Narážím na špatné ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
29.1.21 09:29

@Hecate No tak to je jasný, že předstíraný zájem k ničemu není, kde jsem psala, že to má hrát? :roll: On psal, že toho psa chodí venčit, čili asi ho má a asi ho má rád, ne? :lol: :lol: A logicky si nebudu hrát na největší milovnici fitness abych ulovila svalovce, když v reálu mnohem radši ležím u telky s pizzou, ne? :roll: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12744
29.1.21 09:29

@unuděná Aha, nějak jsem toho psa přehlédla. Asi by bývalo bylo logičtější, kdybys reagovala rovnou a něj a ne na mě. Zmátlo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
29.1.21 09:31

Já bch tu seznamku úplně nevzdávala, dnes se těžko seznámíš náhodně a bude to ještě pár měsíců trvat. A navíc, nejde jen o seznámení, jde o lásku, to taky nevyjde s každou druhou.
Prostě k té seznamce přistupuj realisticky. Ani ze třetí schůzky nepoznáš, jaký ten člověk je, to je jasné, že to nemusí vyjít. A zase pak vyloženě udržovat přátelství muž a žena, ve tvém věku ještě OK, využít to pro rozšíření okruhu známých, ale nebrat si osobně, když nevyjde ani kamarádství. Je to těžký, to rozhodně. Ale hodně lidí našlo partnera na seznamkách, takže zbytečné to není a ta zklamání patří k tomu.
Trochu píšeš, jakože bys bral kteroukoli z nich, je to tak? Myslím, že většina lidí to tak nemá, líbí se jim třeba jeden z deseti a po 3 schůzkách zjistí, že jsou mentálně úplně jinde.
To je prostě realita a není se na co zlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.1.21 09:31

@Hecate To byla reakce na oba - na tebe, protože jsi psala, že v dnešní covidové době se těžko seznamuje a na něj, protože psal, že chodí na prochajdy se psem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12744
29.1.21 09:35
@unuděná píše:
@Hecate To byla reakce na oba - na tebe, protože jsi psala, že v dnešní covidové době se těžko seznamuje a na něj, protože psal, že chodí na prochajdy se psem :palec:

Já si ale stále myslím, že v dnešní době se špatně seznamuje :nevim:. A není to jen můj dojem, ale slýchám to od prakticky všech nezadaných ve svém okruhu. Tihle lidi dnes chodí na seznamku, i když dřív se seznamovali jiným způsobem, a stejně jako zakladatel i oni na tom shledávají určité nevýhody. Na druhou stranu, buďme rádi za to, protože stát se tohle všechno před 50 lety, tak si můžeme dávat tak akorát inzerát do Vlasty a Rudého práva a měsíc čekat na dopis s fotkou.

Nebo Ty jsi to snad teď zkoušela?

Příspěvek upraven 29.01.21 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.1.21 09:35

Proč seznamky? Vždyť je naprosto logický, že si s většinou žen nesedneš. Vezmi, že přijdeš do společnosti, kde je sto žen. U 90 nevzniknou žádný sympatie, 10 se s tebou začne bavit a možná s jednou z toho něco bude. Na seznamkách je to to samý. Začni hledat reálný ženský v reálným světě a ne na seznamkách…

• Citovat
  • Upravit
590
29.1.21 09:39
@Hecate píše:
Já si ale stále myslím, že v dnešní době se špatně seznamuje :nevim:. A není to jen můj dojem, ale slýchám to od prakticky všech nezadaných ve svém okruhu. Tihle lidi dnes chodí na seznamku, i když dřív se seznamovali jiným způsobem, a stejně jako zakladatel i oni na tom shledávají určité nevýhody. Na druhou stranu, buďme rádi za to, protože stát se tohle všechno před 50 lety, tak si můžeme dávat tak akorát inzerát do Vlasty a Rudého práva a měsíc čekat na dopis s fotkou.

