Naštvaní prarodiče...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18791
30.12.20 18:49
@Anonymní píše:
@hospodki my se tam chystali a těšili se, ale zadržel nás telefonát švagrové, že má covid příznaky, je taky dost hustá, že právě nešla na ty testy, 24.12. byla u tchánů a 25.12. měla příznaky, dnes je středa a co myslíte? Doteď na testy nešla…takže asi tak, že někteří jsou líní, jo a my se ke tchánům chystali až 28.12., takže když měla příznaky už několik dní předem, mohla tam jít a mít jistotu, jestli je pozit. nebo negat. a my dle toho buď k nim šli nebo nešli.

Vůbec bych si s tím nedelala hlavu. Jak píšeš, mohli jít na testy a mohlo byt vše Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
3.1.21 14:38

@OldaJ Jj je to tak, ono vsichni se izoluji ale je to stejne nanic, korona tady bude pořad jako chřipka a další nemoci.

Ja to neresim, ale pokud moje babicky se ted na Vánoce nechtěli videt., tak jsme to akceptovali. A s velkou rýmou, kaslem atd nechodime nikam v zimě i když není covid.

Mylsim že se z toho moc dela, a hlavně mě neskutečne serou ty na hlavu postaveny vládní opatření. Nikde se nedají koupit silonky, ani pastelky decku do školky. Tak co to ma byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
3.1.21 14:41

@hospodki takový test je ti v podstatě nanic, v době testu jsi negativní, ale druhy den už muzes byt pozitivní, nebo za dva dny. Osobně tohle nechapu, proč tam lezete když vám nic není?
Pak pořad stoupají cisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
3.1.21 15:45
@luckaa85 píše:
@hospodki takový test je ti v podstatě nanic, v době testu jsi negativní, ale druhy den už muzes byt pozitivní, nebo za dva dny. Osobně tohle nechapu, proč tam lezete když vám nic není?
Pak pořad stoupají cisla

Protože to prave vychyta ty co nemají příznaky? 🤦🏻‍♀️ Antigenni zachytí i začátek nemoci a než jsem jela za prarodicema tak jsem nikde nebyla. Takže u me to fakt smysl mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
3.1.21 17:09

@hospodki no to je samozřejmě na každém jestli to podstoupí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
3.1.21 17:58
@luckaa85 píše:
@hospodki no to je samozřejmě na každém jestli to podstoupí nebo ne

Hele ty si nejdřív promysli jaký mas vůbec názor. Nejdřív hejtujes ty co si dovolí jít bez příznaků na test a pak zas plkas jak je to kazdyho vec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
3.1.21 18:12
@luckaa85 píše:
Pak pořad stoupají cisla

Tak pokud jim nic není, tak budou přece negativní a díky nim, ty čísla nevzrostou, ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
5.1.21 08:54

@hospodki klid, nikoho nehejtuju, jen si myslim ze je zbytečne tam chodit bez příznaků. Ale na druhou stranu ať si tam člověk jde když se chce nechat šťourat v hlave, mě je to fuk. Ja bych nesla ani kdybych příznaky měla, radsi bych to doma vylezela.
Sla bych pouze v případě ze by to po mě chtěla hygiena atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová