Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Záleží na výšce, ale u sebe bych měla raději robustního chlapa než párátko ![]()
@cher píše:
130 až 150 je už silná obezita. Nevím, kde se v sádle potom hledá penis
Na stejnem miste, jako u zenske mozek ![]()
Pokud mas dvoumetroveho chlapa tak 130kg je tak akorat ![]()
Jsem schopna tolerovat lehkou nadváhu. Samozřejmě beru ohled na zdravotní důvody. Nebudu tu psát kila, protože svaly váží více než tuk a navíc je to i o somatotypu.
Nelíbí se mi muži s panděrem.
Sexuálně mi muži s větší nadváhou přijdou natolik nepřitažliví, že by nadváha mohla být jediným důvodem, proč bych s někým nešla na rande(za svobodna).
A to je presne jako nadvaha u zeny.
Kdyz zde napise zenska, ze ma poporodni kila a chlap si nasel milenku, tak ji kazdy litujete. Kdyz by tu napsal chlap, ze ma kila navic tak davate blijici smajliky ![]()
Zakl. kazdemu se opravdu libi neco jineho. ![]()
Jooooo, mam rada briskate chlapy… ![]()
O vaze to neni, muj tata ma 100 kilo a je rozteklej vorvan, bracha ma 110 a je dooost dobrej ![]()
Můj přítel v době seznámení vážil asi 85 kilo a měl krásnou sportovní postavu. V době počátků našeho vztahu měl kolem stovky, už nesportoval aktivně a začínalo to být znát. Během těhotenství přibral dvacet kilo a dneska má téměř 130. Dávno nevypadá, že kdy sportoval.
Měří necelých 190 cm.
Já tu napíšu takovou tu frázi, jakože o vzhledu to není. Svýho chlapa miluju a líbí se mi pořád stejně. A on je aspoň „tlustej“ tak nějak rovnoměrně, co teprve ty, co maj rosolovitou pneumatiku kolem břicha, prsa větší jak já, ale ruce a nohy jako špejle? Takoví mě teda nepřitahují. ![]()
@Anonymní píše:
1 Jakou nadváhu u muže (pokud vůbec nějakou) jste schopny tolerovat?
2. Líbí se Vám muži s břichem (mozolem, banckem atd.) nebo to nesnášíte?
3. Přitahují Vás sexuálně takový muži? (s bříškem)Mně přijde, že najít netlustého chlapa ve věku nad 30 je jako hledat jehlu v kupce sena.
1: netusim. Primerene. Pokud se ty kila rovnomerne rozlozi tak je to OK
2: moc se mi libi muzi s briskem:-))))
3: pritahuji
Nepritahuji me hubenouri, brrrrrr
No tak my jsme spolu krátce a já se zrovna neskrývaně snažím ho trochu vykrmit, páč byl jak dvakrát ohnutej vítr…už se to lepší ![]()
Nejsem žádná subtilka, takže mě se nějaké to kilo „toleruje“ jedna báseň - přece nebudu vedle něj vypadat, že mu všecko sežeru…mě se bříško na chlapech všeobecně líbí (nemyslím tím už vanu jak „odkládací pult“ na talíř k televizi, myslím bříško… ![]()
@blorchi píše:
Kdyz zde napise zenska, ze ma poporodni kila a chlap si nasel milenku, tak ji kazdy litujete. Kdyz by tu napsal chlap, ze ma kila navic tak davate blijici smajliky
Tak já bych nečekala, že by můj muž moje poporodní kila toleroval třeba 5 let.
Ne že bych vypadala jako před dětmi, ale nosím velikost 36-38, takže si myslím, že jsem se dala do pořádku a přiměřeně věku se udržuji.
Kdyby měl manžel zdravotní problém, při kterém by přibral, tak bych to tolerovala, ale očekávala bych snahu v okamžiku, kdy se dá zdravotně do pořádku.
A lepší s nadváhou, než tohle. http://24.media.tumblr.com/…ago1_250.gif
@blorchi píše:
A to je presne jako nadvaha u zeny.Kdyz zde napise zenska, ze ma poporodni kila a chlap si nasel milenku, tak ji kazdy litujete. Kdyz by tu napsal chlap, ze ma kila navic tak davate blijici smajliky
Zakl. kazdemu se opravdu libi neco jineho.
Ano, kdybych měla nadváhu, pak bych bych samozřejmě nemohla vyžadovat štíhlost u muže. Nicméně váhu po porodu a vyžranost bych nesrovnávala.
@ncc1701 píše:
A lepší s nadváhou, než tohle. http://24.media.tumblr.com/…ago1_250.gif
no tak to každopádně ![]()