Nabídky práce pro maminky na rodičovské - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
16.11.16 20:05

@Jahůdka Jája prosím informace - děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
16.11.16 23:07

@janeve
mohla bych poprosit více informací, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
19.11.16 13:14

Hlídání dětí při nemoci.
Dobrý den, stáním paní/slečnu na dopolední hlídání při nemoci (4, 2roky). Zlín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.16 07:56

Volné místo lékárnice s atestací

Ahoj holky, nabízím volné místo v lékárně v Havířově. Jen pro magistru s atestací, která opravňuje k vedení lékàrny. Pracovní doba a platební podmínky jsou skvělé, odpovím jen vážnému zájemci na email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 16:53

Brigáda

Již neaktuální…

Příspěvek upraven 21.12.16 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.11.16 09:57

Práce z domu pro šikovnou šičku

Hledám šikovnou šičku na šití dvou druhů malých košíků pod kočárek. Jedná se o docela jednoduché kapsy.
První je z ekokůže + 5mm molitan a druhý z polyesteru + 5mm molitan. Střih je stejný, liší se pouze materiálem
Všechen materiál ( ekokůže, molitan, dva zipy, suchý zip, lemovku) dodáváme mi.
Po Vás potřebuji pouze práci. Po předchozích zkušenostech vyžadujeme bydliště do 50 km Přerova pro jednodušší osobní kontakt.
Odměna za jeden kus je 80Kč. Momentálně potřebujeme minimálně 100kusů tašek.
kontaktujte mě prosím přes SZ zde na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
30.11.16 11:33

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
30.11.16 12:46

Nabízím jednorázové diskuse v Praze - pokaždé na jiné téma. Bohužel se lze účastnit pouze 1× za 6měsíců :( Agentura, která diskuse vyplácí má vždy jiná kritéria, takže hledáme vždy různé věkové kategorie ( 18-60let)…Každopádně, kdo má zájem o přidání do databáze o diskusi, tak mi prosím napište do SZ váš věk, vzdělání, zaměstnání, popř. kolik máte dětí a váš telefon. Diskuse jsou jak o dětech, banky, kouření, kávovary atd :mrgreen: prostě všehochuť. Pokud bude vhodná diskuse podle vámi sdělených údajů o vás, tak určitě zavolám. Odměna je vyplácena vždy po skončení diskuse, většinou jsou diskuse na 1h - 2,5H za 500-1500,–
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.16 16:44

Sháním paní na úklid

Ahoj, sháním šikovnou a spolehlivou paní na úklid bytu v Praze 3, od ledna. Jednalo by se o standardní úklid (podlahy, prach, koupelna) a jednou za cca čtvrt roku extra úklid na mytí oken, samozřejmě po dohodě. Jedenkrát týdně cca 4-5 hodin, nabízím 110 kč/hod. Pokud byste měla zájem či o někom věděla, dejte vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.12.16 20:59

Práce přes telefon

Ahoj, nabízím práci z domova, stačí mít PC a internet, dvě až tři hodiny denně času a mít chuť mluvit s lidmi po telefonu :-) kdo bude mít zájem napište mi do zpráv ju :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.16 16:50

@Eremy Napiš to sem, dej sem IČO firmy, jméno, ať si to můžeme prolustrovat a ať víme, pro koho a na koho budeme makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
11.12.16 23:32

@hudečice … tyhle informace předává veřejně přes weby jobs a podobně moje šéfová, nemám zatím souhlas někde zveřejňovat nabídku… mohu jí jen někoho doporučit… zaručit se za někoho a dohodit mu tu brigádu… napiš mi do zpráv pobavíme se o tom… a vážným zájemcům pošlu do zprávy další info… je to fakt solidní firma… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
16.12.16 17:01

Maminky, nenašel by se tu někdo, kdo by mi ušil na panenku oblečení? Stačil by nějaký overálek nebo cokoliv, aby byla panenka hezky oblečená. Je to pro tříletého kluka, takže bez nějakých velkých ozdůbek. Spinká s autama a panenkou a chci mu to dát (resp. Ježíšek) k Vánocům. Dostane jinak hromadu aut a helikoptéru. Na ceně se dohodneme. Jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
16.12.16 19:38

@Enmamma Na Fleru to sije spousta lidi, ale uz je pozde… :think: Zkus pohledat, jestli nemaji nejake hotove, treba by to do Vanoc jeste prislo. Zrovna dnes mi dorazily dva oblecky a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
16.12.16 20:53

@Enmamma No, to sis vzpomněla opravdu hodně pozdě, tak třeba můžeš něco uháčkovat a nebo uplést. Já oblečky pro plyšáky řešila háčkováním, je to nejrychlejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová