Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karkulka1283 Určitě ano, říká se, že po ZT jde pak další těhu snáz
Držím palečky, aby to vyšlo! Taky jsme si přáli kluka, po půl roce snažení se nakonec zadařilo ![]()
@LadyPet my jsme se snažili předtím 3 měsíce
tak snad teď to bude taky tak rychlé a ano slyšela jsem že po potratu je pohnojeno ![]()
@LadyPet jasně, dnes jsem 8 DC a už jsme se snažili
nejlepší je prý obden
@karkulka1283 Hmm..nevím, jestli s tím můžu úplně tak souhlasit.. zkoušeli jsme to tak asi 2 měsíce a nic.. Je taky názor, že se za tu dobu nestačí vytvořit kvalitní spermie, jeden měsíc jsme neměli moc času a bylo to tak ob 3 dny a vyšlo to. Prostě hlavně když je chuť ![]()
@LadyPet já taky otěhotněla v měsíci kdy jsme si byli jisti že ten měsíc otěhotnět nemůžu ale vida díky pozdější ovulaci se to povedlo
sice sme to s mimčem nedotáhli do konce ale příště už snad bude miminko zdravé a my dotáhneme těhotenství do šťastného konce ![]()
@karkulka1283 Určitě ano, líbí se mi tvůj pozitivní přístup, věřím, že teď bude už vše, jak má být ![]()
@LadyPet chvilku to tvalo než jsem opět začala myslet pozitivně ale teď už vím že to tak adi prostě mělo být. Příroda si to zařídila sama, lepší než se pak rozhodovat jestli si nechám postižený dítě nebo ne…
@karkulka1283 Tohle by v momentě sebralo každou.. Ale přesně jak píšeš, příroda ví, co dělá ![]()