Návštěva psychiatra a následná hádka

Anonymní
23.1.19 13:49

Návštěva psychiatra a následná hádka

Zdravím, dnes jsem byla poprve u psychiatra a to kvuli pocitu smutno, méně cennosti a me výbušné náladě protoze to škodí memu vztahu s pritelem. No tak jsem tam přišla a rekla ji co me trápí a tak a take se rozpovidala o vztahu tak jsme přišli na to, ze jsem nešťastná hlavne kvuli pritele protoze driv delal hlouposti a do dnes je to veme.. Ale je tam vic faktoru ne jen přítel. Mam lehké antidepresiva. No a přišla jsem domu a rekla příteli ze mi rekla, ze je to kvuli vztahu a on se tak rozcilil asi jako nikdy. Rekl mi, ze si jen vymyslim a ze se nikdy neuzdravim protoze jsem ji nerekla pravdu!! A ja ji pravdu rekla, ze to svadim na neho, ale to neni pravda! Ja na neho nic nesnedla, ale kdyz se me ptala na vztah tak to jsem mela lhát?! Rozcilil se na me uplne hrozne moc a rekl mi, ze to semnou nema cenu a ze nema nervy uz na me, ze ja sama svým lžím nevěřím, ale jakým lžím? Mi tady opakoval, ze jsem dement a ze pokud se nevylecim tak to nema opravdu cenu a tak. Bouchal tady do futer, bouchal dverma.. ja po nem vyjela, ze mu rikal pravdu, ze jsem u te doktorky rekla cely muj zivot + popsala vztah a on furt, ze tomu sama nevěřím, ze jen lžu a vymyslim si, ze mi nevěří vubec v ničem.. A ze pokud budu dal takova tak se mam sbalit a jit, ze na to nema nervy.. Pak šel na odpoledni.. Ja jsem doma a brecim tady Protze me to hrozne mrzi..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.1.19 13:52

A co je ta jeho historie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35999
23.1.19 13:53

A takhle se chová často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.1.19 13:56

Jako, me prijde krapet divne, ze si na jednom sezeni zvladla probrat cely tvuj zivot i vztah s pritelem a psycholozka potrebovala jedno jedine sezeni, aby si udelala jasny obraz a rekla: jo, za to muze tvuj vztah.

Jen jestli nam nevypravis nejaky storky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
23.1.19 14:01

@warita :pankac: taky si říkám, že takhle emotivní obvinění ze lži nepřichází jen tak pro nic za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 14:02

Holky driv bral drogy a ubližoval mi. Driv jsem takove stavy nemela az co jsem s nim.

• Citovat
  • Upravit
8040
23.1.19 14:04

Tohle je vážně těžké. Neznám tebe ani tvého přítele,ale pokud by k lékařce šel tvůj přítel,vylíčil by to po svém a zas by to bylo o něčem jiném. Pokud o něj stojíš,tak jsi mu to neměla takhle podávat. Rozebrala jsi situaci s nestranným člověkem a teď je na tobě,jak budeš pokračovat dál. Třeba ten rozchod bude opravdu lepší,ale to ti tady na základě toho strohého příspěvku nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.1.19 14:05
@Anonymní píše:
Holky driv bral drogy a ubližoval mi. Driv jsem takove stavy nemela az co jsem s nim.

no a teda proc jses s nim? Pokud problem JE ten vztah, tak nepotrebujes psychologa, abys to vedela. Evidentne to vis.

A co se dela v takovych pripadech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.1.19 14:06
@warita píše:
Jako, me prijde krapet divne, ze si na jednom sezeni zvladla probrat cely tvuj zivot i vztah s pritelem a psycholozka potrebovala jedno jedine sezeni, aby si udelala jasny obraz a rekla: jo, za to muze tvuj vztah.Jen jestli nam nevypravis nejaky storky.

Tak nějak. Moje teta je psychiatrička a kdykoliv o své profesi mluvila, tak právě o tom, že psychiatr prostě nemůže nabídnout řešení za jedno sezení (v souvislosti s tím, že mnoho lidí to očekává) a psychiatr také nepodsouvá klientovi řešení. Celé mi to přijde zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 14:07

Mám i trauma z děctvi. Rekla mi, ze to je i tim, ze jsem zhubla a vse dohromady. Mam velký úbytek na váze a to tělo je v šoku. Jenže ja jsem ted nešťastná a proste citim se osamělá a tak.. Jen me mrzi to jeho chování.

• Citovat
  • Upravit
23.1.19 14:14

V pasti

Asi jste měla důvod navštívit psychiatra a ona jistě poznala, pokud jste stále hovořila o Vašem partnerovi, že je Váš vztah v nepořádku.
Jeho reakce je pochopitelná - asi žádný chlap nechce, aby ho rozebírala nějaká psychiatrička. Jenomže i když on může být sebesvatější a vy sebebláznivější, jakmiel ve vztahu vidíte sama tyhle problémy, tak to nemá budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.1.19 14:14
@Lalelale píše:
Tak nějak. Moje teta je psychiatrička a kdykoliv o své profesi mluvila, tak právě o tom, že psychiatr prostě nemůže nabídnout řešení za jedno sezení (v souvislosti s tím, že mnoho lidí to očekává) a psychiatr také nepodsouvá klientovi řešení. Celé mi to přijde zvláštní.

vis co si ja myslim? Ze ona pravidelne priteli podsouva, ze je nestastna kvuli nemu. Jemu dosla trpelivost, poslal ji, at jde za psychologem. Tak ona sla a ted „ma dukaz“. A s nejvetsi pravdepodobnosti ji psycholozka nic takoveho nerekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.1.19 14:15

@warita já si spíš říkám, jestli to není anonym, co pravidelně zakládá diskuze, že má toho přítele na drogách a pak se v diskuzi nechává přemlouvat, ať od něj konečně odejde. Reakce toho psychiatra je fakt divná, moc té historce nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 14:15

To tak vubec neni ze to příteli podsouvam. Zkuste si žít s vylecenym fetakem.

• Citovat
  • Upravit
37855
23.1.19 14:16
@Anonymní píše:

Takže diagnózu i příčinu nemoci již znáš a léky Ti tady holky poradí (Kick sb's ass). Za dva týdny budeš zas jak rybička!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí