Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mowla
Vsak si tech smajlu dej kolik chces. Pokud je to, cos napsala pravda, tak je to spis k placi. Tvuj boj.
Ke mne by si tohle Trouba nikdy nedovolil. I kdyz nikdy nerikej nikdy, ze. Takze to nikdy asi rusim. No kazdopadne, kdyby mi na muj navrh nekdy rekl to, cos psala, tak bych mela pocit, ze si mysli, ze me ma jistou a muze se chovat takhle blbe.
@Baba píše:
@mowla
Vsak si tech smajlu dej kolik chces. Pokud je to, cos napsala pravda, tak je to spis k placi. Tvuj boj.
Ke mne by si tohle Trouba nikdy nedovolil. I kdyz nikdy nerikej nikdy, ze. Takze to nikdy asi rusim. No kazdopadne, kdyby mi na muj navrh nekdy rekl to, cos psala, tak bych mela pocit, ze si mysli, ze me ma jistou a muze se chovat takhle blbe.
Nejak jsem se nedovedela, zda muz, ktery luxuje a vytira podlahu je muzny nebo neni…
@Mango_Lassi píše:
Nejak jsem se nedovedela, zda muz, ktery luxuje a vytira podlahu je muzny nebo neni…
no kdyz je z tvrdeho dreva, tak je muzny, kdyz je to lino, tak neni
lepsi rozdeleni me nenapada.
Nebo jeste me napadlo, kdyz vytira klasicky s hadrem, tak je zsenstily, kdyz nejakym tim supermopem, tak je muzny, pac ty ruzne samozdimaci mopy jsou technicka hracka, ze jo? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Určitě je nejenom mužný, ale pokud to provozuje třeba „naostro“, tak je ještě i velmi sexy. ![]()
@mowla
Tohle dela tvuj chlap, kdyz po nem chces neco, o cem si mysli, ze je to blbost? ![]()
Me to posilat nemusis, ja si to predstavit umim ![]()
@nostress píše:
Určitě je nejenom mužný, ale pokud to provozuje třeba „naostro“, tak je ještě i velmi sexy.
good point! vidis, to me nenapadlo… ![]()
@nostress píše:
Určitě je nejenom mužný, ale pokud to provozuje třeba „naostro“, tak je ještě i velmi sexy.
tak s timto nazorem razne a durazne nesouhlasim, podle me by obleceny byt mel. Do boxerek ![]()
@Baba píše:
tak s timto nazorem razne a durazne nesouhlasim, podle me by obleceny byt mel. Do boxerek
Nebo tak. ![]()
@Inaris píše:
Jak vybavit hranatým nábytkem kruh, že?![]()