Úplně si mi připomněla, že naše babička hledala mé matce chlapa v novinách :mrgreen: Pokaždý měla babička založené stránky kterej se jí libil a ukazovala ho mámě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
29.1.21 09:40

Tak na seznamce mi taky jedna odpověďela, že nejsem její tip atd. Nu a nějaký dva měsíce na to sem ji potkal osobně a ejhle měla úplně jiný názor a to už ani nevěděla že jsem se o ní předtím pokoušel :zed:
A teď babo rad co si myslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
29.1.21 09:41

Mozna poznamka mimo, ale vytvaris nejake sexualni napeti, kdyz jste na tech schuzkach? Das jim najevo, ze se ti libi jako zeny? Tzn. flirtujes?
Aby vubec poznaly, ze mas zajem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12744
29.1.21 09:46
@JiříkMazlík píše:
Tak na seznamce mi taky jedna odpověďela, že nejsem její tip atd. Nu a nějaký dva měsíce na to sem ji potkal osobně a ejhle měla úplně jiný názor a to už ani nevěděla že jsem se o ní předtím pokoušel :zed:
A teď babo rad co si myslet :lol:

Co si myslet? Že třeba fotky zkreslují stejně jako písemný projev? Že naživo můžeme působit diametrálně jinak? Nic víc bych za tím nehledala.

Jak říkám, seznamka není ideální a má své limity a nevýhody. Buď se s nimi naučím pracovat, anebo se na ni úplně vykašlu. Myslím, že nejlepší způsob, jak k ní přistupovat, je jako k pouhé možnosti, jak s někým navázat kontakt, jak vytvořit příležitost někoho poznat. Nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.1.21 09:47
@Janli píše:
Proč seznamky? Vždyť je naprosto logický, že si s většinou žen nesedneš. Vezmi, že přijdeš do společnosti, kde je sto žen. U 90 nevzniknou žádný sympatie, 10 se s tebou začne bavit a možná s jednou z toho něco bude. Na seznamkách je to to samý. Začni hledat reálný ženský v reálným světě a ne na seznamkách…

Tak nějak. Po svých zkušenostech se seznamkou bych to už zkoušela jen v reále. Pojala bych to jako challenge :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3598
29.1.21 09:49

@Hecate tak to chápu ale že třeba odpoví že s hnědýma očima nechce a osobně to nevadí :mrgreen:
A jsou takové které na jedné seznamce pošlou do háje a na druhé kde jsou stejné fotky text a i zpráva mají zájem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.1.21 09:55
@Hecate píše:
V tom případě jsem teda zoufalec :-).

Nechce se mi v tom babrat, protože kdo má „jasno“, toho nepřesvědčím, ale už jen ten fakt, že někteří lidi přirozeně nikoho nepotkávají (jsou dávno po škole, zájmy či kolektivy bez nezadaných příslušníků opačného pohlaví…), v době COVIDu tuplem ne, tak jestli toto je zoufalství, pak tedy ano, ale nemyslím si to.

Zakladateli… Jedna věc je ta, že opravdu hodně lidí se tím jen baví. Na druhou stranu, tohle sdělení nemusí být úplně pravdivé a může to být jen zastřený způsob, jak Ti slušně říct, že jsi nezaujmul. Je možné, že ty holky mají vysoké či dokonce nereálné a přemrštěné nároky, ale možná prostě jen hledají něco jiného a vzhledem k tomu, kolik jim je a že je čas netlačí, nemusí dělat kompromisy a brát prvního, který projeví zájem, jakkoli neodpovídá jejich požadavkům.
Možná bych se proto snažila spíš zamyslet nad tím, co nabízíš Ty a jak to můžeš zlepšit. Připadá mi to lepší strategie než ublíženost kombinovaná se zahořklostí.

Já nikomu jeho názor neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.1.21 09:55
@Hecate píše:

Ano, chápu lidi po 30tce (muže řekněme po 35), že se uchylují k seznamkám. Když zajedeš kolotoč práce-domů o víkendu nějaký ten koníček, někdy prostě jen telka, tak se těžko seznamuje. Ale u mladých lidí, kteří mají přátele, se vždy tak nějak lépe seznamovalo ve škole, na akcích, přes kamarády apod. Jasně, teď covid, to je úplně jiné. Ale dvacetileté slečny, brouzdající denně po seznamkách prostě nechápu a přijde mi to jako naprostá ztráta času. Kamarád taky hledal po seznamkách. Dlouho hrůza. Pak se přesunul do FB skupiny cestovatelů a do roka našel ženu svých snů. Protože měla stejné koníčky, životní filozofii, priority. Z fotky, věku a výšky prostě nepoznáš, zda si z daným člověkem sedneš nebo ne.
Mě se to netýká, já jsem 17 let v trvalém vztahu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.21 09:56
@JiříkMazlík píše:
A teď babo rad co si myslet :lol:

Hele, neber to jako rypani, ale nez neco odesles, zkus si to po sobe precist. On i sloh a chyby v textu mohou odradit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky