Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany proč hned extrémy?
však ona psala, že její muž má bříško, ale není tlustý, jen statný - talže nejspíš myslí i tento typ při tom srovnávání
@atominnka píše:
@pohledzdruhestrany proč hned extrémy?však ona psala, že její muž má bříško, ale není tlustý, jen statný - talže nejspíš myslí i tento typ při tom srovnávání
dobře, ale stejně nechápu, co je na bříšku/tuku drsňáckýho
, samozřejmě nemyslím ve srovnání s rachtitikem ![]()
@kdochcekam píše:
Ty to nemusíš chápat![]()
![]()
právě že musím, třeba mě tahle debata donutí, abych se nestresoval svou vanou (vaničkou, abych byl přesnej) ![]()
@pohledzdruhestrany a chápeš třeba, že každýmu se líbí něco jinýho?
já taky nemusím namakaný sportovce, to raděj trochu to bříško (ne pivní obr pupek)
jinak drsňáckýho nevím, co na tom je, protože nějak neumím definovat slovo drsňák ![]()
@kdochcekam píše:
Já mám ráda pevnou figuru. i u sebe i u partnera. A že jsem si dobře vybrala. Samá šlacha a sval, urostlej chlap. Jak se něco na těle třepotá jak rosol a vytejká a přetejká, tak mám chuť leda vrhnout.
blicí orgasmus ![]()
@pohledzdruhestrany nechapu tvoji primitivni otazku. Nevis jak vypada a rozhodne neni tlusty. Navic jsem psala, ze nemam zadny typ. Ona pak vypada veta trochu jinak kdyz si h ni vytahnes co chces. Jdi si mindrak lecit jinam ![]()
@kdochcekam píše:
Von to tak nemyslí. Von za to ani nemůže vlastně
Domnívám se, že to nebylo myšleno konkrétně na tebe, ale obecně k pobavení všech…![]()
Domnívas se správně, vždyť jsem tak snadno citelnej. ![]()
Anonymní, já bych ho prostě jen zkusila zapojit do svých sportovních aktivit, a je-li to možné, tak aspoň trochu dohlídnout na jídelníček. Ono sport je fajn, hlavně za udržení a zpevnění postavy, ale samotná fyzická aktivita, pokud není spojená s úpravou stravování, ke snížení váhy nevede.
Jinak obézní pánové m+ě teda opravdu nepřitahují. Manžel naštěstí nadváhu nemá. Kdyby nabral výrazně na váze, tak se náš vztah nemění, ale snažila bych se upravit jídlo a víc s ním sportovat. Ale on ty zdravotní komplikace obezity vidí denně v práci, tak snad na to nedojde.
Obezita u člověka něco vypovídá o jeho charakteru a sebeúctě. Nevím, jak by člověk, který si neváží ani sám sebe (aspoň ze zdravotního hlediska, když už ne estetického), mohl být platný parťák pro život. Stejný názor mám na kuřáky, za mě obojí hnus.
@Katydr prosím tě na to, že obézní nebo kuřák nemlže být dobrý parták pro život jsi přišla jak?
nějaká konkrétní příklad?
@atominnka píše:
@Katydr prosím tě na to, že obézní nebo kuřák nemlže být dobrý parták pro život jsi přišla jak?nějaká konkrétní příklad?
Neboj je ještě mladá, ono jí to přejde a časem zjistí, že jsou důležitější i jiné věci.
@Petrolka je mi 33. Jak může být parťák pro život někdo, kdo si dobrovolně zvyšuje pravděpodobnost toho, že zemře ještě než děti dospějí?
@Katydr přesně tak. Mně už pak přišlo, že to snad dělá naschvál, aby umřel ve 40 na infarkt a nechal mě tu s dětmi samotnou. Hazard se zdravím je prostě nezodpovědnost.
@Katydr ale jdi ty. Neřeknu morbidní obezitu, nicnedělání a přežírání, tam asi i jo.
ale moje maminka je obézní (podle BMI), krom křečových žil (a ty mají i hubení lidíé, např můj manžel) absolutně nemá jediný zdravotní problém, je aktivní, sportuje, nepřejídá se. S klouby taky problémy nemá, cholesterol v normě a s tatím je 28let. Takže to tvoje tvrzení dost vyvrací. Ohledně dětí, mně bude 28, bráchovi 26 a ségrám je 16 a 18. Takže taky mimo.
Ohledně kouření bych to taky neviděla až tak dramaticky, pokud nevyhulíš krabku denně
@andelka83 tak to abychom ani nepřecházeli silnici, což? nedejbože sedat do auta ![]()