Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte,
máte prosím někdo zkušenosti s předčasným rušením smlouvy k internetu u O2?
Smlouvy jsme měli sjednanou na rok, jenže se budeme stěhovat dříve a domů kam se budeme vracet internet nemá cenu převádět. Nevíte jaké obstrukce nás s nimi čekají? Je mi jasný, že všechno je odvislé od podmínek co jsme jim potvrdili, jedná se mi jen o to, jak probíhalo a jak dlouho ta výpověď trvá a případně jaké byly sankční následky… jestli se třeba něco doplácí pak i zaten modem co jsme původně měli za 1,– Kč. Budu ráda za jakékoliv zkušenosti co poradí. Díky ![]()
Bude nejlepší, když si zavoláš na infolinku… Jistě ti tam vše potřebné řeknou ![]()
Myslím, že modem se nedoplácí, ale doplácí se ty měsíce, co vám zbývají do konce smlouvy. Každopádně gratuluju, že od nich odcházíte ![]()
Ukoncovali jsme letos. Museli jsme doplatit 20% z pausalu do konce smluvniho obdobi. Obstrukce zadne nedelali, vsechno bylo v pohode. Vypoved - ukonceni sluzby - doplaceni 20%. Modem jsme za 1,–Kc nemeli, v tom neporadim. Mozna vratit? To byva jen pronajem, ne?
@cecetka Super díky za info
..a časově je to vyřízený jakoby hnedka i odstřihnutí od netu?..nikdy jsem tohle neřešila tak nevím ![]()
@Michailika Nebylo to ze dne na den, je tam nejaka vypovedni lhuta. Mrkni, co mate ve smlouve.