Přítelův syn - nadávky na mou osobu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17014
6.10.15 12:17
@jakanas píše:
no myslím si že jsi pěkná kráva.
Do deníku se píšou věci které si člověk myslí, ale nikdy by to nevyslovil. Teď tě to bude užírat, změníš k němu postoj, budeš mít averzi, nebudeš mu věřit. a to vše jen proto že jsi kráva co čte pubošům deníček.
:mrgreen: Napsáno stylem chlapa :palec:
  • načítám...
2529
6.10.15 12:23
@Emilie píše:
On kluk to taky nebude mít jednoduchý. To je tím věkem. Biologická matka ho nechce a otec ho „nutí“, aby žil u macechy. Už aby mu bylo 18 a vypadl „vocaď“. Do tý doby to akorát musí nějak přežít. Navíc jak koukal na kluky, asi ho má malýho a žádná holka s ním nebude chtít spát. Líbí se mu ta blondýna odvedle ze třídy, jenže ta má oči jen pro toho namachrovanýho idiota naproti z gymplu. To je přeci konec života, a do toho macecha, která prudí, že k obědu v neděli bude lečo! Kdo to má žrát! To nemůže uvařit jednou něco pořádnýho? (Popř. pokud servíruješ knedlo zelo vepřo, ono se to klidně může změnit, že musí zhubnout a těma knedlíkama ho naopak jen vykrmuješ, aby byl tlustej a žádná holka ho nechtěla.)

Puberta je těžkej věk, kdy sice ví přesně, co by přesně chtěl, jenže neví, jak se k tomu dostat, notabene že leccos je prostě nereálné. Je to věk, kdy den po dni bude dostávat pomaličku od života přes ústa, a to je fakt bolavé. Musí si najít důvod, musí najít toho, kdo za to může, on to není, on za to nemůže. Ha - macecha!

Mimochodem, o tom, že se „s ní“ nedá vůbec o ničem mluvit a „vona“ je úplně nemoderní a… tak o tom a svých dcerách v pubertě, jak smýšlí o své matičce, psala už Betty McDonald.

Hlavně není nikde zakotvený, nemá zázemí, matka ho nechce, respektive on nechce být u ní, je u otce a hle tam cizí ženská, byt ji zná 2 roky, ona to může vnímat jak se o něj stará, jak je u nich rád, on ji může brát jako zlo, které musí překousnout, aby mohl bydlet u otce, je to bolavé, ale může to tak být..navíc v pubertě, kdy to vnímají jinak, já měla dva „otčími“, jeden, to byl alkoholik a násilník, když se ho mamka zbavila, našla si slušného chlapa, ano nebyl to ideální vztah, ale byl slušný, nás se snažil vychovávat, ale kdo o to stál, o cizáka? Takhle sjem smýšlela, kdykoliv něco řekl, sabotovala jsme to, protože to řekl on, co mi má co říkat cizí člověk, i po pár letech co byl s námi, celou dobu jsme ho tam nechtěla, měla jsme pocit, že nemám domov, že tam je nějaký vetřelec co mi mluví do života, byt to myslel dobře..nerozumí mi, blbec bylo nejslušnější přirovnání pro nej, nedejbože, když mi vstoupil do pokoje, na mé území, přitom by jeden řekl, že bud ráda, že po tamtom přišel někdo slušný, ale ne..prostě vetřelec, rady od mámy člověk taky nechtěl, ale byl to rodič, skousla jsme to, ale aby mi do všeho mluvil cizí, natož po mně něco chtěl? tak to vůbec, já ho skoro nenáviděla a přáala si, aby odešel..on to může mít podobně, byt zaklůadatelka nechápe proč, tak to prostě je, vím, že to není jednoduché, ale je třeba se vcítit i do druhé strany, deník bych vůbec neřešila, to si zakladtelka zavře dveře na hodně dlouho, představa, že bych se dozvěděla, že si otčím přečetl něco soukromého, bož..nenáviděla bych ho..měla bych pocit, že už ani v deníčku nemůžu být sama sebou, kus svého soukromí..

• načítám...
6611
6.10.15 12:25
@brko píše:
Je to titulování a uraženi nutné? 8o

Naprosto.

• načítám...
17014
6.10.15 12:32
@Black Cat píše:
@jdukolem Jenže ona si myslela, že je to školní sešit… tečka, bodka. Stalo se, nevrátí to, chápeš? Ona mu ten deník nečte nijak cíleně… prostě ho otevřela.

otevřu- i když nechápu, proč otevírat školní sešit a vidím, že je to deník, zavřu a nečtu. Tvoje vnímání soukromí je také dost pokroucené a jednou sklidíš, co zaséváš :roll:

• načítám...
6525
6.10.15 12:41

@araw Já snad někde píšu, že lezu někomu do deníku? Nelezu. To za prvé. Za druhé píšu, že se to zakladatelce prostě stalo a vy ji tu všichni hned nazýváte krávou a pipinou. To dost svědčí o tom, co jste zač…

• načítám...
15436
6.10.15 12:43
@araw píše:
otevřu- i když nechápu, proč otevírat školní sešit a vidím, že je to deník, zavřu a nečtu. Tvoje vnímání soukromí je také dost pokroucené a jednou sklidíš, co zaséváš :roll:

A ještě by mě zajímalo, kde ten „školní sešit“ ležel, když ho zakladatelka našla.

• načítám...
6525
6.10.15 12:44
@ivašot. píše:
A ještě by mě zajímalo, kde ten „školní sešit“ ležel, když ho zakladatelka našla.

Jen do ní!!! Jen jí to nandejte!!!

• načítám...
49159
6.10.15 12:45
@Black Cat píše:
@araw Já snad někde píšu, že lezu někomu do deníku? Nelezu. To za prvé. Za druhé píšu, že se to zakladatelce prostě stalo a vy ji tu všichni hned nazýváte krávou a pipinou. To dost svědčí o tom, co jste zač…

ale no táák ono SE jí nic nestalo, ona nedokázala zavřít a nečíst.. A takto se opravdu chová jen zvědavá slepička a nebo drbna lačnící po informacích - tak si vyber

• načítám...
49159
6.10.15 12:48
@Black Cat píše:
:) víc vykřičníků tam nemáš? :mrgreen:
přemýšlím co ti chování zakladatelky rezonuje?
  • načítám...
15436
6.10.15 12:51
@Black Cat píše:

No já jen pochybuji, že ho nechal ležet v obýváku na stole. A pokud byl v jeho pokoji tak tam šla zakladatelka uklízet, aby mohla být naštvaná, že nic nedělá :nevim:?

• načítám...
6525
6.10.15 12:52

@jdukolem Jako vážně ti připadá normální se tu o zakladatelce vyjadřovat jako o krávě? Když to napíšu tobě, budeš v pohodě? :think:

• načítám...
10905
6.10.15 12:54

Mně je občas líto, že si nepamatuju nicky, protože mám dojem, že kdyby tu nějaká zalkala, že se jí nezdá partnerovo chování, půlka dam, co tu plijí oheň, poradí projet mobil/mail…

Zakladatelko, řešení to elegantní nemá, ale stalo se. Spíš bych se zamyslela nad tím, jak to máte nastavené v rodině - nic po nikom nechceš, všechno odedřeš bez pomoci, promiň, ale nepřipadáš si občas jako píp a bú sama? Ono totiž klukovi může teoreticky i vadit, že se chováš jako onuce a nemůže si tě normálně vážit.
Mně třeba v pubertě neskutečně popouzelo, co si nechával táta líbit od babičky - své tchyně. Zpětně uznávám, že to byla rozumná taktika (měl ji na salámu a prostě se nehádal), ale tenkrát mě to šíleně žralo. Nic jsem si o tom teda do deníčku nepsala :)
Je fakt, že coby mladší jsem si kdesi vylévala srdce, kterak je na mě máma ošklivá a že jí nebudu kupovat dárky a pak jsem ten „deník“ našla za čas s těmito listy vyříznutými, to byl dobrej šok, ale nevím, jestli u puboše dobrá taktika.

• načítám...
5950
6.10.15 12:57
@Black Cat píše:
@blobfish Absolutně jsi to nepochopila… Nemyslím mu přidělovat práci za to, co se dočetla… A už vůbec ne, jako trest. Tím by mu jasně dala na jevo i to, že to četla a to přece neudělá.
Ale právě proto, že mladý nemá evidentně dostatek povinností, asi se nudí, nemá žádnou zodpovědnost… tak uvažuje tímhle stylem.

Ok, chápala jsem to jako „pomstu“ za to, co se dočetla. Nejsem si úplně jistá, jestli mu víc práce vyžene z hlavy tyhle myšlenky, nicméně to puboše nezabije, takže za mě klidně. Ale asi by se spíš (i v zájmu dobrých rodinných vztahů) měl víc angažovat tatínek.

@cmudlik píše:
Myslela jsem si, že je to sešit do školy…a pak mi to nedalo..mě třeba ukamenujte…kdyby jste byli v mé kůži a věděli jste, že neděláte nic za co by Vás takto nazýval, také by Vás to MRZELO!!!

Jo, kdybych se něco takového dozvěděla, mrzelo by mě to. Ale spíš bych přemýšlela nad tím, jak náš vztah vylepšit. Nezlob se, ale zatím jsi tu o něm napsala samá negativa (a v zásadě jsi popsala chování, které sedí na spoustu puberťáků). Zkus se do něj trochu vcítit, rozvod rodičů není nic jednoduchého a i když to třeba nedává najevo, pravděpodobně se tím hodně trápí. Otce jsi mu sice neukradla ve smyslu, že bys ho odtáhla od rodiny, ale je jasné, že se přítel věnuje tobě i na jeho úkor. Navíc musí sdílet domácnost s někým, kdo je pro něj víceméně cizí… fakt to není legrace. Ty jsi šla dobrovolně do vztahu s chlapem, který má syna, syn si takovou situaci nevybral.

@cmudlik píše:
Ano to máš pravdu…ale co 14 ti letému puberťákovi říct…řeknu umyješ večer po večeři nádobí a nádobí stejně neumeje-..

Tady by měl nastoupit jeho otec, ne ty (proč máš být za tu špatnou). Jak neumyje? To prostě neexistuje. Chtělo by to ty vztahy trochu dostat do normálu.

• načítám...
172
6.10.15 12:57
@Black Cat píše:
@jdukolem Jenže ona si myslela, že je to školní sešit… tečka, bodka. Stalo se, nevrátí to, chápeš? Ona mu ten deník nečte nijak cíleně… prostě ho otevřela.

Přesně tak..nechal ho na ochozu a já myslela, že zapomněl sešit do školy…tak jsem jukla a bylo..

• načítám...
2069
6.10.15 12:58

Vtipne by bylo, kdyby si zakladatelka vzala kluka stranou, aby si s nim promluvila, proc ji jako takto oslovuje a kluk by chudak stal jak opareny a nechapal vo co go, protoze to nepsal o ni, ale o jine Petrune (napr.), spoluzacce nebo klidne ucitelce. :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m