Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bertoldina na druhou stranu ona si odpoji elektriku v byte, ktery je dle papiru prazdny, protoze oni platnou smlouvu nemaji a nemaji tam co delat
…
@debra.morgan Takhle to nefunguje - https://www.penize.cz/…o-vystehovat. To není obhajoba toho, jak to je, jen konstatování.
@bertoldina ja vim, ale co muzou delat? kricet na policii? jit se soudit? treba by to aspon soud urychlilo…majitel by dostal pokutu, za odstrihnuti od elektriky, a mel by zas rozsudek o vytehovani..... z meho pohledu to tak spatne neni… ![]()
@debra.morgan Smlouvu sice nemají, ale tady to funguje tak, že musíš dokázat, že byt užívají neoprávněně=soudit se. Zaplatíš za to tisíce a soud se může táhnout déle než rok. Je to smutné, ale je to tak.
@debra.morgan No jen se soudit o to vystěhování. A trestní řízení to civilní nijak neurychlí.
@divine woman O trestním řízení, které hrozí majiteli, pokud by odpojil elektřinu nájemníkovi, resp. bývalému nájemníkovi, aby opustil byt.
děkuji všem za rady,ale do bytu se už nedostanu přestali se mnou komunikovat jak písemně tak vůbec úplně,ale byt je družstevní ,jiní si stěžují na noční hádky a bordel volali tam již asi 3× policii,domovník mi řekl že si chtějí nájemníci stěžovat družstvu aby byli vystěhovány ,že převážně dělají problémy v noci a nemohou se vyspat . No pokud tam ječí jako na mě se nedivím protože to snad bylo slyšet až na horu do 7. patra a na dolní zastávku
@Milena555 píše:
děkuji všem za rady,ale do bytu se už nedostanu přestali se mnou komunikovat jak písemně tak vůbec úplně,ale byt je družstevní ,jiní si stěžují na noční hádky a bordel volali tam již asi 3× policii,domovník mi řekl že si chtějí nájemníci stěžovat družstvu aby byli vystěhovány ,že převážně dělají problémy v noci a nemohou se vyspat . No pokud tam ječí jako na mě se nedivím protože to snad bylo slyšet až na horu do 7. patra a na dolní zastávku
Byt je družstevní, ty jsi nájemce a ono podnájemci?
jj byt je družstevní napsala jsem jí písemně a zatím to nevyzvedla