Návštěva psychiatra a následná hádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.19 14:16

Bavila se semnou uplne o všem, ale take o vztahu ze jo..

• Citovat
  • Upravit
671
23.1.19 14:18

Aha, co takhle vysadit přítele a chodit s praskama? :pocitac: :pocitac: nechápu to, on s tebou manipuluje, to nevidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
23.1.19 14:18
@Anonymní píše:
To tak vubec neni ze to příteli podsouvam. Zkuste si žít s vylecenym fetakem.

Tak s nim nežij :nevim: ve vztahu vám to evidentně moc neklape, jsi vůbec šťastná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
23.1.19 14:21
@Anonymní píše:
Mám i trauma z děctvi. Rekla mi, ze to je i tim, ze jsem zhubla a vse dohromady. Mam velký úbytek na váze a to tělo je v šoku. Jenže ja jsem ted nešťastná a proste citim se osamělá a tak.. Jen me mrzi to jeho chování.

takže ne z něj, jenom? pak jsi to na něj hodila zbytečně.A spíš než názor doktorky jsi mu řekla ten svůj - on za to může. nedivím se reakci. protože jestli to všechno už je za vámi, tak má pocit, že at se snaží jak chce, ty mu to beztak o tu hubu ometeš. Líp když se rozejdete a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 14:21

Nejsem stastna a neumím si užívat života proto jsem tam sla.. Jenže evidentně podle vás si taky vymyslim.

• Citovat
  • Upravit
80472
23.1.19 14:22
@Anonymní píše:

Však s ním nežij. Co chceš slyšet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
23.1.19 14:23
@Anonymní píše:
Nejsem stastna a neumím si užívat života proto jsem tam sla.. Jenže evidentně podle vás si taky vymyslim.

To nikdo neříká, ale proč jsi nešťastná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.1.19 14:24

1. viděla bych to, že jsi byla u psychologa nebo psychoterapeuta (psychiatr předepisuje léky)

2. zevrubně jsi popsala svůj život a své pocity, ano, ukecaný člověk to klidně vyklopí ze sebe a nepotřebuje na to několik sezení, ovšem je důležité si uvědomit, že jedno sezení ještě není řešení

3. to, co jsi na sezení řekla, nemusíš slepičit příteli, obzvlášť pokud jde o něco, co na něj hází vinu, nebo jen jeho část, nech si to pro sebe a prostě s tím pracuj

4. tvůj přítel se zachoval tak, jak by se zachoval kdokoli, pokud by jsi uhodila hlavičku na hřebík - on prostě problém nepřizná a špatná budeš ty

5. lehká antidepresiva - no, já nejsem zastáncem toho, aby se dávali antidepresiva na každou bolístku, ale aby byly od toho, aby se zmírňovali nebo léčili onemocnění a jejich projevy - nízké sebevědomí a z něho pramenící problémy k tomu nepatří, i když přiznávám, nevím, proč je bereš

6. zamysli se nad tím, jestli by jsi na tom psychicky nebyla mnohem lépe, když by jsi přítele poslala k vodě - tak ty máš problém, chceš se sebou něco dělat, sebereš odvahu (ano, odvahu - poznat sebe a své nitro chce odvahu!) a on to hned devalvuje, označuje tě za dementa, který se musí léčit…a s čím konkrétně?

7. doufám, že to nebylo poslední sezení a nenecháš si od přítele krok správným směrem zkazit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 14:24

Dneska jsem uz vse rikala psychiatrovi bylo to pro me tezke. Nebudu to znovu rozebirat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 14:26

Byla jsem u psychiatra. K psychologovi jdu za par. Psychiatr mi napsal i léky

• Citovat
  • Upravit
36009
23.1.19 14:26
@Anonymní píše:
Dneska jsem uz vse rikala psychiatrovi bylo to pro me tezke. Nebudu to znovu rozebirat

A proč jsi příteli řikala, co jsi říkala tam? To se přece nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.1.19 14:29
@Anonymní píše:
Byla jsem u psychiatra. K psychologovi jdu za par. Psychiatr mi napsal i léky

léky na co? najdi si dobrého psychoterapeuta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.1.19 14:29
@Anonymní píše:

ne děkuji, s vyléčeným fetákem bych nežila. Že s ním chceš žít ty je tvá vlastní volba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
57
23.1.19 14:34
@Anonymní píše:
Zdravím, dnes jsem byla poprve u psychiatra a to kvuli pocitu smutno, méně cennosti a me výbušné náladě protoze to škodí memu vztahu s pritelem. No tak jsem tam přišla a rekla ji co me trápí a tak a take se rozpovidala o vztahu tak jsme přišli na to, ze jsem nešťastná hlavne kvuli pritele protoze driv delal hlouposti a do dnes je to veme.. Ale je tam vic faktoru ne jen přítel. Mam lehké antidepresiva. No a přišla jsem domu a rekla příteli ze mi rekla, ze je to kvuli vztahu a on se tak rozcilil asi jako nikdy. Rekl mi, ze si jen vymyslim a ze se nikdy neuzdravim protoze jsem ji nerekla pravdu!! A ja ji pravdu rekla, ze to svadim na neho, ale to neni pravda! Ja na neho nic nesnedla, ale kdyz se me ptala na vztah tak to jsem mela lhát?! Rozcilil se na me uplne hrozne moc a rekl mi, ze to semnou nema cenu a ze nema nervy uz na me, ze ja sama svým lžím nevěřím, ale jakým lžím? Mi tady opakoval, ze jsem dement a ze pokud se nevylecim tak to nema opravdu cenu a tak. Bouchal tady do futer, bouchal dverma.. ja po nem vyjela, ze mu rikal pravdu, ze jsem u te doktorky rekla cely muj zivot + popsala vztah a on furt, ze tomu sama nevěřím, ze jen lžu a vymyslim si, ze mi nevěří vubec v ničem.. A ze pokud budu dal takova tak se mam sbalit a jit, ze na to nema nervy.. Pak šel na odpoledni.. Ja jsem doma a brecim tady Protze me to hrozne mrzi..

Zdravím, informace které jste sdělila a následně byly přijaty druhou stranou představují silný emoční „zážitek“/silná forma uvědomění (pro vás). Váš přítel zareagoval jakýmsi šokem, který se v něm následně projevoval i možným strachem z budoucího nedostatku. Pokud máte možnost jiné volby zázemí a dokázala by jste si představit nějakou dobu bez přítele, byla z mého pohledu tato volba vhodná a to po dobu, po kterou budete absolvovat terapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
23.1.19 18:00

Nerobis dobre, ze sem pises taketo vazne veci. Tu ta niektore bez toho, aby ta vobec poznali hned diagnostikuju, obvinia ta z klamstva a urobia z teba blazna. Kasli na tuto temu, ries to s odbornikmi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí