Naše manželství je nám neustále vyčítáno :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2466
4.7.10 21:31

No bóóže, aby se nezbláznili!
Já se vdávala v 19 (a nemusela jsem) a jsem spokojená.. Nikdo z rodiny nám do toho nekacal, natož aby ještě vyčítal! To by si mohli zkusit :mrgreen:
(a že mohli, manžel je o 15 let starší a má 2 děti z prvního manželství)
Takže se nad tím pousměj a NASCHVÁL BUĎ ŠŤASTNÁ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
4.7.10 21:33

Jo a máte nádhernýho chlapečka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.7.10 22:14
Ivy.mystery píše: ..a není to tím že sami v duši litují toho že se brali tak mladí a tak brzy měli děti??

Tak tohle přesně mě napadlo taky. A víš, co? Až by příště začali zase vyčítat a blbě remcat, jací jste nezodpovědní mladí hlupáci bez špetky rozumu na dnešní dobu, co kdyby ses začala nahlas smát? Dovedeš si představit, jak by se zarazili? Třeba by jim konečně došlo, že „pláčou na špatném hrobě“…co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.7.10 22:17

Nety, to já dobře znám. Rodiče promítají do svých dětí vlastní nenaplněné sny. Když jsem se bez přijímacích zkoušek dostal na strojní fakultu, tak mě moje drahá matinka samým nadšením pusinkovala jak pominutá. A když jsem po čtvrtém semetru se školou praštil, tak řádila jak pominutá. Pokud jim dáš rázně najevo, že máte svůj život a svou rodinu, do které nemají co kecat, tak je s největší pravděpodobností ztratíte. Ale zase budete mít klid. Je potřeba zvážit, co získáte a co ztratíte - a co je pro vás cennější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.7.10 22:18

Radúno, obávám se, že lidem tohoto typu nedojde nikdy nic… Teda pokud bych to srovnával s podobnýma týpkama ze svého okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.7.10 22:23
Jura007 píše:
Radúno, obávám se, že lidem tohoto typu nedojde nikdy nic… Teda pokud bych to srovnával s podobnýma týpkama ze svého okolí.

Juro, a co když jo? Co kdyby je ten smích urazil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.7.10 22:44

No urazit se - to bych považoval za negativní citovou reakci, ale aby jim něco „došlo“, u toho se musí i trochu přemýšlet, tam emoce nestačí. No a tito lidi - opět beru příklady ze svého okolí - mají na přemýšlení určité zaběhané šablony, aby se nenadřeli - přemýšlení prý toti :nevim: ž hrozně bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.7.10 22:55
Jura007 píše: .......... - přemýšlení prý toti :nevim: ž hrozně bolí…

Jéééé, a já si říkám, proč mě poslední dobou tak pekelně bolí hlava.............. :think: :think: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.7.10 23:00

Anett, děkuju :) Jinak je fajn že vy máte rodiče bez předsudků, kteří vám nic nevyčítají, je to moc fajn mít v rodině podporu a neposlouchat neustálé výčitky a rýpání. A neboj se, tu radost jim neudělám, abych se s manželem rozvedla, jednak ho miluju a pak už vidím ty jejich vítězoslavné ksichty s poznámkou „My vám to říkali.“
Radúno, no to mě nenapadlo, začít se smát, no jestli by si neřekli že začínám bejt hysterická :oops: :lol: Hlavně nevím co bych odpověděla, kdyby se zeptali, proč se směju. Já spíš teda uvažuju, jen tak jim natruc (samozřejmě bych to nemyslela vážně) jim říct že mají asi pravdu, že když o tom furt mluvěj tak jsem o tom přemýšlela a že se teda s manželem rozvedu, protože fakt nejsme na rodinnej život zralí. Ti by asi koukali.
Juro, jo, tohle dělá hodně rodičů, já se křižuju abych jednou nebyla stejná, udělám všechno pro to, abych synovi nekecala do toho co má nebo nemá v životě dokázat, kdy si má založit rodinu, co má studovat a co naopak nesmí atd, manipulace dětem škodí. Jo, třeba říct svůj názor, ale nevnucovat, nevyčítat atd. Jinak souhlasím, spousta lidí se přemýšlením neunavuje a melou si to své jako obehraná deska. :roll: Nehledě na okolnosti, prostě zajetý vzor je pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
5.7.10 09:49

