Nákup přes iTesco - průser !

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101748
29.7.21 13:58
@Pudloslava píše:
jo, tem dvema, se kteryma si tykam a zalevame si zahrady, klidne.

Tak já bych ji tedy kartu nepůjčila, ale nevidím důvod, proč bych tam místo ní nedošla a nezaplatila přímo tomu řidiči. Přijde mi překombinované chodit si půjčovat kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.7.21 14:02
@j.a.n.i1 píše:
Tak já bych ji tedy kartu nepůjčila, ale nevidím důvod, proč bych tam místo ní nedošla a nezaplatila přímo tomu řidiči. Přijde mi překombinované chodit si půjčovat kartu.

anebo, pokud má sousedka méně důvěry a více času :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20902
29.7.21 14:58
@Pudloslava píše:
jo, tem dvema, se kteryma si tykam a zalevame si zahrady, klidne.

Tak to je síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
29.7.21 15:32

Večer až přijde chlap ho budu bombardovat na tel at okamžitě ty peníze pošle z druhého učtu, ale jde o to, že ten nákup mě přijede za 2 hodiny a peníze tam přijdou zítra.

Nákup už teda asi přijel, ale při posílání peněz z jednoho účtu na druhý má většina bank (nebo už všechny?) funkci „okamžitá platba“. Takže když mu napíšeš ať se připojí do bankovnictví a pošle, tak jsou peníze hned tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
29.7.21 16:59
@Pudloslava píše:
tak tomu já teda naopak na 100% věřím, už jsi někdy na nějakou infolinku volala?

Ano, několikrát na linku Tesca nebo Košíku a vždy úplně bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.21 09:43

Tady zakladatelka - včera se mě podařilo asi 10 min před přijetím kurýra dovolat na infolinku a zaplatit na fakturu nebo jinak to prostě nejde. Paní byla arogantní a nákup mě zrušila. Takže pokud někdo řeší stejnou věc nebo bude tak nen í pravda, že vystaví dobropis a zapltí se to zpětně. Kdyby to bylo doma, tak mě vyloží nákup a zase si ho chudák naloží…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová