Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jasetu no kdyz rozkliknu ten odkaz od Vas, tak tam píšou Výhody? - posilame vám peníze na ucet u mBank. No a ten ja nemam, tak zřejmě budou chtít, abych si ho udělala
@Anonymní píše:
@jasetu no kdyz rozkliknu ten odkaz od Vas, tak tam píšou Výhody? - posilame vám peníze na ucet u mBank. No a ten ja nemam, tak zřejmě budou chtít, abych si ho udělala
Aha tak to mi nedošlo, já mBank mám. Tak se omlouvám.
Vybírala jsem si na netu, čím ozvláštním zahradu, a objevila se nabídka práce ve Starkl - zahradnictví - asi toho budou mít od března hodně a hledají někoho na balení a posílání zásilek, zaujalo mě, že nabízejí buď jen ranní směny (7-15:30) nebo naopak zkrácené odpolední 16-21. Třeba zrovna někdo z toho regionu něco hledá…
Nevím, jestli je ok dávat sem nabídky z netu (když s tím nemám nic společného), kdyby ne, tak to smažte.
@zrcadlo píše:
Vybírala jsem si na netu, čím ozvláštním zahradu, a objevila se nabídka práce ve Starkl - zahradnictví - asi toho budou mít od března hodně a hledají někoho na balení a posílání zásilek, zaujalo mě, že nabízejí buď jen ranní směny (7-15:30) nebo naopak zkrácené odpolední 16-21. Třeba zrovna někdo z toho regionu něco hledá…
Nevím, jestli je ok dávat sem nabídky z netu (když s tím nemám nic společného), kdyby ne, tak to smažte.
To je krásná nabídka
Škoda že nebydlím blíž.
Dobrý den maminky, hledám zodpovědnou, laskavou, klidnou maminku, nebo paní/slečnu na hlídaní mé hodné, nevztekající se 1,5leté dcerky. Vzhledem k věku a aktivitě, potřebuji 100% pozornost dceři. Nutnost dojezdu přímo do Řehenic, na pár hodin kdy já nebudu moci, ale v mé blízkosti ( cca 5× týdně na cca 4 hod +- ).
Moc děkuji za nabídky ![]()
Dobrý den. Chtěla bych touto cestou nabídnout možnost přivýdělku v Praze. Jedná se o úklid společných prostor v bytových domech. Lokalita Prahy se dá domluvit, abyste uklízeli dům třeba poblíž Vašeho bydliště. Možnost dlouhodobé spolupráce. Je jen na Vás, kolik toho chcete dělat a kolik máte času. Je to vhodné jak k mateřské, RD, tak i pro důchodce, studenty, či k zaměstnání.
Obchodní Zástupce/Asistentka Obchodní zástupce/asistenka. Pro distribuci cukrovinek, hledám hodně komunikativni, přijemnou, na Hpp (možno i brigadně, vhodné pro maminku na mateřské která má hlídání, studentky atd).,ř. p. podmínkou, praxe v řízení nutna, plat je rozdělen do dvou části, základní mzda plus provize z prodeje, nastup ihned, spěchá. jen vážný zájemci prosím tel.603713231
Obchodní Zástupce/Asistentka Obchodní zástupce/asistenka. Pro distribuci cukrovinek, hledám hodně komunikativni, přijemnou, na Hpp (možno i brigadně, vhodné pro maminku na mateřské která má hlídání, studentky atd).,ř. p. podmínkou, praxe v řízení nutna, plat je rozdělen do dvou části, základní mzda plus provize z prodeje, nastup ihned, spěchá. jen vážný zájemci prosím 603713231
Obchodní Zástupce/Asistentka Obchodní zástupce/asistenka. Pro distribuci cukrovinek, hledám hodně komunikativni, přijemnou, na Hpp (možno i brigadně, vhodné pro maminku na mateřské která má hlídání, studentky atd).,ř. p. podmínkou, praxe v řízení nutna, plat je rozdělen do dvou části, základní mzda plus provize z prodeje, nastup ihned, spěchá. jen vážný zájemci prosím
Ahoj, máte některá z vás nějaké hezké vlastní fotky drinků/chuťovek na talíř s receptem, které byste chtěly prodat? Sháním tak 10 fotek s 10 recepty, nabízím 1500. Napište mi prosím do zprávy, plus pošlete nějaké své fotky vašich jídel na ukázku. Nejde mi o to, aby byly profi, ani nijak velké, ale měly by být pěkné, lákavé.
Dobrý den. Hledáme do kanceláře administrativní výpomoc. Naše kancelář je na Praze 2 u Náměstí míru. Jedná se o práci s cizinci (převážne lektoři z USA
, proto je nutná komunikativní angličtina. Zajišťujeme pro ně víza a ostatní agendu spojenou s podnikáním. Proto se často komunikuje i s českými úřady (PSSZ, FÚ). Potřebovali bychom pomoct tak 2-3 dny v týdnu. Doba se dá přizpůsobit Vašim časovým možnostem, ale pochopitelně jsme vázáni úředními hodinami na úřadech
. V případě zájmu napiště prosím SZ. Děkuji.