Nadváha muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepř. G12
9.9.13 08:46
@AdelkaMala píše:
tak ta fotka to je podle mně už slušný sádelňák

na mě je to už taky moc

• Citovat
  • Upravit
Virginian
9.9.13 12:36
@nepř. G12 píše:
na mě je to už taky moc

Ale prsa ma maly :)

Tohle bude znit otrepane, ale pokud jste nebyli v USA, tak nemate predstavu jak tlusty chlapi i zensky muzou bejt. Po vejsce jsem delal vyhazovace v kasinu abych si privydelal a chodival tam Ruzicka se myslim jmenoval - ten herec, snad uz umrel - a to byl teda objem. Ovsem tady v Americe by zapad, to je neskutecny co se tady tak bezne pohybuje.

• Citovat
  • Upravit
Virginian
9.9.13 12:50
@CokeLady píše:
@Virginian Jo, Růžička… ležel v nemocnici, kde pracovala máma… musel mít k sobě svázané 2 postele, protože z jedné „přetékal“… :?

U nas se vzdycky dobejval z Rapida pred kasinem v lidojemu, taky pohled pro bohy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.16 21:38

Ahoj ženy, prosím o zachování anonymity…můj předchozí partner vážil 60kg, což je o něco málo méně, než já…Byli jsme spolu 8 let, takže jsem zvyklá na takovouto postavu…a teď…je člověk, se kterým bych si dovedla představit život, ale…je opravdu strašně moc při těle, známe se už několik let a nebýval takový. Měl normální postavu, ale během cca 4 let to je katastrofa. nevím, jak mu to říct, určitě si všimnul, že si snad ani nevidí na penis :oops: :roll: povahově, názorově super, ale to tělo…nějaký tip, jak mu naznačit, že má něco se sebou dělat? Nemůžu mu říct, že je tlustej :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22614
29.2.16 21:43
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, prosím o zachování anonymity…můj předchozí partner vážil 60kg, což je o něco málo méně, než já…Byli jsme spolu 8 let, takže jsem zvyklá na takovouto postavu…a teď…je člověk, se kterým bych si dovedla představit život, ale…je opravdu strašně moc při těle, známe se už několik let a nebýval takový. Měl normální postavu, ale během cca 4 let to je katastrofa. nevím, jak mu to říct, určitě si všimnul, že si snad ani nevidí na penis :oops: :roll: povahově, názorově super, ale to tělo…nějaký tip, jak mu naznačit, že má něco se sebou dělat? Nemůžu mu říct, že je tlustej :nevim: :nevim:

a proč si myslíš, že bys mu měla něco říkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.2.16 21:45
@atominnka píše:
a proč si myslíš, že bys mu měla něco říkat?

Já to docela chápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 21:46

No, možná je to pro někoho povrchní, ale za prvé to není zrovna zdraví prospěšné a za druhé nevím, koho by přitahoval muž, který má na břiše dva laloky a zadek, že se ani nevejde na židli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
169
29.2.16 21:47
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, prosím o zachování anonymity…můj předchozí partner vážil 60kg, což je o něco málo méně, než já…Byli jsme spolu 8 let, takže jsem zvyklá na takovouto postavu…a teď…je člověk, se kterým bych si dovedla představit život, ale…je opravdu strašně moc při těle, známe se už několik let a nebýval takový. Měl normální postavu, ale během cca 4 let to je katastrofa. nevím, jak mu to říct, určitě si všimnul, že si snad ani nevidí na penis :oops: :roll: povahově, názorově super, ale to tělo…nějaký tip, jak mu naznačit, že má něco se sebou dělat? Nemůžu mu říct, že je tlustej :nevim: :nevim:

Co třeba okomentovat nějakou jeho starší fotku… typu, jé tady ti to slušelo.. vypadáš skoro stejne, jen trochu větší :d…pokud je človek trochu soudný, neurazí se, naopak se zamyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
29.2.16 21:48
@Anonymní píše:

Clovek, se kterym bych si dovedla predstavit zivot, ALE…

To staci. Je tam ALE, jdi od toho. Proc myslis, ze by zrovna kvuli tobe chtel hubnout, kdyz nechce kvuli sobe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.2.16 21:48
@Anonymní píše:
No, možná je to pro někoho povrchní, ale za prvé to není zrovna zdraví prospěšné a za druhé nevím, koho by přitahoval muž, který má na břiše dva laloky a zadek, že se ani nevejde na židli :nevim:

a co? to je jeho věc.

@Klementyna já ne. proč má někdo potřebu tohle bněkomu říkat? pokud chce zhubnout, zhubne i bez toho, aby mu někdo tohle říkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
29.2.16 21:52

Ještě jste spolu ani nezačali pořádně a už by jsi chtěla chudáka měnit a diktovat si podmínky…se na to radši vyprdni a nech ho žít… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
29.2.16 21:55

Kazdej soudnej clovek by mel pecovat o sve telo, samozrejme primerene veku, zdravotnimu stavi apod. Pokud se clovek totalne zprasi, tak to o nem neco vypovida. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 21:57

Abych to upřesnila…dřív chodil do fitka, sportoval, trochu casanova…pak si dost nabil a na vztahy se vykašlal, zabral se do práce - sedavé zaměstnání, i 34h vkuse…tak v práci žere…neměl potřebu si hlídat postavu. Vím, že kdyby měl důvod, tak by se sebou začal něco dělat. Já neříkám, že bych s ním nebyla, dokud by nezhubnul :-D To ne… jen si to upřímně moc nedovedu představit po té, co manžel byl vážně vyžle… Jinak s tím člověkem mi je fajn, je to skvělý člověk, moc si rozumíme, rozumí si i s dětmi. Já sama chodím do fitka, plavat, běhat atd., atd…napadlo mě ho nějak zapojit, to on se sportu nebrání, ani zdravější stravě, jen neví, že mi jeho postava není lhostejná.

• Citovat
  • Upravit
6915
29.2.16 21:58

Trošku mne překvapuje ta „nenávist“ ke „kulturistům“ nebo jiným silovým sportovcům. Přitom většina těch kult. fotek v časopisech je extrémní soutěžní forma, kterou si v roce jsou schopni držet pár dnů nebo týdnů a většinu roku vypadaj celkem normálně vysportovaně. Nechápu jak to někdo může srovnávat s nějakými obézními vepři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 22:04

Souhlas. U nás chlap strašně přibral, tak plizive. Na 185 cm 135 kg, vysoký tlak. Dr do něho hucela, já vařila zdravě, ale během týdne a večer si kupoval a jedl co chtěl že jo. Pohyb žádný. A pak už to ovlivňovalo vztah..lenost, depky, nechuť kupovat oblečení, nezájem o sex.. Jak se vyvalil na gauč tak to byl fakt pohled.
Zhubnul až stresem po rozchodu, 30 kg.
 K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria