Nabídky práce pro maminky na rodičovské - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
16.2.17 11:30

@Borůvka1990 taky dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.17 11:31

Hledam dispecerku na md, na vytezovani jednoho auta po cr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.17 12:38

@jasetu no kdyz rozkliknu ten odkaz od Vas, tak tam píšou Výhody? - posilame vám peníze na ucet u mBank. No a ten ja nemam, tak zřejmě budou chtít, abych si ho udělala

• Citovat
  • Upravit
46
16.2.17 13:34
@Anonymní píše:
@jasetu no kdyz rozkliknu ten odkaz od Vas, tak tam píšou Výhody? - posilame vám peníze na ucet u mBank. No a ten ja nemam, tak zřejmě budou chtít, abych si ho udělala

Aha tak to mi nedošlo, já mBank mám. Tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.2.17 13:36

To jsou svině… Fakt. Prostě neexistuje nic bez podvodu… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
17.2.17 21:24

Vybírala jsem si na netu, čím ozvláštním zahradu, a objevila se nabídka práce ve Starkl - zahradnictví - asi toho budou mít od března hodně a hledají někoho na balení a posílání zásilek, zaujalo mě, že nabízejí buď jen ranní směny (7-15:30) nebo naopak zkrácené odpolední 16-21. Třeba zrovna někdo z toho regionu něco hledá…
Nevím, jestli je ok dávat sem nabídky z netu (když s tím nemám nic společného), kdyby ne, tak to smažte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
18.2.17 07:42
@zrcadlo píše:
Vybírala jsem si na netu, čím ozvláštním zahradu, a objevila se nabídka práce ve Starkl - zahradnictví - asi toho budou mít od března hodně a hledají někoho na balení a posílání zásilek, zaujalo mě, že nabízejí buď jen ranní směny (7-15:30) nebo naopak zkrácené odpolední 16-21. Třeba zrovna někdo z toho regionu něco hledá…
Nevím, jestli je ok dávat sem nabídky z netu (když s tím nemám nic společného), kdyby ne, tak to smažte.

To je krásná nabídka :potlesk: Škoda že nebydlím blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.2.17 15:07

Maminky Řehenice ( hlídání dětí )

Dobrý den maminky, hledám zodpovědnou, laskavou, klidnou maminku, nebo paní/slečnu na hlídaní mé hodné, nevztekající se 1,5leté dcerky. Vzhledem k věku a aktivitě, potřebuji 100% pozornost dceři. Nutnost dojezdu přímo do Řehenic, na pár hodin kdy já nebudu moci, ale v mé blízkosti ( cca 5× týdně na cca 4 hod +- ).
Moc děkuji za nabídky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.2.17 14:26

Přivýdělek - úklid Praha

Dobrý den. Chtěla bych touto cestou nabídnout možnost přivýdělku v Praze. Jedná se o úklid společných prostor v bytových domech. Lokalita Prahy se dá domluvit, abyste uklízeli dům třeba poblíž Vašeho bydliště. Možnost dlouhodobé spolupráce. Je jen na Vás, kolik toho chcete dělat a kolik máte času. Je to vhodné jak k mateřské, RD, tak i pro důchodce, studenty, či k zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.17 06:44

Prace

Obchodní Zástupce/Asistentka Obchodní zástupce/asistenka. Pro distribuci cukrovinek, hledám hodně komunikativni, přijemnou, na Hpp (možno i brigadně, vhodné pro maminku na mateřské která má hlídání, studentky atd).,ř. p. podmínkou, praxe v řízení nutna, plat je rozdělen do dvou části, základní mzda plus provize z prodeje, nastup ihned, spěchá. jen vážný zájemci prosím tel.603713231

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.17 06:47

Nabizim praci

Obchodní Zástupce/Asistentka Obchodní zástupce/asistenka. Pro distribuci cukrovinek, hledám hodně komunikativni, přijemnou, na Hpp (možno i brigadně, vhodné pro maminku na mateřské která má hlídání, studentky atd).,ř. p. podmínkou, praxe v řízení nutna, plat je rozdělen do dvou části, základní mzda plus provize z prodeje, nastup ihned, spěchá. jen vážný zájemci prosím 603713231

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.17 07:30

Nabizim praci

Obchodní Zástupce/Asistentka Obchodní zástupce/asistenka. Pro distribuci cukrovinek, hledám hodně komunikativni, přijemnou, na Hpp (možno i brigadně, vhodné pro maminku na mateřské která má hlídání, studentky atd).,ř. p. podmínkou, praxe v řízení nutna, plat je rozdělen do dvou části, základní mzda plus provize z prodeje, nastup ihned, spěchá. jen vážný zájemci prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
21.2.17 13:22

Ahoj, máte některá z vás nějaké hezké vlastní fotky drinků/chuťovek na talíř s receptem, které byste chtěly prodat? Sháním tak 10 fotek s 10 recepty, nabízím 1500. Napište mi prosím do zprávy, plus pošlete nějaké své fotky vašich jídel na ukázku. Nejde mi o to, aby byly profi, ani nijak velké, ale měly by být pěkné, lákavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.17 08:05

Dobrý den. Hledáme do kanceláře administrativní výpomoc. Naše kancelář je na Praze 2 u Náměstí míru. Jedná se o práci s cizinci (převážne lektoři z USA :)), proto je nutná komunikativní angličtina. Zajišťujeme pro ně víza a ostatní agendu spojenou s podnikáním. Proto se často komunikuje i s českými úřady (PSSZ, FÚ). Potřebovali bychom pomoct tak 2-3 dny v týdnu. Doba se dá přizpůsobit Vašim časovým možnostem, ale pochopitelně jsme vázáni úředními hodinami na úřadech :). V případě zájmu napiště prosím SZ. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.3.17 13:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat