Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlídání dětí při nemoci.
Dobrý den, stáním paní/slečnu na dopolední hlídání při nemoci (4, 2roky). Zlín
Ahoj holky, nabízím volné místo v lékárně v Havířově. Jen pro magistru s atestací, která opravňuje k vedení lékàrny. Pracovní doba a platební podmínky jsou skvělé, odpovím jen vážnému zájemci na email.
Hledám šikovnou šičku na šití dvou druhů malých košíků pod kočárek. Jedná se o docela jednoduché kapsy.
První je z ekokůže + 5mm molitan a druhý z polyesteru + 5mm molitan. Střih je stejný, liší se pouze materiálem
Všechen materiál ( ekokůže, molitan, dva zipy, suchý zip, lemovku) dodáváme mi.
Po Vás potřebuji pouze práci. Po předchozích zkušenostech vyžadujeme bydliště do 50 km Přerova pro jednodušší osobní kontakt.
Odměna za jeden kus je 80Kč. Momentálně potřebujeme minimálně 100kusů tašek.
kontaktujte mě prosím přes SZ zde na emiminu.
Nabízím jednorázové diskuse v Praze - pokaždé na jiné téma. Bohužel se lze účastnit pouze 1× za 6měsíců
Agentura, která diskuse vyplácí má vždy jiná kritéria, takže hledáme vždy různé věkové kategorie ( 18-60let)…Každopádně, kdo má zájem o přidání do databáze o diskusi, tak mi prosím napište do SZ váš věk, vzdělání, zaměstnání, popř. kolik máte dětí a váš telefon. Diskuse jsou jak o dětech, banky, kouření, kávovary atd
prostě všehochuť. Pokud bude vhodná diskuse podle vámi sdělených údajů o vás, tak určitě zavolám. Odměna je vyplácena vždy po skončení diskuse, většinou jsou diskuse na 1h - 2,5H za 500-1500,–
Děkuji ![]()
Ahoj, sháním šikovnou a spolehlivou paní na úklid bytu v Praze 3, od ledna. Jednalo by se o standardní úklid (podlahy, prach, koupelna) a jednou za cca čtvrt roku extra úklid na mytí oken, samozřejmě po dohodě. Jedenkrát týdně cca 4-5 hodin, nabízím 110 kč/hod. Pokud byste měla zájem či o někom věděla, dejte vědět ![]()
Ahoj, nabízím práci z domova, stačí mít PC a internet, dvě až tři hodiny denně času a mít chuť mluvit s lidmi po telefonu
kdo bude mít zájem napište mi do zpráv ju
![]()
@Eremy Napiš to sem, dej sem IČO firmy, jméno, ať si to můžeme prolustrovat a ať víme, pro koho a na koho budeme makat.
@hudečice … tyhle informace předává veřejně přes weby jobs a podobně moje šéfová, nemám zatím souhlas někde zveřejňovat nabídku… mohu jí jen někoho doporučit… zaručit se za někoho a dohodit mu tu brigádu… napiš mi do zpráv pobavíme se o tom… a vážným zájemcům pošlu do zprávy další info… je to fakt solidní firma… ![]()
Maminky, nenašel by se tu někdo, kdo by mi ušil na panenku oblečení? Stačil by nějaký overálek nebo cokoliv, aby byla panenka hezky oblečená. Je to pro tříletého kluka, takže bez nějakých velkých ozdůbek. Spinká s autama a panenkou a chci mu to dát (resp. Ježíšek) k Vánocům. Dostane jinak hromadu aut a helikoptéru. Na ceně se dohodneme. Jsem z Prahy.
@Enmamma Na Fleru to sije spousta lidi, ale uz je pozde…
Zkus pohledat, jestli nemaji nejake hotove, treba by to do Vanoc jeste prislo. Zrovna dnes mi dorazily dva oblecky a jsou super.
@Enmamma No, to sis vzpomněla opravdu hodně pozdě, tak třeba můžeš něco uháčkovat a nebo uplést. Já oblečky pro plyšáky řešila háčkováním, je to nejrychlejší…