Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, píšeš, že dřív byl zvyklý cvičit a ty sama sportuješ. Tak co ho zapojit do toho? S tím, že tě prostě nebaví každý týden běhat/plavat/etc. samotná, a že chceš, aby se přidal?
@Anonymní píše:
Abych to upřesnila…dřív chodil do fitka, sportoval, trochu casanova…pak si dost nabil a na vztahy se vykašlal, zabral se do práce - sedavé zaměstnání, i 34h vkuse…tak v práci žere…neměl potřebu si hlídat postavu. Vím, že kdyby měl důvod, tak by se sebou začal něco dělat. Já neříkám, že bych s ním nebyla, dokud by nezhubnulTo ne… jen si to upřímně moc nedovedu představit po té, co manžel byl vážně vyžle… Jinak s tím člověkem mi je fajn, je to skvělý člověk, moc si rozumíme, rozumí si i s dětmi. Já sama chodím do fitka, plavat, běhat atd., atd…napadlo mě ho nějak zapojit, to on se sportu nebrání, ani zdravější stravě, jen neví, že mi jeho postava není lhostejná.
Tak ho zapoj. Začněte spolu chodit cvičit ![]()
@Anonymní píše:
Abych to upřesnila…dřív chodil do fitka, sportoval, trochu casanova…pak si dost nabil a na vztahy se vykašlal, zabral se do práce - sedavé zaměstnání, i 34h vkuse…tak v práci žere…neměl potřebu si hlídat postavu. Vím, že kdyby měl důvod, tak by se sebou začal něco dělat. Já neříkám, že bych s ním nebyla, dokud by nezhubnulTo ne… jen si to upřímně moc nedovedu představit po té, co manžel byl vážně vyžle… Jinak s tím člověkem mi je fajn, je to skvělý člověk, moc si rozumíme, rozumí si i s dětmi. Já sama chodím do fitka, plavat, běhat atd., atd…napadlo mě ho nějak zapojit, to on se sportu nebrání, ani zdravější stravě, jen neví, že mi jeho postava není lhostejná.
a on tě chce? vyznal ti lásku, chce s tebou vztah? nebo se jen ty rozhlížíš kdo by byl v okolí vhodný partner a tento by i vyhovoval kdyby? ![]()
Jdukolem - ano, on mě chce, již několik let, já jeho taky, ale byla jsem vdaná, sice za blbce, ale prostě z existenčních důvodů jsem nemohla odejít
s tímto člověkem jsme k sobě měli blízko vždy, prostě jsem kdysi udělala chybu a vybrala si špatného partnera. Ale minulost nezměním.
@Anonymní píše:
Jdukolem - ano, on mě chce, již několik let, já jeho taky, ale byla jsem vdaná, sice za blbce, ale prostě z existenčních důvodů jsem nemohla odejíts tímto člověkem jsme k sobě měli blízko vždy, prostě jsem kdysi udělala chybu a vybrala si špatného partnera. Ale minulost nezměním.
Mám pocit, že jseš exmanželka mého expřítele ![]()
@jjelena píše:
Mám pocit, že jseš exmanželka mého expřítele
A kolik holky takovy 60kg chlap meri? Ja nemam doba zadneho obra, sportovec bez deka tuku a nedokazu si prestavit, ze by vazil 60.
@Anonymní píše:
JJelena - to určitě ne, byli jsme svoji prvnví
Já ho měla už rozvedenýho a viděla jsem právě i jeho ex s " kamarádem"
@evill píše:
A kolik holky takovy 60kg chlap meri? Ja nemam doba zadneho obra, sportovec bez deka tuku a nedokazu si prestavit, ze by vazil 60.
ten můj ex měl 170,já mám 161, takže to šlo
@Anonymní píše:
Jdukolem - ano, on mě chce, již několik let, já jeho taky, ale byla jsem vdaná, sice za blbce, ale prostě z existenčních důvodů jsem nemohla odejíts tímto člověkem jsme k sobě měli blízko vždy, prostě jsem kdysi udělala chybu a vybrala si špatného partnera. Ale minulost nezměním.
ale váha je něco co se dá změnit.. přijmi ho jaký je ![]()
pokud miluješ, není co řešit ![]()
Nemám žádný určitý typ. Nejvíc ze všech se mi líbí můj muž. Má trochu bříško, ale tlustý není. Je spíš celkově kus chlapa. Neměnila bych ho za nic na světě. Než hledat chyby tak koukám na to co na něm miluju. Jeho ďolíčky a nejkrásnější úsměv i smích na světe a jeho nádherné velké oči
pro mě je dokonalý
teď čekáme prcka. Jestli bude po něm tak ho asi spapám, protože to bude vrchol roztomilosti
![]()
Takže milé dámy, slečny a ženy. Ano je mi přes 30 a nejsem žádný vzor zdravého životního stylu. Ale zamyslete se. Ráno v 6 začína rachota, cca po 14.hodine doma, vystřídat partnerku u dítěte alespoň na 2 hodiny aby nezmagořila, a máme 16 hodin, nějaká ta základní údržba kolem domu (v zimě sníh, dříví, nšějaký ten trávníka podobně) další 2 hodiny. A máme 18 hodin. Nějaká večeře, pomoc s koupáním a hodina (19) zprávy, 20 hodin, alespoň hodina klidu na nějaké řešení ve dvou s partnerkou 21 hodin. 22 hodin řežim Stand By aby alespoň těch 8 hodin spánku dosáhnul. V případě že dítě spí jako zabité, neřeší žádne jiné pohromy a podobně. Kde je čas na nějaké fitko a nebo aktivní sportování. Nebo již soudruzi z NDR dokázaly udělat den co má 28 hodin? Další věcí je nějaká genetická dispozice. Kulturistika je z 70% genetika. Ano dá se to vše! vysypat" preparáty. Ale za jakou cenu.
Pokud rodiče jsou chodcí reklama na hlad tak je pravděpodobné že jejich potomek bude taky žrát jak kyselina a bude perfektně spalovat. Ve svých studijních letech si pamatuju 192cm a 70,5kg kvůli kontaktnímu sportu. Ale pak přišla práce, stresy, rychlá jídla, nedostaek času…a zpomalení spalování i díky věku. Momentálně jsem rád že se pohybuju pod 100kg. Tohle všechno je asi i o tom kolim má člověk času věnovat se tomu všemu na úkor rodiny, partnerky a podobně.
@buřty-s-cibulí souhlasím. Navíc taky strašně záleží na práci. Muřž třeba s prominutím žere jak prokopnutej, ale pracuje těžce fyzicky a víkendy maká na stavbě, takže se to na něm neprojeví. Ale když měl daleko méně náročné povolání, tak měl necelých 90kg. Naopak když byl dlohodobě nemocný a málem umřel (nehledejte v tom nic tragického, jen těžká zanedbaná anemie), tak měl ani ne 60Kg
Mám hop ráda pořád, s jakoukoli váhou. Nebrala jsem si jen váhu (stejně jako si jí nebral on, co si budeme povídat), ale brala jsem si chlapa se všema jeho přednostma a nedostatkama ![]()
Neříkám, že by ho anonymní nemohla zapojit do cvičení, proč ne? ale prostě tohle, jak se lidi posuzují podle váhy, to mě fakt štve
Kolikrát toho člověka vůbec neznají, ale hned nadváhu svedou na to, že určitě jen žere a válí se ![]()
@atominnka píše:
@buřty-s-cibulí souhlasím. Navíc taky strašně záleží na práci. Muřž třeba s prominutím žere jak prokopnutej, ale pracuje těžce fyzicky a víkendy maká na stavbě, takže se to na něm neprojeví. Ale když měl daleko méně náročné povolání, tak měl necelých 90kg. Naopak když byl dlohodobě nemocný a málem umřel (nehledejte v tom nic tragického, jen těžká zanedbaná anemie), tak měl ani ne 60KgMám hop ráda pořád, s jakoukoli váhou. Nebrala jsem si jen váhu (stejně jako si jí nebral on, co si budeme povídat), ale brala jsem si chlapa se všema jeho přednostma a nedostatkama
Neříkám, že by ho anonymní nemohla zapojit do cvičení, proč ne? ale prostě tohle, jak se lidi posuzují podle váhy, to mě fakt štve
Kolikrát toho člověka vůbec neznají, ale hned nadváhu svedou na to, že určitě jen žere a válí se
Myslim si, ze kazdy to ma jinak a nekdo proste potrebuje mit i fyzicky atraktivniho partnera, kdyz se cloveku hnusi nejaka hrouda tuku, tak s tim si nic neudela. ![]()