Nájemníci neplatí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
13.1.19 20:04

@bertoldina na druhou stranu ona si odpoji elektriku v byte, ktery je dle papiru prazdny, protoze oni platnou smlouvu nemaji a nemaji tam co delat :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18231
13.1.19 20:11

@debra.morgan Takhle to nefunguje - https://www.penize.cz/…o-vystehovat. To není obhajoba toho, jak to je, jen konstatování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.1.19 20:22

@bertoldina ja vim, ale co muzou delat? kricet na policii? jit se soudit? treba by to aspon soud urychlilo…majitel by dostal pokutu, za odstrihnuti od elektriky, a mel by zas rozsudek o vytehovani..... z meho pohledu to tak spatne neni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.1.19 20:30

@debra.morgan Smlouvu sice nemají, ale tady to funguje tak, že musíš dokázat, že byt užívají neoprávněně=soudit se. Zaplatíš za to tisíce a soud se může táhnout déle než rok. Je to smutné, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18231
13.1.19 20:32

@debra.morgan No jen se soudit o to vystěhování. A trestní řízení to civilní nijak neurychlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.1.19 20:36

@bertoldina A o jakém trestním řízení je tady řeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18231
13.1.19 20:40

@divine woman O trestním řízení, které hrozí majiteli, pokud by odpojil elektřinu nájemníkovi, resp. bývalému nájemníkovi, aby opustil byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.1.19 12:32

děkuji všem za rady,ale do bytu se už nedostanu přestali se mnou komunikovat jak písemně tak vůbec úplně,ale byt je družstevní ,jiní si stěžují na noční hádky a bordel volali tam již asi 3× policii,domovník mi řekl že si chtějí nájemníci stěžovat družstvu aby byli vystěhovány ,že převážně dělají problémy v noci a nemohou se vyspat . No pokud tam ječí jako na mě se nedivím protože to snad bylo slyšet až na horu do 7. patra a na dolní zastávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
17.1.19 20:20
@Milena555 píše:
děkuji všem za rady,ale do bytu se už nedostanu přestali se mnou komunikovat jak písemně tak vůbec úplně,ale byt je družstevní ,jiní si stěžují na noční hádky a bordel volali tam již asi 3× policii,domovník mi řekl že si chtějí nájemníci stěžovat družstvu aby byli vystěhovány ,že převážně dělají problémy v noci a nemohou se vyspat . No pokud tam ječí jako na mě se nedivím protože to snad bylo slyšet až na horu do 7. patra a na dolní zastávku

Byt je družstevní, ty jsi nájemce a ono podnájemci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.1.19 11:27

jj byt je družstevní napsala jsem jí písemně a zatím to nevyzvedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie