Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Inaris píše:To by byla moje smrt
. Já jsem tahání minerálek odbourala sodastreamem, výjimku děláme u kofoly, ale tu nosí náš mladej.
Já bych to teda unesla, ale manžel nechce abych dělala takové věci, ani třeba ty špinavé, abych si neumazala nehtíky.
@mowla píše:
Holky a říká vám něco pojem gentleman?
Devět písmen. Asi.
Zlatej muj chlap,fakt.Tomu nevadí že je tejden pryč a ty rva dny co je doma, mi natahá zásoby a zase odjede.
@Anna766 píše:
Devět písmen. Asi.
Zlatej muj chlap,fakt.Tomu nevadí že je tejden pryč a ty rva dny co je doma, mi natahá zásoby a zase odjede.
A tak to má být.
![]()
@mowla píše:
Proč? Třeba proto, že je to chlap a kdyby byl co proto, tak by tě nenechal to tahat. Já i když bych to udělala sama, tak by mi manžel řekl, že se s tím příště nemám tahat, že se mu to nelíbí.
Jen kvůli tomu, že mám chlapa nemůžu dělat běžný úkony, který mě nijak nevadí a nijak mě nezatěžují? A ještě přemýšlet o tom, jestli se to tomu chlapovi bude líbit?
@Eli.D píše:
Jen kvůli tomu, že mám chlapa nemůžu dělat běžný úkony, který mě nijak nevadí a nijak mě nezatěžují? A ještě přemýšlet o tom, jestli se to tomu chlapovi bude líbit?
Ty sis to ale úplně otočila, ale dobrá jsi.
![]()
@mowla
Dítě má 10 kg+oblečení, tahám ho denně nahoru a dolů. To bychom ani nemohli ven. Tak jaképak minerálky…
@Inaris nemůžeš to ale aplikovat na celou populaci. Můj je v tom celkem výjimka. Jeho rajcuje když měním duši u kola.
@Mango_Lassi píše:
@Inaris nemůžeš to ale aplikovat na celou populaci. Můj je v tom celkem výjimka. Jeho rajcuje když měním duši u kola.
Ty jsi ten chlap doma že?
@Inaris píše:![]()
Ale to já věřím, že chlapy rajcuje, když ženská maká.
Mého ne, ale vážně, já i když jdeme na nákupy, tak manžel mě nenechá nic nosit. Se kolikrát stydím, on je jak vánoční stromeček a já si vykračuji jak princezna s kabelkou.
@mowla píše:
Ty jsi ten chlap doma že?
Netuším podle čeho se to pozná. Zrovna teď si přítel připravuje večeři ![]()
@Inaris píše:
No, já nevím, ale neříkej, že se vždycky časově shodnete - aspoň teda u nás já vidím daleko dřív než zbytek rodiny, že protíká ta sprchanebo že by mohl dát psovi to uvařený maso, co je odloženo v lednici… Prostě to, co mě napadne, řeknu - že by se mohlo -
, a tak normálně, no.
Ono je teda samozřejmě víc vzorků chlapů, ale celkem neznám chlapa,který by pozorně hned udělal to, nač manželka pomyslí.
Když to teda tak detailně rozebíráme - chápete.
Ale já po něm nechci, aby pozorně dělal, na co pomyslím, mě stačí, že se normálně podílí na chodu domácnosti. A jo, někdy si všimnu dřív já, tak to udělám já, někdy on, tak to udělá on. A když je to něco, jako ta sprcha, tak jen konstatuju, že teče sprcha, dokáže sám pochopit, že s tím bude muset něco udělat.
@Eli.D píše:
Ale já po něm nechci, aby pozorně dělal, na co pomyslím, mě stačí, že se normálně podílí na chodu domácnosti. A jo, někdy si všimnu dřív já, tak to udělám já, někdy on, tak to udělá on. A když je to něco, jako ta sprcha, tak jen konstatuju, že teče sprcha, dokáže sám pochopit, že s tím bude muset něco udělat.
Co co, jak bude muset udělat? Snad vezmeš nářadí a jdeš na to ne?
@mowla píše:
Já bych to teda unesla, ale manžel nechce abych dělala takové věci, ani třeba ty špinavé, abych si neumazala nehtíky.
Jj, já to mám podobně. Můj gentleman nese třeba čtyři tašky plné nákupu a ještě mi veme i kabelku. Já jdu vedle něj a mám ruce v kapsách. Má to teda na místní
drbny takový efekt, že já jsem za „mrchu“ a mého manžela litují. ![]()
Samozřejmě. Gentleman je chlap, který jde na rodičovskou dovolenou. Například.