Tak já tchánovce celkem chápu. Nemůžeš srovnávat dobu před převratem a po převratu. Dřív nebyla antiko ani sexuální výchova, většina holek se vdávala ve 20ti zbouchnutá. Nedalo se cestovat, dělat kariéra prostě nic, jen rodina a pak chata nebo chalupa. Teď jsou úplně jiné možnosti a je asi mrzí, že se na to všechno jejich syn vykašlal, že nikde nebyl, nic neviděl, v práci nic nedokázal, zato už má závazky na celý život. Myslím, že není tak těžké je pochopit… Na druhou stranu chápu, že Tě štve, že Vám to pořád předhazují. Asi budeš muset udělat trochu čoro moro, aby zařadili zpátečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
5.7.10 10:09

Ahoj Nety,
vazne jsi me svym prispevkem pobavila, ne snad, ze bych mela skodolibou radost z ciziho nestesti. Mam to doma, no, skoro se mi chce rict uplne stejne. Ale zase tak uplne ne. Muj chlap nemel ani tolik slusnosti, aby si me vzal pote, co me zbouchnul :-)
Ne, vazne. Je mi 23 let. Pred sedmi mesici jsem mela spokojeny zivot, slusna, dobre placena prace, s pritelem mame vlastni byt. On teda jeste skoro ve 30-ti studuje :-) Nicmene vydelavala jsem vic, nez partner. A co vic, nechtela jsem deti. No, proste dokonala partie pro rodicku dvou „mamanku“.
Tchyne co nevidet oslavi 50 (presneji letos na podzim) a uz od lonskych narozenin hlasa, ze si k narozeninam preje vnoucatko. Jenze co se nestalo. Panbuh ma smysl pro humor a ja jsem na podzim neplanovane otehotnela. :andel:
Asi neni tezky si predstavit, jak jeji vztah ke me po oznameni tehle sladke noviny ochladl :-)
Radu pro tebe, Nety, bohuzel nemam, ale doufam, ze sdilene trapeni potesi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.7.10 10:24

Lasičko, já bych ten pohled na minulý režim trochu poopravil.Kariéru mohl dělat jen někdo (zrovna jako dneska… :roll: ),mohl jsem se věnovat zhruba stejným koníčkům jako dneska (jen k nim nebylo v obchodech tolik rekvizit) a co mě nejvíc štvalo, byl nedostatek informací a ututlávání všeho na všech frontách. Takže kdo měl informace, měl všechno. A divil jsem se, jaké se za minulého režimu daly vyprojektovat a postavit krásné domky… jen to bylo o spolupráci většího počtu lidí. A v dnešní době sólistů taky moc lidí nehoří touhou spolupracovat. Takže rozdíl tu je, ale ne tak veliký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
5.7.10 13:21

Podle mě chtěli přes vas nejak napravit svoje chyby nebo ne chyby, ale chteli, aby to u vas bylo tak,jak podle nich ma,kdyz se to nevyvedlo jim..
Jinak,ja to rikam furt, tchyne a uzeny jsou nejlepsi studeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
6.7.10 19:20

Ahoj, no a co kdyby ses jich pri jejich pristim vypadu zeptala, jestli tedy mas maleho dat do babyboxu a rozvest se, kdyz jim to tak vadi? A slusne jim rict, ze uz s tim stejne nic nenadelaji, tak at prestanou blbe kecat. Nemusis byt sprosta, kdyz jm to reknes slusne a dodas, ze kdyz toho nenechaji, ze tam proste nebudete chodit, tak by jim to snad mohlo dojit.
HOdne stesti,
 jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.15 04:03

Rodiče

Pokud bych byl ve vasi situaci… Rodicum bych rekl, ze jsem dospely a tedy si muzu delat co chci. Pokud nesouhlasili se svatbou a nesouhlasi s tim i dal, je to jejich nazor. Dal bych jim rekl, ze mi jejich vycitky nejsou prijemny a pokud v tom budou pokracovat a nenechaji me nest zodpovednost za svuj zivot, nebudu se s nima chtit vidat, coz bych nerad, protoze je mam rad :-)

Dnesni rodice maji az moc velky tendence s*at se svym detem do zivota. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí