Narážky na váhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
3.8.22 09:28

Klasika, už jsi vdaná, máš své jisté, tak na postavu kašleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
3.8.22 09:31
@Sisika9 píše:
Z mého okolí má hodně holek lepší postavu okolo 30 než v 17. Naučily se s tělem pracovat. Začal je bavit pro puberťáky nudný běh. Můžou si sami vařit z sebou nakoupených surovin…

Jasně, chápu, jak to myslíš a částečně souhlasím, i já to tak mám. Ale sebekriticky přiznám, že jsem v 17 sportu a zdravému jídlu moc nedala.
Ale pokud je holka v 17 sportovně založená a přirozeně krásná, tak se jí podle mě ani vysportovaná 30 nemůže rovnat. Čas nezastavíš a mládí je v tomhle mládí. Čímž nechci říct, že by ženy ve 30 nebyly krásné, naopak. Ale nejsou už prostě stejné jako v 17 a je naivní čekat, že stejné zůstanou. Týká se to samozřejmě i chlapů a je to tak naprosto v pořádku. Proto není od manžela zakladatelky absolutně fér čekat, že bude po letech pořád stejná, jako když se poznali - prostě časem se kůže trochu povolí, přibyde vrásek, pokud budou mít děti, tak může mít po porodu strie, jizvy, cokoliv, i když bude mít třeba pořád dobrou formu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
3.8.22 09:31
@Sisika9 píše:
Tak pokud by necvičila, tak břicho a stehna z oblečení polezou, ale to není zakladatelky případ…

Jako vážně? Nebude pevna, ale rozhodně jí nic nikde nepoleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
3.8.22 09:33

Tak mu řekni ať se podívá na sebe. Nebo zhubni a kopni ho do pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
3.8.22 09:33

Jako vratit mu to…to mi prijde detinske a nikam to nevede… Rekla jsi mu uplne normalne, jak se citis? Ze te tyhle poznamky, byt ve vtipu, zranuji a at ti teda rekne na rovinu, co si mysli? Snad je s tebou, ze te miluje a ne proto, ze jsi byla pred deseti lety vysportovana…proste si normalne promluvte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
3.8.22 09:34

Manžel je pěknej de. bil. Vždyť jsi štíhlá. Já bych mu to hned vracela a on sklapne. Např. Sám jsi tlustej, máš malý péro, malou výdrž, málo vlasů, divnej xicht…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
3.8.22 09:46
@Anonymní píše:
Zdravím, delší dobu řeším ze strany manžela narážky na moji postavu… (mám 167cm, cca 58-59kg, vel S-M, věk 28). Jsme spolu 5 let, manželé 2 roky, děti zatím nemáme a v poslední době pořád říká, že jsem kdysi vypadala lépe co se týče postavy, že jsem neměla velké břicho a stehna a teď jo a občas i takové narážky „při srandě“. Je pravda, že jsem kdysi více cvičila, bohužel teď na to není tolik čas. Vždycky se to „snaží“ říct slušně, ale mě tím akorát naštve a urazí.
Jak mu na to reagovat? Už mě to trápí, nepřipadám si nějak tlustě, ale když si vzpomenu co mi říkal, tak o tom začnu pochybovat…Anonym (intimní dotaz, rodina).

můžeš mu říct, že tě mrzí, že nemáš tělo jako dřív… ale máš BMI uplně v normě, přiměřeně sportuješ atd. A ty jeho narážky ti srážejí sebevědomí a bojíš se, že se s ním budeš stydět v posteli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.22 09:47

Tak si nedovedu představit 167cm a 59kg jako nějak tlustou, možná nějaké disproporce postavy široká pánev, silná stehna. Jinak manželka v tvém věku 168/63 a bylo to akorát. Bohužel dnes 168 zůstává ale 75+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
3.8.22 09:48
@Anonymní píše:
Zdravím, delší dobu řeším ze strany manžela narážky na moji postavu… (mám 167cm, cca 58-59kg, vel S-M, věk 28). Jsme spolu 5 let, manželé 2 roky, děti zatím nemáme a v poslední době pořád říká, že jsem kdysi vypadala lépe co se týče postavy, že jsem neměla velké břicho a stehna a teď jo a občas i takové narážky „při srandě“. Je pravda, že jsem kdysi více cvičila, bohužel teď na to není tolik čas. Vždycky se to „snaží“ říct slušně, ale mě tím akorát naštve a urazí.
Jak mu na to reagovat? Už mě to trápí, nepřipadám si nějak tlustě, ale když si vzpomenu co mi říkal, tak o tom začnu pochybovat…Anonym (intimní dotaz, rodina).

