Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anýsek18 píše:machacada píše:Tak to my bychom svatbu asi letos ale ještě nevíme kdy. Hlavně na to musíme mít finance což v zimě akort teď moc nejsou. Platíme splátky na auto atd. No měsíčně nám odejde takových 10 000kč určitě ale pořád nám skoro 20 000kč zbyde. Aler stejně na svatbu je to málo.Anýsek18 píše:machacada píše:To jo. Oba jsme se tomu pak smály. Před dvěma měsíci mě přítel požádal o ruku ale také svělím stylem. Měla jsem narozeniny zrovna ty 18tiny a on přišel navlékl mi prstýnek a čekal. Tak sem mu řekla že mu děkuju že je krásnej atd. No v tu ránu to nevydržet začal se smát a řekl mi že to má mít zásnubní prstýnek. Začala jsem se smát taky a řekla jsem mu kdo to má jako vědět.Anýsek18 píše:Opravdu vám fandím
Já sem mimčo chtěla už dříve ale to mi bylo 17 a řekla jsem že to je ješto moc brzo. Ale odbylo 18 a už jsem byla rozhodnutá že ho chci. Jeeenže co na to přítel? Samozdřejmě sem se ho bála zeptat. No nakonec jsem sebrala odvahu a zeptala se ho a on řekl že ano. Že ho chce také ale nechtěl se mě ptát. Docela zábavná historka.to je dobrá historka
![]()
to bych se taky smála, tak ale kdo to má vědět
my měli v listopadu svatbu a v září mě taky požádal o ruku a byl celej úplně rudej a vystresovanej jsem se mu musela taky smát
a jak to z něj pak spadlo když se mě zeptal to bylo
styděl se a to jsme spolu skoro pět let
ale to je hezkej dárek k 18:-)
Lepší počkat, věř tomu
víc si to užiješ
já vlastně na tý svatbě ani nemohla pít, lepší si to užít ![]()
Tak my jsme svatbuu vubec neresili..navic to s nama ani nevypada dobre..ale delam vsechno proto, aby mel syn tatu ![]()
machacada píše:
My bydlíme s přítelem u jeho rodičů, je to oddělené ale stejně jsem zvědavá jak dlouho to tady vydržíme a pujdeme shánět něco jinýho. Tchýně je hodná ale prostě je něco jinýho bydlet s někým kdo ti věčně do něčeho kecá a sámdoufám že do dalších vánoc už tady nebudeme
Já to znáááám. My máme přítelovo rodiče přes dvůr. Máme každý svůj barák. Ale ona je u nás pečená vařená.
Už jsme musely pořídit i nový dveře a fabku aby jsme si mohly dveře na dvůr zamykat. Ale je taky zlatá i když to občas vážně přehání
ejmy píše:
weruuunka: ty jsi stejne stara? ani nevim
Anýsek18 píše:Žádná injekce ti bezbolestný porod neudělá, to zase pozor, jestli je to úplně správnej přístup
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju
Anýsek18 píše:Vůbec se toho neboj, já porod skoro zaspala.
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju
Anýsek18 píše:
Taky se bojím porodu, a blíží se to a já se bojim čím dál tím víc. Nejdřív mi doktor řekl že je nějaký malý to mimčo a když jsem tam byla posledně tak mi řekl že je nějaký veliký, tak se toho fakt bojím nechci rodit mimčo přez 4kg
![]()
tyynka píše:Anýsek18 píše:Žádná injekce ti bezbolestný porod neudělá, to zase pozor, jestli je to úplně správnej přístup
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětujuOd toho je to porod, holt si to musíme každá vytrpět pro ty naše mrňátka..
Aj tak by to mělo utlumit bolest. I když třeba jen nepatrně tak má. Proto je naše nemocnice vyhlášená. Sestřenka tam byla rodit nechala si injekci píchnout a necítila skoro nic.
weruuunka píše:Anýsek18 píše:Vůbec se toho neboj, já porod skoro zaspala.
Tyjo fakt jo
![]()
ejmy píše:
Tak my jsme svatbuu vubec neresili..navic to s nama ani nevypada dobre..ale delam vsechno proto, aby mel syn tatu
To mě mrzí. Ale neboj ono to bude vypadat jinak až se prcek narodí
Jedine, co ti pomuze to vydrzet je myslenka na to, ze to jednou skonci a budes mit prdolku u sebe
hlavne doporucuju partnera k porodu ![]()
Anýsek18 píše:machacada píše:Já to znáááám. My máme přítelovo rodiče přes dvůr. Máme každý svůj barák. Ale ona je u nás pečená vařená.
My bydlíme s přítelem u jeho rodičů, je to oddělené ale stejně jsem zvědavá jak dlouho to tady vydržíme a pujdeme shánět něco jinýho. Tchýně je hodná ale prostě je něco jinýho bydlet s někým kdo ti věčně do něčeho kecá a sámdoufám že do dalších vánoc už tady nebudeme
Už jsme musely pořídit i nový dveře a fabku aby jsme si mohly dveře na dvůr zamykat. Ale je taky zlatá i když to občas vážně přehání
My máme barák tedy od přítelových rodičů, mají více nemovitostí, takže v tom máme největšíá štěstí, máme střechu nad hlavou, bez nutnosti platit nájem a podobných extra výdajů.. Takže máme situaci o dost zjednodušenou. A ještě úžasné soukromí. Jen je na mně barák zatím zbytečně velký, dvě patra, na uklízení je to boj, ale až se to tu zaplní dětskými krůčky, hned to bude jiné ![]()
machacada píše:Anýsek18 píše:Taky se bojím porodu, a blíží se to a já se bojim čím dál tím víc. Nejdřív mi doktor řekl že je nějaký malý to mimčo a když jsem tam byla posledně tak mi řekl že je nějaký veliký, tak se toho fakt bojím nechci rodit mimčo přez 4kg
To se nedivím. I když kamarádka rodila klučíka a ten měl 4,5kg. A zase to prej taková šílenost nebyla
ejmy píše:MY taky ne a už spolu ani nejsme.
Tak my jsme svatbuu vubec neresili..navic to s nama ani nevypada dobre..ale delam vsechno proto, aby mel syn tatu
Anýsek18 píše:machacada píše:Já to znáááám. My máme přítelovo rodiče přes dvůr. Máme každý svůj barák. Ale ona je u nás pečená vařená.
někdy prostě je fakt že toho je fakt moc
lepší aby se nesnažili kolikrát si říkám a někdy to je a proč tady budete mít tuhle skříň a ne tuhle a to bych vždycky už fakt vyběhla
moc se stará