Najde se kamarádka?

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
4.11.12 21:51

:kytka: Tak malinke deticky mam v praci :-) od 1,5-3let :-) a to 12 deti :-) doma mame velkyho chlapa 7 a princeznu 5 :-)… tak vyloizene tezkou praci takhle asi ne…spis ne fyzicky..jak se to vezme, taahat deti musim presto, obcas i ty trilety, a hlavne jsou celkem hlucni a proste deti…takze spis bych rekla po psych. faktoru narocne :-) takze mate velkou princeznu doma uz :kytka: ja ti to verim, je to fuska onbcas, natoz co zensky telo ma za zmeny fyzicke jako takove same o sobe behem tehotenstvi a podobne… je to mazec :-8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 21:55

@vehon70 aha,tak já jsem to špatně pochopila, jéé, to by se mi taky líbilo starat se o tak malinký děcka v práci :) tak to jo, to máš doma veselo a jak to, jesli se můžu zeptat, že je má v péči Tvůj manžel a ne jejich matka?

• Citovat
  • Upravit
9734
4.11.12 21:55

@vehon70 já sice FB mám ale co tam mám za kamarády či kamarádky tak jsou to vesměs spolužáci ale nepíšu si tam s nikým takže je mi to celkem prd platný když to tak řeknu. Jinak tady kamarádky u nás nemám a ani nevěřím že bych nějaké už našla. Akorát to nenesu dobře a kor když přítel má hodně kamarádů atd a já ne :(
Není to jen o tom ale když někam jedeš a vidíš nějaké holky nebo tak těžko to nesu :( Zkouším to aspon tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 21:56

@cukratko33 cukrátko,vím, o čem mluvíš, já to mám stejně :(

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 22:02

@cukratko33 : Tak to ses muj clovek :-) ja jen nikdy nebyla velky samotar, ale co mam manzela, tak jsem spokojena…presto ale neni nad kamaradsky podrb :-)
@Šarlota76 : Protoze to nezvladala, velice se handrkovala a bez soudu a podobene mu predepisovala kolik alimentu ji ma posilat, tahala decka po cele republice, nez si nasla cigana(cecha) v belgii, kterej se nechoval nijak extra, az nas maly ve trech letech rekl, ze uz za maminkou nepojede..zacli nam psat banky a pojistovny, ze ma nedooplatky, at to manze doplati (nebyli nikdy vziti, prej se zenit nechtel :-)) a pak se rekla, ze takhle rozhodne ne, ze ji financne rozhodne nepomuzeme, nemela ani trochu snahu o praci, proste honem rychle utect prede vsim, je jedno kam a jak moc je hruby k nam, nebo nasim detem,…Ale muzeme ji pomoct tim, ze si deti honzik vezme do pece a ze budou u nas, ze si je muze kdykoliv vzit(pokud to okolnosti skoly/povinnosti) doivoli, ale ze takhle se to uz neda..a navic manzel (honza) dusevne umiral a trpel, kdyz byli decka pryc… takze proto to dopadlo jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.11.12 22:03

Holky, tak to jsme se tu pekne sesly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 22:07

@vehon70 aha,tak to chápu, pro ta děcka to je lepší, když mají rodinu, ve které se cítí dobře a když se jejich matka nechová dobře, tak je lepší, když jsou se svým tatínkem a i „cizí“maminkou, ale která je má ráda, moje holka je taky z prvního manželství a můj manžel se k ní chová jako ke svojí vlastní, což je pro dítě důležité, by cítilo, že je milováno a vyrůstá v harmonické domácnosti

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 22:07

@Šarlota76 : ono je tohle treba tema na strasne dlouhou dobu :-) ona sama je totiz celkem fenomen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.11.12 22:09

@Šarlota76 : To mas pravdu :-) ted jak uz jsou velci, tak jsou u ni i casteji nez driv, ted i pise, jak je ji skmutno, ale ja ji to proste neverim… Je to o ni proste na dlouho :-D ale rozhodne, ted kdyz uz se z toho tak nejak trochu vyhrabala, tak se nebude snazit ME to delat jednodussi :-) ..nebo mkmi to tak proste jen pripada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.11.12 22:12

@Šarlota76 : a co ti jeste taky musim rict, te d jsem ti koukala na profil :-) my jsme s holkama jezdili na chatu ke kamosce do Palkovic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 22:14

@vehon70 no můj ex to je taky na dlouho :lol: on je jak se říká kapitola sama o sobě, on zavolá holce, jak ju má rád, ale alimenty jsem musela neustále řešit soudně, by vůbec platil to, co je mu dáno soudně, sám od sebe nepošle žádný dárek, ani na vánoce, narozeniny, nebo jen tak něco navíc, všechno o tom jak ji má rád jsou jen kecy a malá za ním ani nechce jezdit.Je to jen dobře, alespoň mám klid :dance:

• Citovat
  • Upravit
Šarlota76
4.11.12 22:15

@vehon70 jé,tak to je sranda :lol: no vidíš, to je kousek od Metylovic :)

• Citovat
  • Upravit
646
4.11.12 22:17

@Šarlota76 : prave ze mi metylovice neco rikaly :-)… mazec… :-) jj…to mala chce jet za maminkou vzdycky, protoze ona dostane vsecko a porad a vzdycky a je tam ofrkla az bych ji naplacala na zadek obcas, ale malej…ten maximalne po kazde druhe by tam jel, jestli vubec.. protoze ona se mu proste nevenuje.. ona sama rika, ze je to u nich samej babinec a ze malej tam holt nema co delat a tak… achjo.. :-D na KNIZKU…na knizku je to kapitola :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
4.11.12 22:17

@cukratko33 teď bude Patrovič ne? :lol: to je též figurka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9734
4.11.12 22:19

@Šarlota76 já už to mám vyplé protože mi to tu blbne a dost mě to už štve. nějakej špatnej konktakt a sem tam k tomu musím lítat a tak jsem to vypla ale asi vlítnu vedle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny