Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Da12 my máme oba stejnou povahu, protože ja chci byt taky vždy za dobře.
Teď z něj vypadlo, že už to s nimi řešil osobně.
Jednou už jsem to s nima řešila i já a nestala jsem jim za odpověď.
Důvodem je prý zjištění mého původu a že si na to lidi ukazuji. Další je prý to, že jsem měsíc nechodila do práce( což pravdou je, nastupovala jsem jinam). A jim to prý vadí, že by mě měl živit apod. Což se nikdy nestalo.. Řekl jim, že chceme klid a rozhodne nic řešit nikde veřejně. A že kvůli nim od sebe nepujdeme.
Já žádné rozchody s rodinou neschvaluji ani já bych to neudělala. ![]()
@Lojzísek to je právě to, že jim slušnost chybí, ale ja se na takovou úroveň nesnížím.
Já to s nimi řešila ani neodpověděli. On se jich taky kolikrát předtim ptal a tvrdili, že nic.
Momentálně teď z něj vypadlo, že už to s nimi probíral osobně nedávno, že už se mu to taky hodně nelíbí.
@Atisia hodně se mu to už nelíbí. Teď mi řekl, že už to s nimi řešil osobně
@OpportunityNox sice není, ale rozhadavat se není správně.
V tomhle já moc nemůžu nic napsat, protože u nás v rodině se rodiče poslouchají cely život i jako dospěly člověk.. jiná výchova.. ale zase když se mi něco nelíbí řeknu to
@Pidulka1991 no jeho rodiče ano, to mne by byla hanba. Ale o jeho svagrovi jsem se už vyjádřila, že nikdy. Akceptuje to.
@Lux1812 píše:
@Pidulka1991 no jeho rodiče ano, to mne by byla hanba. Ale o jeho svagrovi jsem se už vyjádřila, že nikdy. Akceptuje to.
Takže ty nesmis k nim domu, ale na svatbe je chcete, uvědomuješ si jak se k tobě budou na té svatbe chovat?
@Pidulka1991 nebudou se chovat nijak, protože si to pravě nikdy před lidmi nedovolili. A navíc vědí, že tam bude z větší části moje rodina. Oni se strašně přetvařují i před svými příbuznými a v soukromí je pak drbou.
A zapomněla jsem dodat, že se tam ztratí celkem jelikož jen z mé rodiny tam bude 200+ lidi..
@Lux1812 píše:
@Pidulka1991 nebudou se chovat nijak, protože si to pravě nikdy před lidmi nedovolili. A navíc vědí, že tam bude z větší části moje rodina. Oni se strašně přetvařují i před svými příbuznými a v soukromí je pak drbou.
A zapomněla jsem dodat, že se tam ztratí celkem jelikož jen z mé rodiny tam bude 200+ lidi..
A to si myslíš, že to na svatbu přijedou?
Když tě ignorují, neexistuješ, nesmíš k nim, k vám chodí když tam nejsi…
Proč by, probůh, najednou legitimizovali tvou existenci tím, že přijdou na svatbu? 😳
@darkwulf oni jsou takový. Nenechali by si to ujít. Koneckonců, švagra taky pomlouvali a na svatbu jdou.
A ja je pozvu jen ze slušnosti a jen protože jsou to rodiče ženicha.
@Lux1812 píše:“Švagr” k nim taky nesmí?
@darkwulf oni jsou takový. Nenechali by si to ujít. Koneckonců, švagra taky pomlouvali a na svatbu jdou.
A ja je pozvu jen ze slušnosti a jen protože jsou to rodiče ženicha.
@Pidulka1991 no ten může. On si totiž proti nim nedovolil říct ani slovo. Ja ale Jo..
ale před námi ho pomlouvali solidně a dost hnusně, že i ten můj řekl, že to je ale problém jeho sestry ne jejich.
Sama ta sestra je úplně v pohodě i se mnou.. taky říkala, že to nechápe.
PROČ MÁŠ 2 PROFILY??? to je na palici, teda pokud nejsi troll.
Jinak k tématu - udivilo mě, že 80ti letá babka má profil na soc. sítích (když komentovala „zranění“ tveho šamstra), tvůj se nezmění, hádky budou dál a budou horší. Ale je to jako říkat týrané bábě, ať od tyrana odejde…
@Helen001 my se ale pravě vůbec nehádáme, hádali jsme se jednou. Jediné o co jde, že oni útočili na sítích. Navíc dneska z nej vypadlo, že už to s nimi řešil.
No to mě taky zarazilo, že v 80 hlavně nemá nic lepšího na práci.
2 profily mám z důvodu, že jsem se snažila zaregistrovat přes fb a nešlo to, předtim.
Příspěvek upraven 12.09.23 v 19:57
@Helen001 píše:
@Lux1812
@LuxinnePROČ MÁŠ 2 PROFILY??? to je na palici, teda pokud nejsi troll.
Jinak k tématu - udivilo mě, že 80ti letá babka má profil na soc. sítích (když komentovala „zranění“ tveho šamstra), tvůj se nezmění, hádky budou dál a budou horší. Ale je to jako říkat týrané bábě, ať od tyrana odejde…
Můžeš za den jen asi 30 příspěvku
@Pidulka1991 aha, to je nějaká novinka? Asi jsem to zaspala
to se omlouvám