Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dani24687 píše:
Ja ti zavidim, ja na to po porodu nemam chut vubec.
To se může všechno srovnat, já po 1.porodu na to neměla ani pomyšlení.
@Anonymní píše:
Jakože ti to způsobila HA? Většinou tady čtu, že to způsobí útlum.
nene, mám hormony abych menstruovala ![]()
A teď si představ, že v těhotenství to tak někdo má 9 měsíců v kuse
![]()
@Anonymní píše:Lovecká sezóna, to musím říct manželovi, že tomu tak budu říkat
No u mně to fakt lovecká sezóna je… vidim hezkýho chlapa, nedej bože cítím jak hezky voní a je to v háji… při poslední lovecký sezóně jsem takhle potkala jednoho v kaufu a ta přitažlivost byla tak silná, že jsem ho pronásledovala po celým kaufu ![]()
@Acinore píše:
A teď si představ, že v těhotenství to tak někdo má 9 měsíců v kuse![]()
To by mi švihlo ![]()
Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli to někdo má taky tak, ale mám v měsíci dva týdny(většinou kolem ms), kdy mi sex nic neříká a pak dva týdny, kdy na něho myslím pořád, přijdu si jak puberťačka, píšu manželovi furt nějaké sms a chci to denně. Podotýkám, že je mi 34 let a mám 2 děti. A občas mi přijde, že jsem na hlavu, protože se nemůžu ani soustředit v práci a na všechny muže koukám, jako na potenciální milence, ale jen v mysli, jinak nevěra není můj šálek čaje, s manželem máme vše v pořádku.
Aspoň víš, jaký je to bejt chlapem, představ si že nemáš tu 14-ti denní klidovou fázi a iluze bude dokonalá.
![]()
Ja to teda mam tak, ze 28 dni mi sex nerika nic a dva dny (ovulace) se muzu posr. t ![]()
@Anonymní píše:
Nechlubím, protože mě to občas obtěžuje a hlavně do 30-tky jsem na to „netrpěla“ a hlavně, ono to není tak pravidelně, ale buď nic nebo furt
No to nevíš, že ženská má vrchol sexuality právě okolo třicítky? Takže vítej na vrcholu a užívej si to, brzo poletíme zase dolů
![]()
@Heineken píše:
Aspoň víš, jaký je to bejt chlapem, představ si že nemáš tu 14-ti denní klidovou fázi a iluze bude dokonalá.![]()
![]()
Mám to stejně, půlka cyklu jsem jak blbá a koukám všem chlapům do rozkroku a píšu partnerovi sms, půlka nic ![]()
Jsem ráda, že nejsem sama.
Mám to tak asi rok, od nového partnera. Je mi 36!!!
T.
@Heineken píše:
Aspoň víš, jaký je to bejt chlapem, představ si že nemáš tu 14-ti denní klidovou fázi a iluze bude dokonalá.![]()
![]()
@Acinore píše:
A teď si představ, že v těhotenství to tak někdo má 9 měsíců v kuse![]()
@Anonymní píše:
Mám to stejně, půlka cyklu jsem jak blbá a koukám všem chlapům do rozkroku a píšu partnerovi sms, půlka nic
Jsem ráda, že nejsem sama.
Mám to tak asi rok, od nového partnera. Je mi 36!!!T.
Tak to jsem ráda, že nás úchylných, co venku čumíme po chlapech je víc ![]()
Jakože ti to způsobila HA? Většinou tady čtu, že to způsobí útlum.