Názor chlapa - časopis Maxim a článek o rozchodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
18.3.13 12:54
K.Black píše:
Já bych všechny časopisy a internety zakázala, takových nešťastných žen co potom je :,( chlapi jsou fakt ho.ada :cert:
@Naima píše:
Cenzuru na ně, na chajsly bez mozku :lol:. Já už se radši nevyjadřuji, neb bych se tu ještě mnoho neuvěřitelného dozvěděla, ba i ban bych si možná vykoledovala :D

No radši nečtěte ani moje příspěvky, ať se vám kvůli tomu nezhroutí vztahy.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
18.3.13 12:56
Anonymní píše: :lol: Tak tohle je jen slabý odvar a sranda. Já pracuji v hospodě a to byste se teprve divily, co si tam chlapi povídají - no raději nevědět. Nicméně mám fungující vztah. Takže zakladatelko, ber život s humorem, tohle je fakt jen sranda :lol: :lol:

Tak hospodu bych bral asi tak stejně vážně jako ten časopis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Po deseti pivech je silnej každej chlap. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.3.13 13:21
@Heineken píše:
Tak hospodu bych bral asi tak stejně vážně jako ten časopis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Po deseti pivech je silnej každej chlap. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zhruba tak, jako je odvážná po sedmičce vína každá ženská :lol:. Stačí si počíst Cosmopolitan a zajít na nějakou babskou párty. Řekla bych, že si obě party nemají co vyčítat :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
18.3.13 13:34
@K.Black píše:
taky to nechápu ;)

Přidávám se, rovněž nechápu :mrgreen: Maxim odebírá přítel už několik let, poslední asi tři roky mu ho čtu spíš jen já a moc ráda.. Nechápu, že to někdo může brát vážně, vždyť je to jen sranda, nadsázka, navíc, kdyby si baby prolistovaly celej časopis, tak by zjistili, že si tam dělají nejvíc srandu tak akorát sami ze sebe…

Holky, neberte se tak vážně.. Ani ti chlapi to neberou vážně, to si jen asi některé z vás myslíte, že se podle toho někdo řídí… Tímhle přístupem (dokonce i založením diskuze) jenom samy potvrzujete, že patříte mezi ty hysterický blbky, ze kterých si onen časopis dělá srandu :lol: ;)

• Citovat
  • Upravit
Reyne
18.3.13 13:35

Už vím, co dám drahé polovici k jmeninám - předplatné tohoto časopisu. :mrgreen: Jak je možné, že doposud unikl mému oku :think:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.3.13 13:38
@nety78 píše:
Už vím, co dám drahé polovici k jmeninám - předplatné tohoto časopisu. :mrgreen: Jak je možné, že doposud unikl mému oku :think:

jen mu ho kup, a uvidíš. Zůstaneš s dětma sama a ten dobytek si bude užívat :cert:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.3.13 13:39
@Heineken píše:
No radši nečtěte ani moje příspěvky, ať se vám kvůli tomu nezhroutí vztahy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

když tě vidím, zavírám oči a přeskakuju, jako nenechám si zkazit manželství :roll:

• Citovat
  • Upravit
Reyne
18.3.13 13:44
@K.Black píše:
jen mu ho kup, a uvidíš. Zůstaneš s dětma sama a ten dobytek si bude užívat :cert:

nestraš :cert:

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
18.3.13 13:44
@K.Black píše:
jen mu ho kup, a uvidíš. Zůstaneš s dětma sama a ten dobytek si bude užívat :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dost se tady bavím děvčata, to snad není možný :lol:

Zakladatelko, čtení Maxima funguje naprosto stejně jako čtení jakýhokoliv jinýho časopisu. Tzn. přečtu, zasměju se a za pár dní ani nevím, co tam přesně psali, protože je to prostě a jenom k pobavení… Když si člověk neumí udělat srandu sám ze sebe (v tomhle případě ženy ze sebe samých), tak je to smutný.. Neber se tak vážně, oni to taky nemyslí vážně..

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.3.13 13:46
@nety78 píše:
nestraš :cert:

nestraším, konstatuji ;) dělej jak myslíš :lol:

@Theodora92 ano, udělat si srandu sám ze sebe, to spousta lidí neumí a řeší naprosté číčoviny ;) i když :think: co když to v tom Maximu myslí vážně 8o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
18.3.13 13:49

@Vermion mne to spis prijde jako parodie na vsechny ty priblbly clanky a rady z zenskejch casopisu : jak ho ulovit, jak si ho udrzet, a tak podobne ;)

• Citovat
  • Upravit
Reyne
18.3.13 13:51
@K.Black píše:
nestraším, konstatuji ;) dělej jak myslíš :lol:

že bych mu ho raději koupila hned :think: přeci jen, čekat až do dubna :nevim: :nevim: jistota je jistota :pankac:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.3.13 13:58

@nety78 nechci ti do toho kecat, ale nejdřív si ulej prachy než mu ho koupíš.

• Citovat
  • Upravit
12272
18.3.13 14:16
@Mišela1 píše:
Tak to, že si někdo koupí MAXIM budiž, ale to, že člověk nastoupí do MHD a většina populace čte Blesk - to je podle mně :poblion:

Já ani popravdě nevím, že něco takovýho jako Maxim existuje. Čtu jen Zahrádkáře. Asi nejsem ta správná cílová skupina. Blesk kupují tcháni a až teprve, když si v něm přečetli, že uzeniny jsou jedovaté, tak to vzali na vědomí. Dokud jsem je upozorňovala na to, že nejí zrovna zdravě já, tak to po nich sjelo jak po igelitu. :lol: Už ani na televizi skro nekoukám. Nějak mi stačí si najít to, co mě zajímá na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.13 14:29
@Heineken píše:
Po deseti pivech je silnej každej chlap. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

njn, někdo po deseti, někdo už po dvou a někdo sotva vleze do dveří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová