Nadváha muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4961
8.9.13 19:15

@K-Black Tomas je tvůj muž, zapomněla jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
8.9.13 19:17

Pupek mi nevadí, ale „kozy“ jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.9.13 19:17

Záleží na výšce, ale u sebe bych měla raději robustního chlapa než párátko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
8.9.13 19:19
@cher píše:
130 až 150 je už silná obezita. Nevím, kde se v sádle potom hledá penis :think:

Na stejnem miste, jako u zenske mozek ;)

Pokud mas dvoumetroveho chlapa tak 130kg je tak akorat ;)

• Citovat
  • Upravit
12895
8.9.13 19:28

Jsem schopna tolerovat lehkou nadváhu. Samozřejmě beru ohled na zdravotní důvody. Nebudu tu psát kila, protože svaly váží více než tuk a navíc je to i o somatotypu.
Nelíbí se mi muži s panděrem.
Sexuálně mi muži s větší nadváhou přijdou natolik nepřitažliví, že by nadváha mohla být jediným důvodem, proč bych s někým nešla na rande(za svobodna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
8.9.13 19:30

A to je presne jako nadvaha u zeny.

Kdyz zde napise zenska, ze ma poporodni kila a chlap si nasel milenku, tak ji kazdy litujete. Kdyz by tu napsal chlap, ze ma kila navic tak davate blijici smajliky :nevim:

Zakl. kazdemu se opravdu libi neco jineho. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9649
8.9.13 19:34

Jooooo, mam rada briskate chlapy… :lol:

O vaze to neni, muj tata ma 100 kilo a je rozteklej vorvan, bracha ma 110 a je dooost dobrej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.9.13 19:36

Můj přítel v době seznámení vážil asi 85 kilo a měl krásnou sportovní postavu. V době počátků našeho vztahu měl kolem stovky, už nesportoval aktivně a začínalo to být znát. Během těhotenství přibral dvacet kilo a dneska má téměř 130. Dávno nevypadá, že kdy sportoval. :-D Měří necelých 190 cm.
Já tu napíšu takovou tu frázi, jakože o vzhledu to není. Svýho chlapa miluju a líbí se mi pořád stejně. A on je aspoň „tlustej“ tak nějak rovnoměrně, co teprve ty, co maj rosolovitou pneumatiku kolem břicha, prsa větší jak já, ale ruce a nohy jako špejle? Takoví mě teda nepřitahují. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Taky milenka
8.9.13 19:36
@Anonymní píše:
1 Jakou nadváhu u muže (pokud vůbec nějakou) jste schopny tolerovat?
2. Líbí se Vám muži s břichem (mozolem, banckem atd.) nebo to nesnášíte?
3. Přitahují Vás sexuálně takový muži? (s bříškem)Mně přijde, že najít netlustého chlapa ve věku nad 30 je jako hledat jehlu v kupce sena.

1: netusim. Primerene. Pokud se ty kila rovnomerne rozlozi tak je to OK
2: moc se mi libi muzi s briskem:-))))
3: pritahuji

Nepritahuji me hubenouri, brrrrrr

• Citovat
  • Upravit
356
8.9.13 19:37

No tak my jsme spolu krátce a já se zrovna neskrývaně snažím ho trochu vykrmit, páč byl jak dvakrát ohnutej vítr…už se to lepší ;)
Nejsem žádná subtilka, takže mě se nějaké to kilo „toleruje“ jedna báseň - přece nebudu vedle něj vypadat, že mu všecko sežeru…mě se bříško na chlapech všeobecně líbí (nemyslím tím už vanu jak „odkládací pult“ na talíř k televizi, myslím bříško… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
8.9.13 19:37
@blorchi píše:
Kdyz zde napise zenska, ze ma poporodni kila a chlap si nasel milenku, tak ji kazdy litujete. Kdyz by tu napsal chlap, ze ma kila navic tak davate blijici smajliky :nevim:

Tak já bych nečekala, že by můj muž moje poporodní kila toleroval třeba 5 let.
Ne že bych vypadala jako před dětmi, ale nosím velikost 36-38, takže si myslím, že jsem se dala do pořádku a přiměřeně věku se udržuji.
Kdyby měl manžel zdravotní problém, při kterém by přibral, tak bych to tolerovala, ale očekávala bych snahu v okamžiku, kdy se dá zdravotně do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.9.13 19:40

A lepší s nadváhou, než tohle. http://24.media.tumblr.com/…ago1_250.gif

• Citovat
  • Upravit
cher
8.9.13 19:43
@blorchi píše:
A to je presne jako nadvaha u zeny.

Zakl. kazdemu se opravdu libi neco jineho. :kytka:

Ano, kdybych měla nadváhu, pak bych bych samozřejmě nemohla vyžadovat štíhlost u muže. Nicméně váhu po porodu a vyžranost bych nesrovnávala.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
8.9.13 19:44
@ncc1701 píše:
A lepší s nadváhou, než tohle. http://24.media.tumblr.com/…ago1_250.gif

no tak to každopádně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
8.9.13 19:50
@ncc1701 píše: