Naschvály rodiny ze strany přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7027
12.9.23 16:40

Upřímně, na tohle bych neměla, rozešla bych se s ním. Okamžitě. Ještě bych mu dala poslední šanci, aby vlítnul k těm „svým“ a udělal tam konečně pořádek ve stylu „tohle je moje ženská, miluju ji, chci s ní být a plánuju s ní budoucnost, pokud se vám to nelíbí, naše cesty se bohužel rozejdou“. Pokud to neudělá, rozchod. V tomhle šťastná nebudeš, utrápíš se. A věř, že on taky za mnohé nestojí, když tohle dopustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.9.23 16:43

@Luxinne to je pak těžký. Jen to, že se za tebe moc nepostavil, je red flag. :nevim: a ultimáta? Nejsme ve školce ne? :roll: rodiče by mu měli přát štěstí a ne jít proti.. ale jako žít s nima bych nechtěla, sama jsem měla možnost poznat, jaké to je. A to už nechci. Je to na tobě no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.23 16:46

@Siminova44 tak já to ani moc nepožaduji, ja jsem žila celý život, že se za sebe stavím sama. A mně to nevadí.
Pravě oni se chovají hůř jak ty děti ve školce :lol: pomlouvaji i ostatní ne jen mě.. dokonce i svoji rodinu..
Naštěstí s nima nežijem a nevidam je.
A na red flag ja moc hrát nemůžu, protože bývali partneři mě opustili nebo po par schůzkách zjistili můj původ a bohužel byl to pro ně taky red flag :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.23 16:49

@Lojzísek tak mě to do teď nevadilo, že se nestykame. A hlavně ja po něm nechci aby se nebavil se svoji rodinou. Řekl jim několikrát, že oni s námi nežijou, tak ať to neřeší. Já tom mám v tomhle podobně nikdy bych nešla proti rodičům, ale moji by si tohle nedovolili. A nechci se rozchazet jelikož jinak vše je v naprostým poradku.. cestujeme, máme společný zájmy, travime spolu čas.. a nikdy jsem si s nikým nerozuměla víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
12.9.23 16:51
@Luxinne píše:
@Keyllah tady abych to ujasnila, ja žádný děti nechci. A všichni z mých přátel zase vidí rozchod jako blbost včetně moji rodiny. Neomlouvam ani jeho a už vůbec ne je. Jen rodinu si nikdo nevybíráme? Jen říkám že on se jinak chová hezky. A sama vím, jaké to je když rodiče neschvaluji partnera.

Ne, nechová se hezky, když neudělá pořádný „tóčo“, když jeho ženský jeho příbuzní nadávají a veřejně ji napadají. Můj chlap by třeba k těm narozeninám okamžitě řekl, co že je to vůbec napadá, že k sobě patříme a budeme tam spolu, jinak ať si slaví sami.
Jak už tu někdo psal, jsi mlaďoučká, nemáš odvahu a sebevědomí hledat lepšího. Tenhle není ten pravej, Bude Tě to stát ještě hodně bolesti a trápení. Bohužel, každý si musí nabít hu_bu sám. Ach jo, holka, je mi Tě líto :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.23 16:56

@Lojzísek tak popravdě ja mu řekla, že už tam ani nechci po tomhle ale ať on jde. Ke mně se hezky chová a ja po něm hlavně nechci aby se hádal. Například u nás v rodině neexistuje jít proti rodičům a tak jsem byla vychovana, tak to nechci ani po něm.
A ja už si hubu nabila hodně predtim. Bývalý mě mlátil, zakazoval mi chodit ven a zamykal mě.. řešila to i pcr logicky.. a ostatní bývalý se styděli za můj původ…
Nebo na mě zarlili kvůli vzhledu..

Takže nechci zahodit něco, co normálně funguje až teď po 2 letech se objevilo tohle. A samozřejmě něco jim řekl. Ale prostě ja vím, že oni jsou ten typ lidi, co by se s nim přestali stýkat apod. Ale to ja nechci, protože ja mám k rodičům úctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
12.9.23 16:57
@Luxinne píše:
@Lojzísek tak mě to do teď nevadilo, že se nestykame. A hlavně ja po něm nechci aby se nebavil se svoji rodinou. Řekl jim několikrát, že oni s námi nežijou, tak ať to neřeší.Já tom mám v tomhle podobně nikdy bych nešla proti rodičům, ale moji by si tohle nedovolili. A nechci se rozchazet jelikož jinak vše je v naprostým poradku.. cestujeme, máme společný zájmy, travime spolu čas.. a nikdy jsem si s nikým nerozuměla víc

Ale to jim řekl dost nedostatečně, když si tohle pořád dovolují. Jejich chování je nepřípustné, nepřijatelné. Je to jeho rodina a on musí, prostě musí zakročit, aby se to neopakovalo. Jedeš si stále svou, není ti, bohužel, pomoci. Pokud se třicetiletej chlap nepostaví za svoji ženskou, nebouchne do stolu a neřekne „tak dost, tohle už nikdy neuslyším“, tak stojí za hov_no. Bohužel, zkušenosti jsou nepřenositelné. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
12.9.23 16:58
@Luxinne píše:
@Lojzísek tak popravdě ja mu řekla, že už tam ani nechci po tomhle ale ať on jde. Ke mně se hezky chová a ja po něm hlavně nechci aby se hádal. Například u nás v rodině neexistuje jít proti rodičům a tak jsem byla vychovana, tak to nechci ani po něm.
A ja už si hubu nabila hodně predtim. Bývalý mě mlátil, zakazoval mi chodit ven a zamykal mě.. řešila to i pcr logicky.. a ostatní bývalý se styděli za můj původ…
Nebo na mě zarlili kvůli vzhledu..Takže nechci zahodit něco, co normálně funguje až teď po 2 letech se objevilo tohle. A samozřejmě něco jim řekl. Ale prostě ja vím, že oni jsou ten typ lidi, co by se s nim přestali stýkat apod. Ale to ja nechci, protože ja mám k rodičům úctu.

Úctu můžeš mít k těm, co se sami chovají slušně a uctivě. Ne jako hova_da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.23 17:00

@Lojzísek tak já byla vychováná, tak že mám úctu ke starším lidem. Nikdy bych si nic nedovolila k nikomu. Ale samozřejmě taky mi vadí, když píšou veřejně např. Intimní věci a to ano to už na ně vyjel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.9.23 17:01
@Luxinne píše:
@SimonNu samozřejmě nic mě na té společnosti neláká :) jen víceméně chci klid a aby se hlavně starali o sebe.
Já v tomhle mám rodinu taky na prvním místě, ale moje rodina by si toto k němu nedovolila. A samozřejmě vím, že se nemůžu líbit každému :lol: on se taky staral sám o sebe a řešil věci vždy za sebe a věkový rozdíl jsem nikdy nevnimala, znám ho od mých 16 :think: přítel jim samozřejmě kolikrát řekl, že to není jejich věc.. akorát nechápu, kde se to v nich bere vůči mě.. jako kdybych jim udělala něco strašného

V té rodině se k vám takhle chovají jen ženy nebo i chlapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.23 17:02

@Lojzísek tak to on taky řekl, kolikrát dost. Ale jim je to jedno. A na druhou stranu nechci aby se s nima nebavil.
Moje rodina říká ať je prostě vypustim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.23 17:03

@SimonNu ženský 😄 jeho otec mlčí nic nenapsal. Pak jenom ten nastávají švagr, ale jelikož není o tolik starší, tak ja i přítel jsme ho poslali někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
12.9.23 17:04
@Luxinne píše:
@Lojzísek tak já byla vychováná, tak že mám úctu ke starším lidem. Nikdy bych si nic nedovolila k nikomu. Ale samozřejmě taky mi vadí, když píšou veřejně např. Intimní věci a to ano to už na ně vyjel

To je hezký, ale teď si oni dovolují k Tobě. A ten, kdo se Tě má zastat a chránit Tě, nedělá nic. Vážně chceš takovýho chlapa?
Jak říkám, Tobě není moc pomoci, máš to v hlavě nějak nastavené, měnit to nechceš. Tak si tu bolest budeš muset vyžrat až do samého dna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.9.23 17:07

I kdyby si byla bůh ví odkud. Nemají právo se tak k tobě chovat. Jsou to dospělý lidé a měli by se tak chovat. Je mi to líto, ale opravdu se ti snažíme pomoct, i když to neslyšíš, nebi spíš nechceš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.23 17:07

@Lojzísek tak ja zastávám to, že každý by se měl zastávat sám sebe hlavně. A nerikala jsem nic o tom, že mě to bolí. Ja se spíš snažím vyřešit situaci aby nijak nezasahovala. Jinak, že by mě to ranilo nějak, že mě někdo nemusí to určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová