Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
31.1.16 16:16
@Nimie píše:
To tady fungovat nebude :) sušičku sice máme, ale moc se mi nedaří jí přesvědčit, aby sušila tak, abych nemusela žehlit. Odpadlo mi žehlení pyžama, ložního, spodní prádlo naložím, vyndám a hotovo, ale trika, košile, chodit ve zmuchlaném fakt nebudem :nevim:

Tak vyhoď sušičku, evidentně ti jen přidělává práci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
31.1.16 16:20
@mowla píše:
Tak pokud ti to nevadí, tak je to přeci v pořádku, hlavně že to nevadí vám. Mně by to vadilo, nechtěla bych to, tak to tu ani nebudu zavádět. A můj muž do hospody nechodí.

Tak můj taky nechodí a nežehlíme ani jeden, ale jinak mi to doma naprosto vyhovuje. Moc ráda vyměním sekání zahrady za mytí koupelny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
31.1.16 16:22
@Baba píše:
No spis vysoke :D Je mu to uprimne jedno, spis ho to obveseluje. Kdyby sebevedomi nemel, tak se spis ohradi.
Navic vi, proc tu prezdivku ma :mrgreen: O svych chybach vi a fakt se neboji je priznat. Chyby okecavaji lidi bez sebevedomi, co se boji, ze by se,,shodili". Normalni zdrave sebevedomy clovek vi, ze chybovat je lidske.
:palec: mám stejný názor
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
31.1.16 16:23

Holky já nemám trpělivost donekonečna někomu něco vysvětlovat, ani s dcerou se doma skoro neučím, manžel má na rozdíl ode mě trpělivost velikou tak to zastane za mě, ještě chvíli a já bouchnu jak papiňák, takže si jdu vyhledat nějaké smajlíky, už mě to neba.

• Citovat
  • Upravit
mowla
31.1.16 16:26
@Eli.D píše:
Tak můj taky nechodí a nežehlíme ani jeden, ale jinak mi to doma naprosto vyhovuje. Moc ráda vyměním sekání zahrady za mytí koupelny :lol:

Fakt jo, mě třeba sekání trávy nebaví a mám právě ráda ty ženské práce, nedělám je, že musím, ale že chci. Nějak si nedovedu představit, že by mě to nebavilo doma dělat, to musí být docela otrava ne?

• Citovat
  • Upravit
mowla
31.1.16 16:34
@Nimie píše:
To asi nesouhlasím :nevim: je spousta věcí, které si řekneme běžně v soukromí, ale na veřejnost to nepatří. Rozhodně by mi nepřišlo v pořádku něčím takovým ztrapňovat muže. To je jako kdybych si řekla, že je normální na veřejnosti řešit intimní záležitosti, když si to říkáme mezi sebou :nevim:

Souhlasím, i kdyby to mému manželovi nevadilo, tak mu nebudu říkat šamšulín, abych ho neztrapňovala, protože mám k němu nějakou úctu.

• Citovat
  • Upravit
604
31.1.16 16:40
@mowla píše:
Fakt jo, mě třeba sekání trávy nebaví a mám právě ráda ty ženské práce, nedělám je, že musím, ale že chci. Nějak si nedovedu představit, že by mě to nebavilo doma dělat, to musí být docela otrava ne?

Otrava to fakt je, i když většina prací mi nevadí, ale zábava to pro mě není. Taky mi vadí, že třeba setřu, proběhne pes a můžu znova. Ale když shrabu listí, je to vidět než napadne sníh…
I pro chlapa jsou domácí práce otrava, ale protože jsou potřeba, tak si je dělíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
31.1.16 16:50
@Baba píše:
Prodime a dekujeme normalne,ale o beznou pomoc prosit nemusim. Samo, ze rikam - prosim, podej mi to, a ne - dej to sem, ale rikat - prosim umyj nadobi, to fakt nepouzivsm.

Tak vidíš, že tomu rozumíš :nevim: akorát si moc nedovedu představit, co znamená to vytučněné. Čtete si myšlenky? Máte napevno rozdělené úkoly, které se nehnou? A když někdo zapomene, přehlédne, nevšimne si, určí špatnou prioritu, tak co? :nevim:

My si vzájemně o běžnou pomoc prosíme, jsme běžní smrtelníci, ne naspeedovaní Duracelové, kteří celý den akorát pobíhají a plní úkoly :nevim: muž pracuje, já zjistím, že už máme oba hlad, jdu vařit, ale kouknu na hodinky, dojde mi, že už je 5, do půl 6 a ideálně i dřív je potřeba nakrmit, tak mu řeknu, aby to udělal, protože jdu vařit. On jinak fakt nemá šanci zjistit, že to nestíhám a že už je vlastně takhle pozdě, takže je to potřeba udělat hned a nepočká to, až dodělá práci :nevim:

Nebo myčka - ano vyloží automaticky, když prochází kolem a nespěchá někam, ale stane se, že do noci pracuje, já jdu spát, vím, že budu vstávat dřív než on a budu chtít vařit a nakládat další várku, tak ho požádám, aby jí vyložil ještě než půjde spát, protože se může stát, že to přehlédne nebo to neuspěchá a chtěl by to udělat zítra, ale nečte mé myšlenky, netuší, že já chci vstávat dřív a nakládat novou várku.

Prostě normální běžný provoz :nevim: ty úkoly se nějak zdelegovat musí, neposkakujeme kolem sebe jako sluhové. Když něco potřebuje zdelegovat na mě, tak mě o to požádá, když já na něj, tak ho o to požádám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
31.1.16 16:52
@mowla píše:
Souhlasím, i kdyby to mému manželovi nevadilo, tak mu nebudu říkat šamšulín, abych ho neztrapňovala, protože mám k němu nějakou úctu.

Tak nějak. Ale to platí i o dětech. Taky mi nepříjde normální na potkání vyprávět, jak se pokadil a jak se mu co nepovedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.1.16 16:53
@Nimie píše:
Tak nějak. Ale to platí i o dětech. Taky mi nepříjde normální na potkání vyprávět, jak se pokadil a jak se mu co nepovedlo :nevim:

Jak JSME se pokadili a jak se NÁM to nepovedlo! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
31.1.16 16:57
@Litta píše:
Tak vyhoď sušičku, evidentně ti jen přidělává práci. :lol:
:lol: :lol: ale tak žehlit jsem musela i bez ní, akorát bez ní bych ještě musela pořídit sušák a musela bych to celé věšet. Tady na to vlastně ale není moc místo :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
31.1.16 16:58
@Litta píše:
Jak JSME se pokadili a jak se NÁM to nepovedlo! 8)
:pocitac: :pocitac: :pocitac: snažím se zoufale zdrhnout pokaždé, když něco takového slyším. Nejsem tak striktní ohledně toho plurálu (ač teda nijak zvlášť mě to neoslňuje), ale když je to ještě v kombinaci s něčím takovým, tak bych dotyčnou něčím přetáhla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
31.1.16 16:59
@Eli.D píše:
Otrava to fakt je, i když většina prací mi nevadí, ale zábava to pro mě není. Taky mi vadí, že třeba setřu, proběhne pes a můžu znova. Ale když shrabu listí, je to vidět než napadne sníh…
I pro chlapa jsou domácí práce otrava, ale protože jsou potřeba, tak si je dělíme.

Tak to jsem moc ráda, že to takhle nemám, mě to naopak přináší potěšení, navíc tím, že třeba upeču nějakou dobrou buchtu a manželovi chutná, tak mě to těší a uspokojuje, že jsem mu udělala radost.

• Citovat
  • Upravit
3088
31.1.16 17:19
@Eli.D píše:

Tak nějak je to aj u nás. Prostě děláme oba doma, děláme oba venku. Dle potřeby se rozdělí, co kdo bude dělat a je to. Pomáhá nám i dcera - to snad není vykořisťování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
31.1.16 17:21
@mowla píše:
Tak to jsem moc ráda, že to takhle nemám, mě to naopak přináší potěšení, navíc tím, že třeba upeču nějakou dobrou buchtu a manželovi chutná, tak mě to těší a uspokojuje, že jsem mu udělala radost.

Mám to dost podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect