Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
6.1.12 10:43
Anýsek18 píše:
machacada píše:
Anýsek18 píše:
machacada píše:
Anýsek18 píše:
Já sem mimčo chtěla už dříve ale to mi bylo 17 a řekla jsem že to je ješto moc brzo. Ale odbylo 18 a už jsem byla rozhodnutá že ho chci. Jeeenže co na to přítel? Samozdřejmě sem se ho bála zeptat. No nakonec jsem sebrala odvahu a zeptala se ho a on řekl že ano. Že ho chce také ale nechtěl se mě ptát. Docela zábavná historka.
Opravdu vám fandím :) to je dobrá historka :lol:
To jo. Oba jsme se tomu pak smály. Před dvěma měsíci mě přítel požádal o ruku ale také svělím stylem. Měla jsem narozeniny zrovna ty 18tiny a on přišel navlékl mi prstýnek a čekal. Tak sem mu řekla že mu děkuju že je krásnej atd. No v tu ránu to nevydržet začal se smát a řekl mi že to má mít zásnubní prstýnek. Začala jsem se smát taky a řekla jsem mu kdo to má jako vědět. :D
:lol: :lol: to bych se taky smála, tak ale kdo to má vědět :lol: my měli v listopadu svatbu a v září mě taky požádal o ruku a byl celej úplně rudej a vystresovanej jsem se mu musela taky smát :-) a jak to z něj pak spadlo když se mě zeptal to bylo :) styděl se a to jsme spolu skoro pět let :zed: ale to je hezkej dárek k 18:-)
Tak to my bychom svatbu asi letos ale ještě nevíme kdy. Hlavně na to musíme mít finance což v zimě akort teď moc nejsou. Platíme splátky na auto atd. No měsíčně nám odejde takových 10 000kč určitě ale pořád nám skoro 20 000kč zbyde. Aler stejně na svatbu je to málo.

Lepší počkat, věř tomu :) víc si to užiješ :dance: já vlastně na tý svatbě ani nemohla pít, lepší si to užít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 10:43

Tak my jsme svatbuu vubec neresili..navic to s nama ani nevypada dobre..ale delam vsechno proto, aby mel syn tatu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 10:44
machacada píše:
My bydlíme s přítelem u jeho rodičů, je to oddělené ale stejně jsem zvědavá jak dlouho to tady vydržíme a pujdeme shánět něco jinýho. Tchýně je hodná ale prostě je něco jinýho bydlet s někým kdo ti věčně do něčeho kecá a sám :dance: doufám že do dalších vánoc už tady nebudeme :)

Já to znáááám. My máme přítelovo rodiče přes dvůr. Máme každý svůj barák. Ale ona je u nás pečená vařená. :D Už jsme musely pořídit i nový dveře a fabku aby jsme si mohly dveře na dvůr zamykat. Ale je taky zlatá i když to občas vážně přehání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.1.12 10:45
ejmy píše:
weruuunka: ty jsi stejne stara? ani nevim :-)
:mrgreen: V červnu mi bude 20
  • Citovat
  • Upravit
394
Anýsek18 píše:
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju
Žádná injekce ti bezbolestný porod neudělá, to zase pozor, jestli je to úplně správnej přístup :) Od toho je to porod, holt si to musíme každá vytrpět pro ty naše mrňátka..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
Anýsek18 píše:
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju
Vůbec se toho neboj, já porod skoro zaspala. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
100
6.1.12 10:46
Anýsek18 píše:

Taky se bojím porodu, a blíží se to a já se bojim čím dál tím víc. Nejdřív mi doktor řekl že je nějaký malý to mimčo a když jsem tam byla posledně tak mi řekl že je nějaký veliký, tak se toho fakt bojím nechci rodit mimčo přez 4kg
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 10:46
tyynka píše:
Anýsek18 píše:
Žádná injekce ti bezbolestný porod neudělá, to zase pozor, jestli je to úplně správnej přístup :) Od toho je to porod, holt si to musíme každá vytrpět pro ty naše mrňátka..

Aj tak by to mělo utlumit bolest. I když třeba jen nepatrně tak má. Proto je naše nemocnice vyhlášená. Sestřenka tam byla rodit nechala si injekci píchnout a necítila skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 10:47
weruuunka píše:
Anýsek18 píše:
Vůbec se toho neboj, já porod skoro zaspala. :mrgreen:

Tyjo fakt jo :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
ejmy píše:
Tak my jsme svatbuu vubec neresili..navic to s nama ani nevypada dobre..ale delam vsechno proto, aby mel syn tatu :-)

To mě mrzí. Ale neboj ono to bude vypadat jinak až se prcek narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938

Jedine, co ti pomuze to vydrzet je myslenka na to, ze to jednou skonci a budes mit prdolku u sebe :) hlavne doporucuju partnera k porodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.1.12 10:48
Anýsek18 píše:
machacada píše:
My bydlíme s přítelem u jeho rodičů, je to oddělené ale stejně jsem zvědavá jak dlouho to tady vydržíme a pujdeme shánět něco jinýho. Tchýně je hodná ale prostě je něco jinýho bydlet s někým kdo ti věčně do něčeho kecá a sám :dance: doufám že do dalších vánoc už tady nebudeme :)
Já to znáááám. My máme přítelovo rodiče přes dvůr. Máme každý svůj barák. Ale ona je u nás pečená vařená. :D Už jsme musely pořídit i nový dveře a fabku aby jsme si mohly dveře na dvůr zamykat. Ale je taky zlatá i když to občas vážně přehání

My máme barák tedy od přítelových rodičů, mají více nemovitostí, takže v tom máme největšíá štěstí, máme střechu nad hlavou, bez nutnosti platit nájem a podobných extra výdajů.. Takže máme situaci o dost zjednodušenou. A ještě úžasné soukromí. Jen je na mně barák zatím zbytečně velký, dvě patra, na uklízení je to boj, ale až se to tu zaplní dětskými krůčky, hned to bude jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 10:48
machacada píše:
Anýsek18 píše:
Taky se bojím porodu, a blíží se to a já se bojim čím dál tím víc. Nejdřív mi doktor řekl že je nějaký malý to mimčo a když jsem tam byla posledně tak mi řekl že je nějaký veliký, tak se toho fakt bojím nechci rodit mimčo přez 4kg :(

To se nedivím. I když kamarádka rodila klučíka a ten měl 4,5kg. A zase to prej taková šílenost nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.1.12 10:49
ejmy píše:
Tak my jsme svatbuu vubec neresili..navic to s nama ani nevypada dobre..ale delam vsechno proto, aby mel syn tatu :-)
MY taky ne a už spolu ani nejsme. :(
  • Citovat
  • Upravit
100
6.1.12 10:49
Anýsek18 píše:
machacada píše:

někdy prostě je fakt že toho je fakt moc :) lepší aby se nesnažili kolikrát si říkám a někdy to je a proč tady budete mít tuhle skříň a ne tuhle a to bych vždycky už fakt vyběhla :) moc se stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí