Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@buřty-s-cibulí píše:
Takže milé dámy, slečny a ženy. Ano je mi přes 30 a nejsem žádný vzor zdravého životního stylu. Ale zamyslete se. Ráno v 6 začína rachota, cca po 14.hodine doma, vystřídat partnerku u dítěte alespoň na 2 hodiny aby nezmagořila, a máme 16 hodin, nějaká ta základní údržba kolem domu (v zimě sníh, dříví, nšějaký ten trávníka podobně) další 2 hodiny. A máme 18 hodin. Nějaká večeře, pomoc s koupáním a hodina (19) zprávy, 20 hodin, alespoň hodina klidu na nějaké řešení ve dvou s partnerkou 21 hodin. 22 hodin řežim Stand By aby alespoň těch 8 hodin spánku dosáhnul. V případě že dítě spí jako zabité, neřeší žádne jiné pohromy a podobně. Kde je čas na nějaké fitko a nebo aktivní sportování. Nebo již soudruzi z NDR dokázaly udělat den co má 28 hodin? Další věcí je nějaká genetická dispozice. Kulturistika je z 70% genetika. Ano dá se to vše! vysypat" preparáty. Ale za jakou cenu.
Pokud rodiče jsou chodcí reklama na hlad tak je pravděpodobné že jejich potomek bude taky žrát jak kyselina a bude perfektně spalovat. Ve svých studijních letech si pamatuju 192cm a 70,5kg kvůli kontaktnímu sportu. Ale pak přišla práce, stresy, rychlá jídla, nedostaek času…a zpomalení spalování i díky věku. Momentálně jsem rád že se pohybuju pod 100kg. Tohle všechno je asi i o tom kolim má člověk času věnovat se tomu všemu na úkor rodiny, partnerky a podobně.
Tak v pvni rade si myslim, ze je zbytecny se zminovat kdyz meris 192 a vazis necelych 100kg, to nemuze byt tak hrozny a to normalni zenske nevadi.
Asi je to tim, ze mas nejaky pohyb kolem baraku. Tady je rec o lidech, co vsude jezdi autem, bydli v byte, delaj v kancelari a cpou se jak hovada. A nemini se snazit neco zmenit, nejaka pul hodinka denne se vzdycky najde a zradlo se da omezit
@Scarabeuss to souhlasím. Tak ale pokud potřebuju atraktivního partnera, tak ještě pořád nemusím urážet a soudit druhé ![]()
Evill - muj muž mel na 60kg 178cm, a zral jak prokopnutej…
Burty s cibuli - ty se alespon staras, muj manzel se nestaral o nic, mam tri male deti, kdy nejstarsi teprve chodi do skolky, mam 4 velke psy, kterym se věnuji, studuju, pracuju, chodim do toho fitka, staram se o barak i domácnost. Muz prisel z prace, sedl k pc, u toho se i najedl, vecer se zvedl a bez sprchy sel spat. Když mel volny den, trávil ho taky u PC. Tento druhy muz ma dost volných dnů a nastesti je u PC netravi, noc mu nebrani trávit je aktivněji
Tak ho vyzvi ke společnému sportování. Já to mám podobně. Bývalý byl až závislý sportovec - běh, kolo (posilovna ani nic takovýho ne). Taky ráda sportuju, ale tohle na mě bylo moc. Teď mám chlapa při těle a jsem spokojená. Samozřejmě má víc, jak když jsme se poznali a dělá s tím něco. Já taky po dětech
U mýho je jeden z největších problému taky nedostatek spánku.
Ale co si spíš myslím, je to, že když už člověk jednou takhle přibral, tak se to dá očekávat i do budoucna. Za 10, 20 let. Jakože zdravý životní styl je základ, ale myslím, že je pak strašně jednoduchý sklouznout zase tam, kde byl. Ale moc bych ti (vám) přála, aby ne.
Ono každý extrém je špatný, extrémní sportování, posilování a když člověku pomalu nezbývá čas na nic jinýho. A přežírání se a absolutní neznalost výživových hodnot potravin, je taky blbý.
@Anonymní píše:
Abych to upřesnila…dřív chodil do fitka, sportoval, trochu casanova…pak si dost nabil a na vztahy se vykašlal, zabral se do práce - sedavé zaměstnání, i 34h vkuse…tak v práci žere…neměl potřebu si hlídat postavu. Vím, že kdyby měl důvod, tak by se sebou začal něco dělat. Já neříkám, že bych s ním nebyla, dokud by nezhubnulTo ne… jen si to upřímně moc nedovedu představit po té, co manžel byl vážně vyžle… Jinak s tím člověkem mi je fajn, je to skvělý člověk, moc si rozumíme, rozumí si i s dětmi. Já sama chodím do fitka, plavat, běhat atd., atd…napadlo mě ho nějak zapojit, to on se sportu nebrání, ani zdravější stravě, jen neví, že mi jeho postava není lhostejná.
tak mu navrhni společný program
běhání, fitko a pod.. ale jako buď ho přijmeš jako celkek (a hubnutí bude bonus navíc), nebo mu neblbni hlavu a kašli na to
Můj současný vážil o 30 kg víc, když jsme se poznali
kdybych koukala na váhu, t ak s nim nejsem..
![]()
@buřty-s-cibulí To je jak kdyby jsi popisovat nás
Ale je to na jednu stranu blbý. Najít si 2× týdně hodinu, dvě čas na sport by člověk měl. U nás chodí chlapi hrát florbal, nohejbal - můj se nedokope. Dá se vyrazit na kole. Ne všude je nutný jezdit autem. Už kvůli těm dětem. My jsme jim hlavním vzorem. A když uvidí, že jen jíme a makáme kolem domu a tak, tak si budou myslet, že je to normální. Člověk je nemůže jen „strčit“ do kroužku gymnastiky, ale musí být i sám aktivní. Jak pro sebe, tak pro ty děti.
Můj přítel má 2× tolik co já
Teď, co jsem těhu jsem sice váhový rozdíl trochu zmenšila
, ale nikdy mě nenapadlo, přítele hnát do nějakých aktivit. Miluji ho takového jaký je
. Samozřejmě kdyby chtěl začít posilovat, podporovala bych ho, ale nechám to na něm. Dřív byl také sportovec a co přestal, přibral, ale hubený by se mi (podle fotek) ani nelíbil
Hlavně, já byla vždycky na „medvídky“ víc jak na svalouny. ![]()
@kdochcekam me se to libi
je to sladke. Vypada jak drsnej chlap a kdyz se usmeje jdu do kolen ![]()
Jinak ti gratuluji ze takoveho chlapa nemas kdyz te to tak odpuzuje
![]()
No právě, každému se líbí něco jiného. Někoho nadváha ( velká, já mám pár kilo navíc taky, a chlap to miluje, moc hubené ho nerajcuji) neodpuzuje a intimní život klape. To si musí člověk sám přiznat, jak na tom je.
Mě chlap přitahoval když měl na 185 cm 90 kg, statný, vysoký.. Když přibral 40 kg ( možná víc, pak už nechtěl vlezt na váhu, pry lepší nevědět) tak už to šlo těžko nevidět, dvě brady, pupek, prsa.. Kromě toho že to blbe vypadá si taky koledoval o zdravotní problémy, vysoký tlak neřešil.. Jsou baculatejsi lidé, kteří jsou aktivní, o zdraví se starají a tam i to vyzni jinak. Pokud to není fakt obezita, ta už je nebezpečná.
K.
@Mexie píše:
@kdochcekam me se to libije to sladke. Vypada jak drsnej chlap a kdyz se usmeje jdu do kolen
Jinak ti gratuluji ze takoveho chlapa nemas kdyz te to tak odpuzuje![]()
počkat jako drsnej tlusťoch vypadá drsnějc než drsnej svalovec jako třeba Růžička versus Schwarzeneger?
@pohledzdruhestrany proč hned extrémy?
však ona psala, že její muž má bříško, ale není tlustý, jen statný - talže nejspíš myslí i tento typ při tom srovnávání
@atominnka píše:
@pohledzdruhestrany proč hned extrémy?však ona psala, že její muž má bříško, ale není tlustý, jen statný - talže nejspíš myslí i tento typ při tom srovnávání
dobře, ale stejně nechápu, co je na bříšku/tuku drsňáckýho
, samozřejmě nemyslím ve srovnání s rachtitikem ![]()
@kdochcekam píše:
Ty to nemusíš chápat![]()
![]()
právě že musím, třeba mě tahle debata donutí, abych se nestresoval svou vanou (vaničkou, abych byl přesnej) ![]()
@pohledzdruhestrany a chápeš třeba, že každýmu se líbí něco jinýho?
já taky nemusím namakaný sportovce, to raděj trochu to bříško (ne pivní obr pupek)
jinak drsňáckýho nevím, co na tom je, protože nějak neumím definovat slovo drsňák ![]()
@kdochcekam píše:
Já mám ráda pevnou figuru. i u sebe i u partnera. A že jsem si dobře vybrala. Samá šlacha a sval, urostlej chlap. Jak se něco na těle třepotá jak rosol a vytejká a přetejká, tak mám chuť leda vrhnout.
blicí orgasmus ![]()