Na tohle musím zareagovat; je ti 28 a ještě nemáš děti. Věř, že už nikdy nebudeš mít tolik času jako teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
3.8.22 09:57

A nebojí se on, že mu pláchneš když on už není co to bejvalo tak ti sráží sebevědomí? Nebo aby v tom nebyla nějaká jiná hubená a on si připravuje půdu proč do toho šel. Ti říkal, že jsi přibrala a tak co se divíš. Jsou to jen možnosti proč ti to říká. Kdyby jsi přibrala 10+ je to jasný, ale pokud ne bude v tom něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 10:05

@Náměsíčná Hm, to mě nenapadlo. Jako za celých 5 let vztahu, jsem přibrala 2-3 kg.. měla jsem 55cca. Postavě tvaru jabko všechno jde do břicha, ale nic proč bych se měla hroutit. Cvičím na udržení, ne na hubnutí.. ale ty jeho narážky mě už chladnou nenechávají být… 8o

• Citovat
  • Upravit
5532
3.8.22 10:38
@karkarka píše:
Manžel je pěknej de. bil. Vždyť jsi štíhlá. Já bych mu to hned vracela a on sklapne. Např. Sám jsi tlustej, máš malý péro, malou výdrž, málo vlasů, divnej xicht…

Tak ještě doplnit „a smrdí ti nohy“, ať je to komplet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
3.8.22 10:40

To mi připomnělo jeden Tweet, kde holka psala, že na obou fotkách váží stejně (asi 60 na 165), jen teda rozdíl ve cvičení, a všichni chlapi se jí ptali kolik kilo rozdílu je mezi těma fotkama. Tipovali 10-20. :mrgreen: To jen tak tady k těm komentářům, které mají jasnou představu, jak vypadá 58 kg na 168cm. Zkusím to najít.

Nicméně, jako - ano, zamrzí to slyšet od blízkého člověka (a to teda vůbec neřeším případ, že ten komentář je mimo a je použit k manipulaci nějakým psychopatem). Na druhou stranu, pokud to je vztah, který byl od počátku postaven na fyzičnu - tj., že dřív ten muž chválil pevné tělo/prsa/pozadí, tak se asi nelze divit, že komentuje změnu od původního stavu. Já třeba dostávala lichotky jiného typu (jako, že jsem chytrá a vtipná) a taky se neurážím, když teď zaslechnu, že už mi to tak nepálí (bohužel, nepálí :mrgreen:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
3.8.22 11:16
@Tomie píše:
To mi připomnělo jeden Tweet, kde holka psala, že na obou fotkách váží stejně (asi 60 na 165), jen teda rozdíl ve cvičení, a všichni chlapi se jí ptali kolik kilo rozdílu je mezi těma fotkama. Tipovali 10-20. :mrgreen: To jen tak tady k těm komentářům, které mají jasnou představu, jak vypadá 58 kg na 168cm. Zkusím to najít.Nicméně, jako - ano, zamrzí to slyšet od blízkého člověka (a to teda vůbec neřeším případ, že ten komentář je mimo a je použit k manipulaci nějakým psychopatem). Na druhou stranu, pokud to je vztah, který byl od počátku postaven na fyzičnu - tj., že dřív ten muž chválil pevné tělo/prsa/pozadí, tak se asi nelze divit, že komentuje změnu od původního stavu. Já třeba dostávala lichotky jiného typu (jako, že jsem chytrá a vtipná) a taky se neurážím, když teď zaslechnu, že už mi to tak nepálí (bohužel, nepálí :mrgreen:).

https://prozeny.blesk.cz/…eni-dulezita?…

Tady to máš vidět, ale žádná s podobnou vahou neměla břicho, jen nebyla „pevná“. Břicho mam já s nadváhou, ne ženska s normálním bmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
3.8.22 12:46
@Pidulka1991 píše:
Jako vážně? Nebude pevna, ale rozhodně jí nic nikde nepoleze.

Ano, vážně. Né každý má zjevně stejnou představu, co to znamená. Ale při téhle váze bez cvičení je tuku dost :nevim: člověk už je opravdu „měkoučký jako polštářek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí