Mám averzi na jeho děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
15.8.24 00:07
@Radúzka1234 píše: Více

Tak respekt ale neni neco, o co si reknes na prvnim setkani, ne tak, co Ti nalezi automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
16.8.24 23:55

https://www.instagram.com/p/C-r7nnCiDXx/?…

zrovna jsem na instagramu narazila na tenhle příspěvek. Doporučuji nejen zakladatelce přečíst

• Citovat
  • Upravit
466
17.8.24 13:38
@tartaletka píše: Více

to je uzasny :srdce: :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
17.8.24 15:28

To je přesný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malypiivo
27.8.24 16:17

Achjo já nemám instagram. Co se tam píše? Nešel by text poslat na e-mail?

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
27.8.24 16:22
@Malypiivo píše: Více

nejsem si jistá, jestli se to nenahraje pozpátku. Jsou to obrázky, text by nešel zkopírovat, tak jsem udělala screenshoty. Kdyžtak v rohu vidíš, kolikátý obrázek je to v pořadí

• Citovat
  • Upravit
81500
27.8.24 17:14

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
31.8.24 01:19

Poradila bych Ti: rozejdi se a dopřej svým synům klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
31.8.24 01:23
@Lucy75 píše: Více

On měl ale makat především na tom, aby udržel první rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
31.8.24 01:32
@tlapka83 píše: Více

Přesně.
Na rovinu hlásám, že mě nikdy ani nenapadlo začít vztah s chlapem s menšími dětmi.
Při jedné debatě jsem mému partnerovi řekla na jeho dotaz, že bych si s ním nezačala, kdyby měl ještě děti v péči. Prostě bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 14:36

Je těžký že jste spolu chvilku, nemají důvod vás nějak brát..každá výchova je jiná, jiná rodina od rodiny, a je rozdíl zda je má v péči a zda občas..tam se taky pak ty vztahy otec-děti pro střídavou péči či jednou za 14dni na víkend liší s octem. Důležité je si říct, zda ten vztah má smysl jelikož z vašeho vyjádření mi přijde že nejste zrovna o vztahu přesvědčena a je vám to asi i jedno :nevim: mít rád a milovat je rozdíl. Pokud do vztahu půjdete a jste si jistí, je důležitá věc než dětem dělat na půl roku rok macechu, důležitá věc. A pak už je na Vás dvou si sednout, a probrat jak k dětem bude přistupováno jestliže spolu chcete žít všichni pospolu, a jak to pak předdnesete všem 4dětem najednou a ne zvlášť, to je důležité v tom, aby se k tomu také mohly všechny 4 děti vyjádřit vám i mezi sebou. A znamenalo by to nedělat rozdíly, brát je všechny stejně tak aby to bylo spravedlivé aby si žádné nepřipadalo odstrčené. Což pro vás znamená neupředňostňovat vaše děti. Jen tak docílíte rovnosti mezi dětma, stejné nákazy, stejné tresty, stejné domácí povinnosti.. vyvážené dárky (vánoce -narozky). Je to jako když by jste měla teď s partnerem společné dítě a to vaše z předchozího vztahu by se balo že bude odstrčené, musíte vždy stejně. Což neznamená jen pohodu idiku…ale i pokárání a musíte se na tom vždy schodnout oba, a nepodrážet autoritu druhého..(typu on chlap zakáže a já povolím či před dětma dám nejeví nesouhlas s chlapem). Vždy za jedno prostě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML