Najde se kamarádka?

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
4.11.12 20:25

@cukratko33 : Nevadi ja kdyby se to bralo zas az tak biologicky tak taky vlastne jeste ne, ale tak to nebereme a snazis7snazite se o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
4.11.12 20:26

@vehon70 takže jsi na začátku těhu? tak to gratuluju a přeji aby bylo vše dobré :kytka:
Zatím neplánujeme. Přítel 2 děti už má a uvidíme kdy bude další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 20:34

@cukratko33 ahojky,celkem to šlo a ty? měla jsem u sebe bráchu, přezouval gumy na autě :)

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 20:34

@cukratko33 : to je asi tak jako u nas… Ted uz manzel ma svoje dve deti, ktere ma ve sve peci a ziji u nas :-) miluju je jako svoje, kazdopadne uz je znam od malicka. Jednou uz jsme teh byli, ale bohuzel 13t jsme potratili… no a ted prez ě roky snazeni a najednou, po celym tim nasim stresem a silenostma v nasem okoli, jsme tehotni :-) Juju, akorat jsme ted cca 7t, tak se snazim byt klidna, opatrna (ne prehnane) a bez stresu, ponevadz jsme toho meli opravdu hafo…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 20:36

@vehon70 ahojky,zdravím Tě, jak se máš?

• Citovat
  • Upravit
9734
4.11.12 20:37

@Šarlota76 no den stál celkem za prd..nuda poměrně byla a ted se dívám ještě přitom na talenty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
4.11.12 20:39

@vehon70 přítel je v péči nemá a navíc ona se odstěhovala s dětma daleko takže je ani nevidí protože není čas ale prý určo ještě chce jen ted to hned nejde protože aní v podstatě sám od tý doby nemá štěstí na byt. Dycky měl vše zamítnuto ale ted doufám že konečně to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.11.12 20:41

@Šarlota76 : Ahojinek :-) no celkove to jde :-) ted pisu s
@cukratko33 ze jsme brzce tehotni a moc doufam, ze bude vse v poradku :-) a dnesek uspanej a utahanej a furt je mi blbe :-) ale jinak super, copak ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.11.12 20:44

@cukratko33 : tak to moc drzim palecky :-) tohle prave muj vubec nechtel, navic ona decka prvne kamsi na druhou stranu republiky, pak dalsich pet strejdu a konecna byla v belgii, kde se malemu tak strasne nelibilo, byl tak nestastny, ze ji do telefonu pri normalnim letnim rozhovoru:ahoj jak se mas, rekl, ze uz za ni nechce jet.l..to mu byly tri…-( Ale tak to fakt drzim palecky, bydleni je moc dulezit, y jakmile je zazemi, tak je vse pohodovejsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 20:45

@vehon70 tak to je super, že čekáš mimi, já jsem ve 32týdnu, ze začátku mi bylo děsně zle, asi tak první tři měsíce, to jsem měla aj migrény, teď jen mám problém se spánkem, někdy bych hrozně moc chtěla spát, ale nejde to, většinou chodím na chvilku spát dopoledne, nebo odpoledne, jak to jde :)

• Citovat
  • Upravit
Šarlota76
4.11.12 20:46

@cukratko33 taky koukám na talenty, ale zatím je to nuda :lol:

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 20:48

@Šarlota76 : asi tak nejak :-D Taky to vetsinou musim prez den aspon na chvilku zapichnout :-D Navic mam nejspis zanet spojivek nebo co, takze parada :-) my jsme teprve v 7.tydnu, takze jeste cerstvoulinci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 20:51

@vehon70 jé,tak to Ti moc přeju, by vše bylo ok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9734
4.11.12 20:51

@Šarlota76 to souhlasím. jestli to tak bude i dál tak ani do konce nevydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.11.12 20:53

@Šarlota76 : Dekujeme :kytka: ale vy uz to mate za par, ze? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny