Najde se kamarádka?

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Šarlota76
4.11.12 20:54

@cukratko33 hm,no minule si myslím, to mě běhal mráz po zádech, jak tam byli ti blázni v těch turbanech, nebo ten chlap, co se nechal pověsit za ten hák 8o :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Šarlota76
4.11.12 20:55

@vehon70 no čekám to v lednu, ale kdo ví, možná by to nebyl špatný dárek pod stromeček :lol:

• Citovat
  • Upravit
9734
4.11.12 20:55

@Šarlota76 vím co myslíš to byla síla já sem musela dívat jinam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 20:57

@cukratko33 mě to připadalo úchylné, doufám, že je nepošlou dál, nechápu, co na tom vidí talentového, mrzačit se umí kde kdo

• Citovat
  • Upravit
9734
4.11.12 20:58

@Šarlota76 tam ti nepostoupili ale ten na tom háku jo a nechápu proč. Na to se nedá dívat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 21:00

@cukratko33 je to brutální, nic na tom není talentového

• Citovat
  • Upravit
Šarlota76
4.11.12 21:01

@vehon70 Ty bydlíš v zahraničí?

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 21:09

@Šarlota76 : Tomu verim, svagrova je ted taky konec 7meho mesice a minuly tyden mela pomalu poslicky… Ano, bydlim v Rakousku :-) Leden je taky super a rekla bych, ze i lepsi, nez prosinec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 21:15

Wow a není Ti smutno v tom Rakousku?

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 21:20

@Šarlota76 : Slunicka jak se to vezme, mam tady maminu, segru i brachu, manzel je taky cech, ale asi nejvic zkrz kamardky…potom jsem bohuzel poznala ze vsatne v podstate zadne nemam, kdyz uz jsem byla tak daleko, natoz kdyz jsem se vdala… no a ted sem tam nekoho vidim, pozdravime se, sem tam si s nekym napisu, ale neni to ono.. ja jsem obcas strasna naivka totiz :-) tak jsem si vymazala FB a prdim na to. Proto asi hledam tak nejak tady :-) Je mi smutno. A copak ty? nebo vy? :-) @cukratko33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 21:22

@vehon70 no já taky facebook smazala :lol: to jsme dvě, taky to zkouším tady, jinak, kolik Ti je, jesli to není tajné :)

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 21:35

@Šarlota76 : neni :-) je mi 24 :-) jak uz jsem psala predtim, mame dve deti z manzelova vztahu predtim, ma je ve sve peci, takze jsou s nami porad doma :-) a ted se nam zadarilo zadelat na nase vlastni…nerada tak pisu :-) bohuzel jsem pred 2 rokama potratila a doted se nedarilo…az do ted, jenze jak jsem se dozvedela od gyn, tak tady momentalne nemam narok na vypsani z prace…takze to musim zitra nejak obtelefonovat, jestli to neni dostatecny duvod…uvidime :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 21:37

@vehon70 taky jsem před holkou potratila, je to smutné, ale stává se to, tak držím palečky, by to vyšlo :hug: a co děláš za práci?

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 21:40

Delam pegadozku v jeslickach :-) ona je to fajn prace, ale ja mam takove stavy ted momentalne s tim spanim a s tou neovlnosti, ze to se fakt neda… nejmladsi mame v jeslickach 1,5let a nejstarsimu budou 3…ale je to celkem narez no.. :-) a copak ty? jako celkove? na praci se te ptat v tomhle tydnu nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 21:44

@vehon70 to máš doma tak malinkatý dětičky? wow, tak to se máš teda co otáčet a teď vlastní, tak to klobouk dolů, já mám doma jen 9 letou dcerku a teď čekáme syna :) to musí být ale hezká práce s dětičkama, ale nezávidím Ti, jesli je Ti zle, já jsem dělala skladnici, tahala jsem těžké 17kg bedny, taky mi bylo asi tak tři měsíce děsně zle a migrény, jsem musela na nemocenskou, bo se to nedalo 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny