Naštvala mě učitelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10998
20.10.22 20:59
@Oriseka píše:
Je dulezite pujcovat veci jen normalnich rodicu.

Taky nejsem půjčovaci typ a cítím se jako „normální rodič“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22604
20.10.22 21:17
@Trojlístek píše:
Taky nejsem půjčovaci typ a cítím se jako „normální rodič“. :mrgreen:

Me to neva, tak si nekdo neco pujci. Nedavam do skolky nic, co by mi bylo lito, kdyby se znicilo/ztratilo. Nove holinky do skolky jsem koupila za 130Kc. Fakt to neni zas takova castka, aby me to zabilo. Ucitelky to vi, takze vedi, ze si od nas neco mohou pujcit a nebudu z toho delat vedu. Kdyz nekdo vse hroti, tak jeho veci si pujcovat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22604
20.10.22 21:29

Jinak si teda myslim, ze deti jsou ve skolce nemocne hlavne kvuli infekcnimu prostredi ve tride. Kde je hodne deti zavreno uvnitr-sdileji prostor, veci, socialku. Kaslou a prskaji na sebe. Nejsou nemocne, protoze se venku ofouknou nebo maj neco mokreho na sobe. A kdyz uz je fakt mokro, tak to chce i nepromokave kalhoty, coz taky nemel. Cele mi to prijde jako prkotina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
20.10.22 21:40
@Anonymní píše:
Hele moje dítě má vše připravené. Je jedno z nejmenších, a těm učitelky pomáhají. Boty si nasadí sám, bundu, kalhoty, čepici taktéž. Je tam děti 10, takže si nemyslím že je problém všem podat jejich boty podle značky. :nevim: Mají to mít podepsané, což má, a stejně mu to nepodaji, a naše boty dostane cizi dite. Štve mě prostě ten přístup. Ano, kdybych věděla že tam čepici má a neoblece si ji, tak jsem naštvaná na svoje dite. Ale učitelky tam jsou dvě, vidí co mají v policce. Zaryte se semnou hádala že čepici v polici NEMA. Pochybuju že si učitelka pamatuje jedno dítě které před 14ti dny čepici nemělo jeden den na hlave. Nosí ji po ránu každý den.

Nauč dítě, ať si pozná svoje věci. :nevim: Jinak teda… Jsem na straně čtyři ze sedmi a působíš na mě značně umanutě, trochu jako vrtulníková matka. :mavam: Jsem doat zvědavá na další strany diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.10.22 22:21
@Anonymní píše:
Jejich deset

Dobre😂 to vám přijde málo? Už jste to někdy zažila 10 děti najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 23:32

Tak syn má horečku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 23:33
@Oriseka píše:
Jinak si teda myslim, ze deti jsou ve skolce nemocne hlavne kvuli infekcnimu prostredi ve tride. Kde je hodne deti zavreno uvnitr-sdileji prostor, veci, socialku. Kaslou a prskaji na sebe. Nejsou nemocne, protoze se venku ofouknou nebo maj neco mokreho na sobe. A kdyz uz je fakt mokro, tak to chce i nepromokave kalhoty, coz taky nemel. Cele mi to prijde jako prkotina.

Přišel po nemoci. Dnes ráno byly tři stupně když šly děti ven.

• Citovat
  • Upravit
22604
20.10.22 23:44
@Anonymní píše:
Přišel po nemoci. Dnes ráno byly tři stupně když šly děti ven.

Kdyz byl doleceny, tak je jedno, ze po nemoci. Ve 3 stupnich holinky stejne nejsou zadne terno. V nich zas tak teplo neni. Nektere deti jsou ve skolce nemocne furt. Hlavne prvni rok. Jo, je to na nic. Co takto vsechny boty, co budou ve skolce v tomto pocasi, tak budou kvalitni a nepromokave? Ono i na cestu domu treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22604
20.10.22 23:57

Od pondeli byl ve skolce, takze 4 dny. Uplne nornalni kolecko jako ma spousta deti. 4 dny skolka a 14 dni doma. Nic zas tak neobvykleho. Deti maji ve skolce obdobi bud po nemoci a nebo pred nemoci :lol:. Pobyt venku je spis doba, kdy nic nechytnul. Pravdepodobne to bylo v te tride. Ja jednou mela mokre boty 3 dny a nemocna jsem z toho nebyla. Nam ted docela funguje imunoglukan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.22 00:24
@Oriseka píše:
Kdyz byl doleceny, tak je jedno, ze po nemoci. Ve 3 stupnich holinky stejne nejsou zadne terno. V nich zas tak teplo neni. Nektere deti jsou ve skolce nemocne furt. Hlavne prvni rok. Jo, je to na nic. Co takto vsechny boty, co budou ve skolce v tomto pocasi, tak budou kvalitni a nepromokave? Ono i na cestu domu treba.

Holinky sice nejsou žádné terno, ale mokrý botasky, a ponožky durch ve třech stupních se mi prostě nelíbí.. Počítám s tím že kluk bude nemocnej, ale tohle mě prostě vytocilo. Druhý dítě mám čtyři dny po antibiotikách.. imunoglukan zkusím, nemáš odkaz/fotku jak to vypadá?

• Citovat
  • Upravit
299
21.10.22 05:43

Ty holinky jim dala moje kolegyně 😅 ale to zrovna fest pršelo.
Jinak na zahradě máme trávu, většinou mokrou, ale zároveň je už zima, takže je těžké rozhodovat, co jim dat. Holinky, ve kterých jim bude zima nebo kecky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.10.22 05:56

Měla jsem pro děcka gumáky do školky. Každé dítě je mělo normálně ve své skříňce v šatně. Dají se koupit vyteplené. Takže v nich zima dětem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22604
21.10.22 06:32
@Anonymní píše:
Holinky sice nejsou žádné terno, ale mokrý botasky, a ponožky durch ve třech stupních se mi prostě nelíbí.. Počítám s tím že kluk bude nemocnej, ale tohle mě prostě vytocilo. Druhý dítě mám čtyři dny po antibiotikách.. imunoglukan zkusím, nemáš odkaz/fotku jak to vypadá?

https://www.benu.cz/…n-p4h-250-ml?…
Prodavaji v lekarne. Neni to zrovna levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.10.22 06:52

Ja asi chapu tve nastvani, ale nekdy se sejde den blbec, zrovna ten den jsi spechala a nemohla zkontrolovat veci, zrovna ten den bylo vic mokro, zrovna ten den mohla mit blby den i ucitelka a uz z toho byla hadka. Problem je v komunikaci..promluvte si v klidu s ucitelkou a misto obvinovani a urazenosti vyreste, jak to udelat, aby se to priste nestalo…ja bych koupila synovi poradne celorocni, nebo uz zimni boty…a nepromokave obleceni. Dcera ma wikingy, kdyz jdou ven, pres teplaky/leginy, si natahne nepromokave kalhoty…v tomhle muze klido vylozene skakat v louzich a vse zustane suche…boty jen jednou za cas vyperu..ucitelce jsem to rekla, ze ma dcera nepromokave boty a nemaj s tim problem, holinky ji nenuti..ani to neni vhodna obuv na behani a na hrani venku…imunoglukan je super, dceri jsem na doporuceni zacla davat uz mesic a pul pred nastupem do skolky, ale urcite neni pozde s nim zacit a taky rybi tuk…dcera byla zatim od zcatku skolky doma dohromady 5 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.10.22 07:31
@Anonymní píše:
Přišel po nemoci. Dnes ráno byly tři stupně když šly děti ven.

Tak proč tam už nemá do tří stupňů teda zimní nebo boty, když o něj máš takový strach? Myslíš, že by mu v holiknách bylo nějak extra teplo (teda pokud nemá ty zateplené)?
Do 3 stupňů taky nedám dítěti (navíc po nemoci) ven obyč tepláky, ale softšelky nebo alespoň šustáky apod.

Zaměť si před vlastním prahem a neshazuj to na ostatní.

V době střídání počasí jsem dítěti klidně řekla, že teď je zima, má bundu a čepici, ale na den hlásí třeba až 15 stupňů (ano, součástíáí školkové docházky se pro rodiče stává i sledovat předpověď), takže se na ven do té bundy balit nemusí. A kdyby nevědělo, zda je venku ještě zima nebo už tepleji, ať se zeptá učitelek, jestli to je na bundu nebo ne.
Děti mi pak i hlásili, že když se jdou oblékat, tak paní učitelka kouká na teploměr, stejně, jako to děláme doma my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin