Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč nezaškolíš manžela na to, co tě baví? Spousta chlapů jsou troubové, co potřebují instruktorku, aby pochopili co a jak ![]()
Já být tebou, tak milenci napíšu. Hezky se do toho zamotáš, manžel na to alespoň dojde a zjistí, co má doma za poklad. Po čase si najde ženu, která ho umí motivovat. Bude střídavka, ty zjistíš, že si zase tak špatného chlapa neměla a život půjde dál.
Jak jde o sex a zakázané ovoce, tak se v hlavě dějí věci. Je to energie, která dokáže zvednou náladu na pár dnů, ale zničit život lidem kolem tebe.
Bež do toho ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, někomu to přijde třeba jako,,hloupý "dotaz, ale stejně. Kontaktovali byste člověka, se kterým nejste v kontaktu cca půl roku - do té doby nonstop psaní, každý den volání. Bydlíme od sebe daleko. Nenapsal mi tedy ani k svátku. Kdyby chtěl, tak se asi ozve, co když si ale říká to samé? Nebylo by to jako vnucování se?
2. Sexuální frustrace - možná to s tím souvisí, protože doma stereotyp a nuda, navíc partner nepraktikuje téměř žádnou věc, co mám ráda. No celou dobu mi to asi přišlo v pohodě, dokud jsem nevyzkoušela zakázané ovoce a teď se mi zase špatně zvyká na to doma. Ovšem jinak jsme v pohodě, máme děti, takže by asi byla kravina kvůli jiné
potřebě *ukání se rozvádět. Díky:)
Zamilovala ses, chybí ti, doma je to o ničem a stejně te tento ulet dožene, protože uz jsi zkusila něco jiného a to z hlavy nedostanes.
Jenže on zájem nemá. Kdyby mel zájem nepřerušil by kontakt, nikdy.
Bohužel.
Tak to by mi prislo zvlastni a brala bych to jako nezajem…u me takoveto vysumeni obvykle znamena oboustranny nezajem…ti, co zajem meli, se ozyvali cas od casu, i kdyz ja zajem treba uplne nemela, ale zkratka to zkouseli, zajimali se a sem tam napsali, jak se mam a pod..takze v tomhle pripade, bych se neozvala..to jen v pripade, ze bych to utnula ja, tam by se to jeste dalo…