Nákup přes iTesco - průser !

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
29.7.21 12:27

Tady relevantní odpověď z té minulé diskuse: Ještě před prvním lockdownem minulý rok jsem měla objednaný nákup. Jenže dovážka vyšla den po vyhlášení nouzového stavu. Platit jsem měla na místě kartou. Nákup dovezli a nechali mi tu papír „přiznání dluhu“ kde byla částka a č. účtu. Zaplatili jsme normálně převodem z banky. Zavolej do Tesca, je to nejrychlejší a nejúčinnější, než kafrat tady. Tam ti poradí nejlépe, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.7.21 12:29

@vokishka @Kosopemi no tak jí to podá na lopatě a sousedka si to přestříkne desinfekcí,

jsem ráda, že někteří lidé covid nepodceňují, ale zase Ebola to taky není

(mimohcodem a co ta platba u řidiče, tam covid nevadí?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.7.21 12:32
@nozu píše:
Teda a nevěřím vůbec tomu, že se nemůžeš dovolat na jejich infolinku.

tak tomu já teda naopak na 100% věřím, už jsi někdy na nějakou infolinku volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
29.7.21 12:33
@Pudloslava píše:
@vokishka @Kosopemi no tak jí to podá na lopatě a sousedka si to přestříkne desinfekcí,

No proto se plati kartou, aby neplatila u řidiče. A ma se to oznamit, oni potom nechaji nakup za dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.7.21 12:33
@Pudloslava píše:

COVID pozitivní u řidiče neplatí. V březnu jsem tak musela nakupovat také… zadala jsem platbu při nákupu, strhli ve chvíli doručení. Řidič zavolal, že nákup je v taškách u dveří a že v autě počká, až si proto dojdu. Pak hned odjel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
29.7.21 12:34

Jak už někdo psal, dají ti papír „uznání dluhu“ a do tuším 7 dnů jim musíš platbu poslat. Akorát nevím, jak jim to podepíšeš, asi se nebudou chtít přibližovat.. :) Zkoušej ještě tu infolinku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.7.21 12:41
@vokishka píše:
No proto se plati kartou, aby neplatila u řidiče. A ma se to oznamit, oni potom nechaji nakup za dveřmi.

tak potom ma tu častku na učtu zablokovanou a chlap ji utratit nemohl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
29.7.21 12:42
@Pudloslava píše:
tak potom ma tu častku na učtu zablokovanou a chlap ji utratit nemohl, ne?

To nevim, v tom se nevyznam. Ja zacala kartou platit nedavno, mam na to specialni ucet, kam si posilam penize jen na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.7.21 12:44
@vokishka píše:
To nevim, v tom se nevyznam. Ja zacala kartou platit nedavno, mam na to specialni ucet, kam si posilam penize jen na to.

budto mas platbu kartou predem - a to ti obstavi tu castku na uctu, kartu zadavas pri objednani nakupu. Nebo platbu kartou u ridice, pak muzes platit jakoukoli kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.21 12:44
@Lily Evans píše:
Uplně stejná diskuse už tu byla.

Taky mám pocit, že to stejné nebo podobné jsem četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.7.21 12:45
@Pudloslava píše:

Covid+ platit u řidiče právě nesmí.
Dovezou ti to za dveře, zaťukají, ty bys měla počkat, až řidič vypadne a teprv pak otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
29.7.21 13:26
@Pudloslava píše:

Covid pozivní nemohou platit u řidiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
29.7.21 13:43

Pominu-li to, že covid+ u řidiče neplatí, tak i kdyby ano - vy byste opravdu někdo půjčil platební kartu i s PINem sousedce? 8o Já teda ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.7.21 13:45
@Jahru píše:
Pominu-li to, že covid+ u řidiče neplatí, tak i kdyby ano - vy byste opravdu někdo půjčil platební kartu i s PINem sousedce? 8o Já teda ani omylem.

jo, tem dvema, se kteryma si tykam a zalevame si zahrady, klidne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
29.7.21 13:51
@Pudloslava píše:
tak tomu já teda naopak na 100% věřím, už jsi někdy na nějakou infolinku volala?

Přesně, je to kolikrát na půl dne, byla doba, kdy byl nedostupnej i ten nákup, najeli jsme na stranky a byli asi 30456 a hlasilo nam to, že na řadu přijdem druhý den :lol: protože měli zahlcený stránky, jak se prvně vše pozavíralo a všichni chtěli nákup online, pak dokonce byla čekací lhůta na nákup klodně týden…

Jinak pokud by se s nima nedalo domluvit, zrušila bych nákup a zavolala chlapovi ať mi před dveře přiveze nějaký základní potraviny, než se tohle vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová