreen: Dik, usetrilas mi prsty :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.2.16 19:10
@mowla píše:
Hmm, tak to vidíte, jsem si říkala, že to ani není možný. ;) ;) ;) Jinak proč bych se s tím měla tahat, od toho mám manžela. Ono jich bylo 20. Ale můj manžel by mě nenechal tahat ani jednu.

Tak já nemám partnera kvůli tomu, aby za mě dělal věci, který v pohodě zvládnu sama. A kdyby mě nenechal něco dělat se zlou by se potázal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.2.16 19:12
@Baba píše: :mrgreen: Dik, usetrilas mi prsty :D

Není začv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.16 19:16
@Eli.D píše:
Tak já nemám partnera kvůli tomu, aby za mě dělal věci, který v pohodě zvládnu sama. A kdyby mě nenechal něco dělat se zlou by se potázal :mrgreen:
:mrgreen: asi tak. Jen at mi zkusi zakazat tapetovat :cert: Nebo ridit auto.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
2.2.16 19:46
@Eli.D píše:
Tak já nemám partnera kvůli tomu, aby za mě dělal věci, který v pohodě zvládnu sama. A kdyby mě nenechal něco dělat se zlou by se potázal :mrgreen:

Tak to máš blbý teda, můj by se hambou propadl, kdyby mě to nechal tahat. Ale chápu, že když chceš být emancipovaná, tak holt si musíš ty balíky odnést sama. To já nemusím.

• Citovat
  • Upravit
60142
2.2.16 19:50
@mowla píše:
Tak to máš blbý teda, můj by se hambou propadl, kdyby mě to nechal tahat. Ale chápu, že když chceš být emancipovaná, tak holt si musíš ty balíky odnést sama. To já nemusím.

Chapes to spatne. My nemusime, my chceme :D Nepotrebujeme cekat na muze, aby nam prenesl balik mineralek :jazyk: kdyz mas muze pryc, volas souseda? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.2.16 20:00

Balik mineralek? No nevim, to zvladam bezne sama. Bydlime v 5. patre bez vytahu a co bych se nacekala dlouho.

• Citovat
  • Upravit
mowla
2.2.16 20:02
@Mango_Lassi píše:
Balik mineralek? No nevim, to zvladam bezne sama. Bydlime v 5. patre bez vytahu a co bych se nacekala dlouho.

Já bych to taky zvládla, to ne že ne, ale proč bych to měla dělat? Prostě nemusím. A do patra to už bych tuplem netahala, od toho mám chlapa.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.2.16 20:04
@mowla píše:
Já bych to taky zvládla, to ne že ne, ale proč bych to měla dělat? Prostě nemusím. A do patra to už bych tuplem netahala, od toho mám chlapa.

necekam, ze to za me nekdo udela. Kdyz muzu sama, proc o to mam nekoho zadat.

• Citovat
  • Upravit
mowla
2.2.16 20:05
@Baba píše:
Chapes to spatne. My nemusime, my chceme :D Nepotrebujeme cekat na muze, aby nam prenesl balik mineralek :jazyk: kdyz mas muze pryc, volas souseda? :think:

To je úplně jedno, jestli musíte, nebo chcete, každopádně to máte blbý.

• Citovat
  • Upravit
mowla
2.2.16 20:06
@Mango_Lassi píše:
necekam, ze to za me nekdo udela. Kdyz muzu sama, proc o to mam nekoho zadat.

Proč? Třeba proto, že je to chlap a kdyby byl co proto, tak by tě nenechal to tahat. Já i když bych to udělala sama, tak by mi manžel řekl, že se s tím příště nemám tahat, že se mu to nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
mowla
2.2.16 20:08

Holky a říká vám něco pojem gentleman?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.2.16 20:10
@mowla píše:
Proč? Třeba proto, že je to chlap a kdyby byl co proto, tak by tě nenechal to tahat. Já i když bych to udělala sama, tak by mi manžel řekl, že se s tím příště nemám tahat, že se mu to nelíbí.

A co je mi po tom, co se líbí nebo nelíbí tvému manželovi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.2.16 20:12
@Inaris píše: :D To by byla moje smrt :D. Já jsem tahání minerálek odbourala sodastreamem, výjimku děláme u kofoly, ale tu nosí náš mladej. :)

Máme rádi magnezku.
Jsem prostě žena do terénu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect