Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem kulatá, přítel je kulatý a když si oba vlezeme do vany, stačí nám trochu vody a máme ji po okraj ![]()
Chlapi s břichem se mi líbí, ale ne ti s prsy ![]()
Příspěvek upraven 08.09.13 v 19:54
1. Mám fakt pěkně „udělaného“ manžela (185 cm/ 83 kg, sportovec, ale ne žádný kulturista, do posilovny rozhodně nechodí - žádný pivas, ale pekáč buchet
), takže žádnou.
2. Ne.
3. Ne.
@Anonymní píše:
1 Jakou nadváhu u muže (pokud vůbec nějakou) jste schopny tolerovat?
2. Líbí se Vám muži s břichem (mozolem, banckem atd.) nebo to nesnášíte?
3. Přitahují Vás sexuálně takový muži? (s bříškem)Mně přijde, že najít netlustého chlapa ve věku nad 30 je jako hledat jehlu v kupce sena.
1)Asi takhle, jako mladá jsem netolerovala nic takového, chtěla jsem jen vysportovaného chlapa. Pak jsem se seznámila s takovým, co měl téměř 100 kg na 174 cm výšky. Nejdřív to byl fajn kámoš, pak jsem ho začala vnímat jinak, ale on hodně razantně zhubnul, teď má 75-78 kg, takže už v pohodě.
Jinak v mém okolí je hodně chlapů s vysportovanou nebo normální postavou, takže v pohodě… radši bych byla sama, než mít někoho, kdo se o sebe nestará ![]()
Mmchdm, u nás je to velmi úsměvné, zatím co ten můj za dobu našeho vztahu shodil 25 kg, tak já nabrala 15 kg
ano, připadám si proti němu velká, bachratá, neforemná - i když vážím cca stejně jak on, jsme stejně vysocí. Ale on je teď hubený, má jen svaly, já jsem vedle něj vepř.. Jediné štěstí, že toleruje, že váhu mám po horm. léčbách, jinak by mě asi kopnul ![]()
Příspěvek upraven 08.09.13 v 19:57
@laducha píše:
Já jsem kulatá, přítel je kulatý a když si oba vlezeme do vany, stačí nám trochu vody a máme ji po okraj![]()
Chlapi s břichem se mi líbí, ale ne ti s prsy
Příspěvek upraven 08.09.13 v 19:54
Pokud je pevný, tak může mít klidně více kilo ( mám hubeného muže)..ale pokud by se klepal jak sulc a měl pneumatiky, vysací prdel, tak by mi vadilo i 5 kg navíc.
1. To je těžké, podle výšky. Spíše záleží, kde ten tuk ma, pokud ma „kozy“ tak přes to vlak nejede, pupek nevadí, stehna jsou taky asexualni.
2. Ne
3. Nezáleží jen na tom, ale čistě toho me nepritahuje.
Pro mě je moc, když pupek visí z pod trika ven…když si nevidí, čím čůra
Jinak kdybych si měla vybrat mezi Ludánkem z diskotéky a pořádným chlapiskem, tak volím druhou možnost. Hubeňouři jsem pro mě asexuální a mám pocit, že bych je ve rvačce musela bránit. Pupík mi nevadí. Nejvíc mi u chlapů vadí, když smrdí.
Mně se líbí chlapi s vysportovanou a zpevněnou postavou. Nelíbí se mi vychrlí chlapi, chlapi s pivním pupkem a moc vyposilovaní tzv. kulturisti
Na váhu nekoukám, záleží jak ten chlap vypadá, někdo je při 100 kg tlustej a někdo vypadá štíhle, záleží na poměru svalů a tuků.
@Pady2 to s tebou souhlasím, to je stejně hrozné, když je chlap takový ten samponkovy pavouk. To raději pořádného silného muze.
Tak můj muž když jsem s ním začala, měl 175cm/61kg, byl vyhublý. Já jsem si ho vykrmila na 72 kilo a je krásně štíhlý a má moc hezké bříško. Rovné a pevné. Moc se mi líbí. Já jsem kulatá buclinka a moc se mu líbím. Miluje plné ženské.
Opravdu se mi pupkáči nelíbí a namakaní svalouši už vůbec né…
1.Nadváhu netoleruju ![]()
2.S břichem se mi nelíbí, hnusí se mi.
3. Nepřitahují.
Můj manžel( jsme spolu 14.let, 11.let manželé), má 196cm/106kg, má široká ramena, svalnaté stehna a pevné břicho, když přibere, tak se mu tuk usazuje rovnoměrně. Do těch 110kg mi to nevadí, ale když to jde nad, tak už to na něm vidět jde, v oblečení teda ne, ale nahý jo, a dám mu to najevo. S váhou může něco dělat, s jinýmy věcma moc ne- např. padání vlasů. No a nejsem náročná jen na něj ale i na sebe
.
1. nevím, záleží, jak by ta nadváha vypadala
Někdo má nadváhu a je svalnatý, někdo má jen malé bříško a někdo je vyloženě tlustej a rosolovitej… První 2mi neva
2. pokud to není vyloženě pivní hnusný bachor, ale jen bříško, tak to mi nevadí ![]()
3. viz odpověd 2
Hele, tohl je těžký - můj bratr má něco přes 2m a taky přes 100kg a je pořád hubenej. Můj muž Má 174 a 66 a moc se mi nelíbí, když měl kolem
ti, byl hezčí
Měl trochu bříško a prostě mu to víc slušelo ![]()
Nemám ráda pupkáče, podle mě to nevypadá hezky a při sexu to pleská a tak celkově vadí
A taky, můj milenec má 95 kilo a když si na mě sem tam při sexu lehne, nemůžu skoro dýchat, a to nejsem žádná hubená kopretinka, takže nevím, co bych dělala se 120ti kilovým vepřem. A není to sice pravidlem, ale vysocí hubení mají větší vybavení..to je můj typ…samozřejmě nemyslím vyloženě kostlivce se 60ti kily. Pro mě optimal 190cm/90-100kg. Samozřejmě se to liší, kdo má kolik kg tuků a kolik svalů.
@CokeLady píše:
Nelíbí se mi nadváha u muže, můj manžel za dobu manželství přibral 25 kg, ale šlo mu to k dobru, z 69 kg na 93 kg při 184 cm. Teď se mi fakt líbí, předtím byl fakt vyhublej.Asi něco takovýho bych ještě v klidu brala…
(našla jsem foto na netu) http://i.livescience.com/…00903-02.jpg?…
tak ta fotka to je podle mně už slušný sádelňák