Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
31.1.16 19:12

@mowla
Vsak si tech smajlu dej kolik chces. Pokud je to, cos napsala pravda, tak je to spis k placi. Tvuj boj.
Ke mne by si tohle Trouba nikdy nedovolil. I kdyz nikdy nerikej nikdy, ze. Takze to nikdy asi rusim. No kazdopadne, kdyby mi na muj navrh nekdy rekl to, cos psala, tak bych mela pocit, ze si mysli, ze me ma jistou a muze se chovat takhle blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
31.1.16 19:15
@Baba píše:
@mowla
Vsak si tech smajlu dej kolik chces. Pokud je to, cos napsala pravda, tak je to spis k placi. Tvuj boj.
Ke mne by si tohle Trouba nikdy nedovolil. I kdyz nikdy nerikej nikdy, ze. Takze to nikdy asi rusim. No kazdopadne, kdyby mi na muj navrh nekdy rekl to, cos psala, tak bych mela pocit, ze si mysli, ze me ma jistou a muze se chovat takhle blbe.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
31.1.16 19:16
  • Citovat
  • Upravit
mowla
31.1.16 19:18
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
31.1.16 19:22

Nejak jsem se nedovedela, zda muz, ktery luxuje a vytira podlahu je muzny nebo neni…

• Citovat
  • Upravit
60142
31.1.16 19:23
@Mango_Lassi píše:
Nejak jsem se nedovedela, zda muz, ktery luxuje a vytira podlahu je muzny nebo neni…

no kdyz je z tvrdeho dreva, tak je muzny, kdyz je to lino, tak neni :think: lepsi rozdeleni me nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.1.16 19:25

Nebo jeste me napadlo, kdyz vytira klasicky s hadrem, tak je zsenstily, kdyz nejakym tim supermopem, tak je muzny, pac ty ruzne samozdimaci mopy jsou technicka hracka, ze jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
31.1.16 19:26
  • Citovat
  • Upravit
14642
31.1.16 19:34
@Mango_Lassi píše:
Nejak jsem se nedovedela, zda muz, ktery luxuje a vytira podlahu je muzny nebo neni…

Určitě je nejenom mužný, ale pokud to provozuje třeba „naostro“, tak je ještě i velmi sexy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.1.16 19:34

@mowla
Tohle dela tvuj chlap, kdyz po nem chces neco, o cem si mysli, ze je to blbost? :think:
Me to posilat nemusis, ja si to predstavit umim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.1.16 19:35
@nostress píše:
Určitě je nejenom mužný, ale pokud to provozuje třeba „naostro“, tak je ještě i velmi sexy. :mrgreen:

good point! vidis, to me nenapadlo… :oops:

• Citovat
  • Upravit
60142
31.1.16 19:37
@nostress píše:
Určitě je nejenom mužný, ale pokud to provozuje třeba „naostro“, tak je ještě i velmi sexy. :mrgreen:

tak s timto nazorem razne a durazne nesouhlasim, podle me by obleceny byt mel. Do boxerek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
31.1.16 19:38
@Baba píše:
tak s timto nazorem razne a durazne nesouhlasim, podle me by obleceny byt mel. Do boxerek :mrgreen:

Nebo tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
31.1.16 19:51
@Baba píše:
@mowla
Tohle dela tvuj chlap, kdyz po nem chces neco, o cem si mysli, ze je to blbost? :think:
Me to posilat nemusis, ja si to predstavit umim :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
60142
31.1.16 20:33
@Inaris píše:
Jak vybavit hranatým nábytkem kruh, že? :D :D
:mrgreen: no vidis, tenhle zasadni priblem me zrovna nenapadnul :jazyk: O duvod navic, proc jurtu nebrat :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí