Následky předčasného ukončení smlouvy k internetu od O2

144
9.8.16 14:53

Následky předčasného ukončení smlouvy k internetu od O2

Ahojte,
máte prosím někdo zkušenosti s předčasným rušením smlouvy k internetu u O2?
Smlouvy jsme měli sjednanou na rok, jenže se budeme stěhovat dříve a domů kam se budeme vracet internet nemá cenu převádět. Nevíte jaké obstrukce nás s nimi čekají? Je mi jasný, že všechno je odvislé od podmínek co jsme jim potvrdili, jedná se mi jen o to, jak probíhalo a jak dlouho ta výpověď trvá a případně jaké byly sankční následky… jestli se třeba něco doplácí pak i zaten modem co jsme původně měli za 1,– Kč. Budu ráda za jakékoliv zkušenosti co poradí. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15599
9.8.16 15:34

Bude nejlepší, když si zavoláš na infolinku… Jistě ti tam vše potřebné řeknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.8.16 16:07

Myslím, že modem se nedoplácí, ale doplácí se ty měsíce, co vám zbývají do konce smlouvy. Každopádně gratuluju, že od nich odcházíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26874
12.8.16 08:41

Ukoncovali jsme letos. Museli jsme doplatit 20% z pausalu do konce smluvniho obdobi. Obstrukce zadne nedelali, vsechno bylo v pohode. Vypoved - ukonceni sluzby - doplaceni 20%. Modem jsme za 1,–Kc nemeli, v tom neporadim. Mozna vratit? To byva jen pronajem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.8.16 09:00

@cecetka Super díky za info :-)..a časově je to vyřízený jakoby hnedka i odstřihnutí od netu?..nikdy jsem tohle neřešila tak nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26874
12.8.16 11:22

@Michailika Nebylo to ze dne na den, je tam nejaka vypovedni lhuta. Mrkni, co mate ve smlouve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák