Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nepř. G12 píše:
na mě je to už taky moc
Ale prsa ma maly ![]()
Tohle bude znit otrepane, ale pokud jste nebyli v USA, tak nemate predstavu jak tlusty chlapi i zensky muzou bejt. Po vejsce jsem delal vyhazovace v kasinu abych si privydelal a chodival tam Ruzicka se myslim jmenoval - ten herec, snad uz umrel - a to byl teda objem. Ovsem tady v Americe by zapad, to je neskutecny co se tady tak bezne pohybuje.
@CokeLady píše:
@Virginian Jo, Růžička… ležel v nemocnici, kde pracovala máma… musel mít k sobě svázané 2 postele, protože z jedné „přetékal“…
U nas se vzdycky dobejval z Rapida pred kasinem v lidojemu, taky pohled pro bohy.
Ahoj ženy, prosím o zachování anonymity…můj předchozí partner vážil 60kg, což je o něco málo méně, než já…Byli jsme spolu 8 let, takže jsem zvyklá na takovouto postavu…a teď…je člověk, se kterým bych si dovedla představit život, ale…je opravdu strašně moc při těle, známe se už několik let a nebýval takový. Měl normální postavu, ale během cca 4 let to je katastrofa. nevím, jak mu to říct, určitě si všimnul, že si snad ani nevidí na penis
povahově, názorově super, ale to tělo…nějaký tip, jak mu naznačit, že má něco se sebou dělat? Nemůžu mu říct, že je tlustej
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, prosím o zachování anonymity…můj předchozí partner vážil 60kg, což je o něco málo méně, než já…Byli jsme spolu 8 let, takže jsem zvyklá na takovouto postavu…a teď…je člověk, se kterým bych si dovedla představit život, ale…je opravdu strašně moc při těle, známe se už několik let a nebýval takový. Měl normální postavu, ale během cca 4 let to je katastrofa. nevím, jak mu to říct, určitě si všimnul, že si snad ani nevidí na penis![]()
povahově, názorově super, ale to tělo…nějaký tip, jak mu naznačit, že má něco se sebou dělat? Nemůžu mu říct, že je tlustej
![]()
a proč si myslíš, že bys mu měla něco říkat?
@atominnka píše:
a proč si myslíš, že bys mu měla něco říkat?
Já to docela chápu… ![]()
No, možná je to pro někoho povrchní, ale za prvé to není zrovna zdraví prospěšné a za druhé nevím, koho by přitahoval muž, který má na břiše dva laloky a zadek, že se ani nevejde na židli ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, prosím o zachování anonymity…můj předchozí partner vážil 60kg, což je o něco málo méně, než já…Byli jsme spolu 8 let, takže jsem zvyklá na takovouto postavu…a teď…je člověk, se kterým bych si dovedla představit život, ale…je opravdu strašně moc při těle, známe se už několik let a nebýval takový. Měl normální postavu, ale během cca 4 let to je katastrofa. nevím, jak mu to říct, určitě si všimnul, že si snad ani nevidí na penis![]()
![]()
Co třeba okomentovat nějakou jeho starší fotku… typu, jé tady ti to slušelo.. vypadáš skoro stejne, jen trochu větší :d…pokud je človek trochu soudný, neurazí se, naopak se zamyslí…
@Anonymní píše:
![]()
Clovek, se kterym bych si dovedla predstavit zivot, ALE…
To staci. Je tam ALE, jdi od toho. Proc myslis, ze by zrovna kvuli tobe chtel hubnout, kdyz nechce kvuli sobe? ![]()
@Anonymní píše:
No, možná je to pro někoho povrchní, ale za prvé to není zrovna zdraví prospěšné a za druhé nevím, koho by přitahoval muž, který má na břiše dva laloky a zadek, že se ani nevejde na židli
a co? to je jeho věc.
@Klementyna já ne. proč má někdo potřebu tohle bněkomu říkat? pokud chce zhubnout, zhubne i bez toho, aby mu někdo tohle říkal
Ještě jste spolu ani nezačali pořádně a už by jsi chtěla chudáka měnit a diktovat si podmínky…se na to radši vyprdni a nech ho žít… ![]()
Kazdej soudnej clovek by mel pecovat o sve telo, samozrejme primerene veku, zdravotnimu stavi apod. Pokud se clovek totalne zprasi, tak to o nem neco vypovida. ![]()
Abych to upřesnila…dřív chodil do fitka, sportoval, trochu casanova…pak si dost nabil a na vztahy se vykašlal, zabral se do práce - sedavé zaměstnání, i 34h vkuse…tak v práci žere…neměl potřebu si hlídat postavu. Vím, že kdyby měl důvod, tak by se sebou začal něco dělat. Já neříkám, že bych s ním nebyla, dokud by nezhubnul
To ne… jen si to upřímně moc nedovedu představit po té, co manžel byl vážně vyžle… Jinak s tím člověkem mi je fajn, je to skvělý člověk, moc si rozumíme, rozumí si i s dětmi. Já sama chodím do fitka, plavat, běhat atd., atd…napadlo mě ho nějak zapojit, to on se sportu nebrání, ani zdravější stravě, jen neví, že mi jeho postava není lhostejná.
Trošku mne překvapuje ta „nenávist“ ke „kulturistům“ nebo jiným silovým sportovcům. Přitom většina těch kult. fotek v časopisech je extrémní soutěžní forma, kterou si v roce jsou schopni držet pár dnů nebo týdnů a většinu roku vypadaj celkem normálně vysportovaně. Nechápu jak to někdo může srovnávat s nějakými obézními vepři?
Souhlas. U nás chlap strašně přibral, tak plizive. Na 185 cm 135 kg, vysoký tlak. Dr do něho hucela, já vařila zdravě, ale během týdne a večer si kupoval a jedl co chtěl že jo. Pohyb žádný. A pak už to ovlivňovalo vztah..lenost, depky, nechuť kupovat oblečení, nezájem o sex.. Jak se vyvalil na gauč tak to byl fakt pohled.
Zhubnul až stresem po rozchodu, 30 kg.
K.
na mě je to už taky moc