Nadváha muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
3.3.16 11:39

@kdochcekam mám se na co těšit koukám :mrgreen: No, jen doufám, že až začnu, tak se nepropadnu do sklepa :lol: :lol:
Já právě v 21 otěhotněla dost nečekaně, finanční rezervy nic moc (hlavně byly na barák a ne na byt), tak jsme vzali zavděk bytem u mojí babi v domě v domě s tím, že za 2roky jdem do baráku - měli jsme stavět. jenže obec dělala s pozemkem problémy, protože potřebujou prodat svoje parcely. Tak jsme začali hledat dům na prodej a trvalo to skoro 4roky než jsme našli. Nakonec jsme koupili menší statek, muž tam už rok dře, jezdí tam po práci a nonstop víkendy a na podzim by to snad už mělo být hotový… Mohli jsme teda jít do většího byt, ale zase se nám nechtělo platit větší nájem než máme tady a někomu cizímu. Naštěstí tenhle byt je poměrně velký, takže se vejdeme v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.3.16 11:57

@kdochcekam :mrgreen: dcera 5 a čtvrt je podobný expert :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkaBeáta
3.3.16 12:00

1. dokud není výrazně omezená pohyblivost, nebo ohrožené zdraví, tak by to pro mě nebyla překážka
2. břicha na chlapech se mi vyloženě líbí a manžel má taky slušný kousek :)
3. ano přitahují (naopak absolutně nepřitahují hubení)

• Citovat
  • Upravit
18
7.3.16 01:28

Jak mu naznačit...?

Související dotaz… Mám přítele, má ndváhu podle doktorky dvacet kilo, ani spolu ještě nebydlíme (je nám 18 a 19, ale na podzim to plánujem) a já bych docela ráda, aby začal nějak hubnout… Jeho bříško mi nevadí, pořád je pro mě sexy, ale nabral za poslední rok dvacet kilo (už předtím byl buclatější) a já hlavně nechci, aby to pokračovalo dál, protože už to začíná trochu překážet v sexuálním životě a hlavně jestli bude nabírat dál tímhle tempem tak se bojím i o jeho zdraví :S Zase ale nechci, aby to bral nějak špatně, už takhle je v našem vztahu netradičně On ten, kdo se ptá jestli mě vůbec přitahuje a On je ten, kdo nechce chodit k vodě protože se nechce ukázat v plavkách. Přitom bříško nebříško jak sundá triko tak bych z něj ty plavky strhala :cert: To je taky další důvod, proč bych na tom ráda něco změnila, aby si začal o něco víc věřit. Ale právě proto netuším, jakým způsobem mu to podat, abych nenapáchala víc škody. Právě teď nijak nesportuje, takže jakýkoliv pohyb by pro mě bylo velké plus. Až se sestěhujeme, ráda bych začala běhat a jeho tahala s sebou pod záminkou, že přece potřebuju bodyguarda :lol: ale do tý doby nějak… nevím. Někdo nějakou radu? Dámy, pánové? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.3.16 02:20

@xLily nic ani říkat netřeba, vem to přes akci. Davej mu příležitosti ke společnému pohybu, vejlety, kola, sport. Vyhlas, že chces udělat něco pro své zdraví stran zdrav. jídla, a prizvi ho, jestli se k tobě nepřidá a nepodpoří Te. Pokud se sebou chce něco udělat, rád se chopí příležitosti. Pokud nechce sam, ttak cokoliv řeknes to nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.3.16 02:34

@entropy On sám říká, že by chtěl s tím něco dělat, ale je to milovník sladkýho (neviděla jsem nikdy nikoho kdo by si dával do čaje/kafe tolik cukru)
Tím, že spolu nebydlíme tak stran jídla se mi to moc nepovede, jíme spolu málokdy (jednou do měsíce). Výlety na kole jsou vyloučené, to on nerad - ne pohyb jako takový, ale kolo mu úplně nic moc neříká a vlastní ani nemá, jeho rodina prostě sporty ne-e. A jinak mě moc nenapadá, jak. Pěšky on chodí kde může, v jakýmkoliv počasí, teď o prázdninách s kamarády vytáhli výlet a on sám od sebe šel o dvacet km víc, než ostatní. Mohl by vyjít třeba squash, pokud by ho to teda se mnou bavilo - na sporty jsem antitalent a když hraju s kámoškou tak jsem většinu času neschopná hrát, protože se řehtám tomu, jak moc mi to nejde :D Tak doufám, že to půjde - i když se trochu bojím, kurty máme ve městě jen jedny a to v posilovně, kam chodí většina našich známých (typy co posilují jak můžou, chlubí se kolik uzvednou a že by s tou svojí sílou třeba pomohli doma s prací, to ne, to radši do posilky dělat oči na holky). Dovedu si představit, že by se mu tam moc nechtělo, aby neměli známí nějaký řeči, je na to dost alergickej. Ale tak třeba ne, uvidíme. Pokusím se ho k tomu nějak dostat.
A teď mě tak napadá, že dřív snad bruslil na kolečkových a bavilo ho to, to by stálo za zkoušku…
Každopádně kdyby měl někdo tip na nějakou hezkou fyzickou aktivitu pro dva (moje jóga ani jízda na koni není úplně věcí pro dvojice :D), a tím zrovna nemyslím sex :lol: byla bych moc vděčná, protože mě nic moc krom těch věcí, kvůli kterým se musí na zvláštní kurty (a my máme dost omezený rozpočet), nenapadá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.3.16 02:47

@xLily jsem myslela, ze uz je v dohledu spolubydleni.. tak ho seznam se stevii, xylitolem, nebo se hecnete, ze měsíc nebudete jíst sladkosti apod. Hrej to do nějake společné soutěže, něco, co můžete sdílet.

Proč ne jízda na koni společne?
Pěší turistika je levná a účinná, brusle super. S něčím zacnetee, treba ho to rozhejbe a nakopne k samostatným aktivitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.3.16 02:52

Ale jinak, jestli sám mluví o tom, že chce zhubnout, tak na to normálně navaz a nabidni pomoc, prober s ním, co pro to chce udělat, pomoz se strategii, povzbuzuj ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.3.16 03:06

@entropy Jizda na koni spolecne ne, protoze prave ted platim 400 za lekci u ktere jsem rada, ze jde skutecne o individualni trenink, kdy se navic plne soustredim na kone, po letech hledani neceho takoveho :)
Spolubydleni v dohledu je, ale kvuli vysoky skole, na kterou v zari oba snad nastoupime, a ta moje vypada ze mi zabere cas snidane, obedu i vecere, takze budu rada kdyz ho jednou dvakrat tydne vytahnu na to behani.
A ano, on rika ze by zhubnout chtel, ale je to muj lenosivej gaucak se slabou vuli :lol: takze sam podle me nezacne aktivne nijak. Po navsteve doktorky pred dvema mesici vysadil sladke piti, a trochu vic se hlida, takze od ty doby nepribral, ale je proste zvyklej jidlo neresit a vydlabavat si v deset vecer sklenici nutelly. To doufam, ze zmeni studentsky zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.3.16 11:58
@xLily píše:
@entropy Jizda na koni spolecne ne, protoze prave ted platim 400 za lekci u ktere jsem rada, ze jde skutecne o individualni trenink, kdy se navic plne soustredim na kone, po letech hledani neceho takoveho :)
Spolubydleni v dohledu je, ale kvuli vysoky skole, na kterou v zari oba snad nastoupime, a ta moje vypada ze mi zabere cas snidane, obedu i vecere, takze budu rada kdyz ho jednou dvakrat tydne vytahnu na to behani.
A ano, on rika ze by zhubnout chtel, ale je to muj lenosivej gaucak se slabou vuli :lol: takze sam podle me nezacne aktivne nijak. Po navsteve doktorky pred dvema mesici vysadil sladke piti, a trochu vic se hlida, takze od ty doby nepribral, ale je proste zvyklej jidlo neresit a vydlabavat si v deset vecer sklenici nutelly. To doufam, ze zmeni studentsky zivot :mrgreen:

za cca dva roky očekávám debatu.. můj je flegmatik, nic nechce dělat, jen sedí doma, kouká na televizi a jí,

varianta 1: bohužel čekáme miminko… jak ho můžu změnit, holky poraďte
varianta 2: ale stalo se, že jsem se seznámila s kamarádem.. je úplně jiný, aktivní… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.16 12:12

@pohledzdruhestrany Taky si myslím, tenhle se podle mě nezmění, lenost je silnější, než stud sám za sebe, že je tlustej. Tak si na to postupem času zvykne, že už mu to ani vadit nebude, u chlapů bohužel velmi obvyklé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.3.16 12:19

@pohledzdruhestrany Tak až takový, že by ležel u televize a nic, to zas není, jen má prostě koníčky sedavé (má doma čtyři druhy kytar a pořád cvičí, modelaří a v našem maturitním ročníku taky dost času stráví na zadku učením :)) On podniká všechno možný rád, pěší túry miluje, vyráží s kámošema ven (a tím nemyslím do hospody :D) kdy může, je takovej zážitkovej a taky podle toho oceňuje dárky, takže mu už dva roky dávám takřka jenom lístky na různé koncerty, divadlo a podobně - a jemu to vyhovuje.
Gaučák je myšleno spíš z hlediska fyzických aktivit, ale spíš s počátečním impulsem. Mám to dost podobně, do spousty věcí se mi nějak děsně nechce, ale když už do toho jdu, tak mě to hrozně baví a jsem ráda, jen potřebuju popíchnout.

Jasně, jsme mladý a kdo ví, jestli to vydrží, ale i kdyby ne, tak tohle nemůže ničemu uškodit ;) Naopak bych to ráda uskutečnila hlavně kvůli němu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 14:15
@Mia82 píše:
Pupek mi nevadí, ale „kozy“ jo :mrgreen:

Bohužel téměř každý chlap s břichem má i ty „Kozy“.., i ten můj.. a nelíbí se mi to. Jenže on už zhubnul kolem 20kg ale i tak má kolem 110kg…, ani tak nemá břicho jak ty kozy :,(
bohužel s tím asi nehne, musel by makat a to se mu nechce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.16 23:41

Ja jsem tloustik a vedle sebe mam vzdy hubenoura. Nemuzu za to, ze se jim libim. :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
1757
14.3.18 20:34

Hm, tak muži s nadváhou se mi opravdu nelíbí…stejně jako extrémně štíhlí..

ale co dělat, když máte rádi chlapa, který má nadváhu (fyzicky se vám tedy nelíbí)..? :think: ale jinak je vám s nim fajn? říct hele, měl bys fakt zhubnout je blbý :think: a nechat ho jen kvůli tomu je asi taky blbý :think:

ale všímám si, že hodně chlapů, když se ožení, tak ztratí motivaci se o sebe nějak starat a pěstují si pupek.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí