Názor doktorky na výchovu dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
6.2.21 09:17

Ty jo, já jsem většinou toho názoru, že jsou matky přecitlivělé, ale tady je případ pro psychiatra ta doktorka.
Hledala bych jiného lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.2.21 09:18

Změnila bych dr.. Tohle je celkem mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
6.2.21 09:18

Mě by tedy zajímala tahle story i ze strany doktorky :think: Jinak holt hledat jinou doktorku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
6.2.21 09:19
@riccius píše:
Určitě je doktorka divná, ale i to že devítiltého jste ještě nenaučili nechat si brát krev bez scén.
Asi by mě uráželo, kdyby se navažovala do vzhledu mého nebo dětí. Dal bych ji ještě jednu šanci, jestli to nebyl jen úlet, a pak měnil.

Držet za ruku u odběru krve je dělání scén? 8o a jak se naučí brát krev bez mrknutí oka u ditete se strachem z doktorů a krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
6.2.21 09:19

Změnila bych doktorku a otázky typu rozvod apod bych neodpovídala. S někým takovým bych vážně nechtela resit kdyby byl opravdu nějaký zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.2.21 09:20

Změňte pediatričku. Takové chování je krajně neprofesionální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.2.21 09:20

Ty blbý kecy si měla doktorka nechat od cesty, ale to je asi tak všechno. Přišly jí do ordinace nový děti, u kterých se jí z nějakýho důvodu nezdál zdravotní a výživový stav. Je naprosto v pořádku, že se vyptávala na stravování a odebrala krev, aby udělala krevní obraz a základní rozbor. Ona nemůže dát jen na řečí matky. Kolik podvyživených a týraných dětí by jí pak uteklo jen proto, že bezezbytku věřila rodičům? Dětem se nic hroznýho nestalo a buď se lékařka ujistí, že je vše v pořádku nebo není a pak je jen dobře, že na to přijde. Ohledně vyptávaní bych ji usadila, ale byla bych ráda, že se zajímá o zdravotní stav.

• Citovat
  • Upravit
2249
6.2.21 09:21

@Baba a jako proč bys ho vyrazila? Spousta doktorů se chová strašně, vyhrožují, jednají z pozice „autority” :nevim:

A zajímalo by mě, jak by sis obhájila to vyřazení z evidence.

A nahrávat může https://www.ombudsmanprozdravi.cz/…avotni-pece/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
6.2.21 09:28

Fakt je doktorka? Není ona sama psychiatrický pacient? Nevím, kde se vzalo, že pediatr je nějaký extra důležitý člověk, který musí vědět o dítěti i rodině vše a některé mámy se bojí mu oponovat. Myslím třeba, když mají řeči na délku kojení, příkrmy, metodu BLW..je důležité kontrolovat, zda novorozenec přibírá, tam může být chyba fatální. Ale u větších dětí už moc rizik není a je na rodičích jaký způsob stravování zvolí (já třeba krmila podle BLW). Můj pediatr jen chtěl vědět, kdy jsem zavedla příkrmy, na nic víc se neptal a ani já mu nic nesdělovala. Jednou jsme se neshodli ohledně obuvi, to jsem odkývala a dělám si to po svém.
Je ale pravda, že strava hromady dětí se mi nelíbí, ale někomu se zase nelíbí BLW. Prostě je to věc každého rodiče.
Jednou jsem vyfotila dceru, jak olizuje stěnu. Kamarádka mé okamžitě poslala na odběry, protože to je na 100% málo vápníku a musí dostat kapičky. :roll: Jasný, může být málo vápníku, ale nebudu přece usuzovat z jednoho olíznutí omítky :lol:
Odběry krve moc nedávám ani teď ve 30 (to jsem dárce, navíc zdravotní sestra), kvůli tetanovce 3r zpátky jsem tropila ciráty :D :D
A jak to máte doma s otcem dětí a rozvodem, no po tom už jí tuplem nic není.
Odešla bych jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.2.21 09:29
@riccius píše:
Určitě je doktorka divná, ale i to že devítiltého jste ještě nenaučili nechat si brát krev bez scén.
Asi by mě uráželo, kdyby se navažovala do vzhledu mého nebo dětí. Dal bych ji ještě jednu šanci, jestli to nebyl jen úlet, a pak měnil.

Jak ho mas naučit? Můj osmiletý nikdy na klasickém odběru nebyl, tak mu mam jako cvičně nechat brát krev? Aby si na to zvykl? Nebo nechápu? A já sama odběr nemam rada a klidně bych se nechala držet za ruku :)
Jinak k dotazu, na některé otázky bych vůbec neodpovídala a pokud by i další návštěva byla podobná, dr bych změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.21 09:33

Mám dítě, které jí i hovězí, vepřové, drůbež, ryby. V minulosti jedlo králičí, jehněčí. Nezdraví téměř vůbec, zvláště pokud se necítí v bezpečí, i když už je školák, protože má autismus. Je také světlý typ. Pokud je zkušenost s popisovanou lékařkou pravdivá, podala bych na ni oficiální stížnost. Řešila situaci s právníkem a okamžitě si sehnala jiného pediatra. Jde to i dříve, než půl roku po registraci, ale musí se to řešit v součinnosti se zdravotní pojišťovnou. Toto bych si nenechala v žádném případě líbit.

• Citovat
  • Upravit
3998
6.2.21 09:34

Mně by nevadilo, že chce doktorka ověřit krevní obraz, takže dětem bych krev odebrat nechala. Zbytek byl hodně neprofesionální a z toho důvodu bych změnila lékaře. Pediatr především musí umět jednat s dětským pacientem, tohle by pro mě bylo nepřípustné. k lékaři musím mít alespoň základní důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
6.2.21 09:36

Tak to jsi dobrá, že si vydržela. Dětem bych krev vzít nenechala a utnula bych jí hned u toho jak začala s tím masem. I kdyby jste byli vegetariáni, tak jí do toho vůbec nic není. To další je teda bez komentáře 8o Už bych k ní nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
6.2.21 09:41
@Anonymní píše:
Mám dítě, které jí i hovězí, vepřové, drůbež, ryby. V minulosti jedlo králičí, jehněčí. Nezdraví téměř vůbec, zvláště pokud se necítí v bezpečí, i když už je školák, protože má autismus. Je také světlý typ. Pokud je zkušenost s popisovanou lékařkou pravdivá, podala bych na ni oficiální stížnost. Řešila situaci s právníkem a okamžitě si sehnala jiného pediatra. Jde to i dříve, než půl roku po registraci, ale musí se to řešit v součinnosti se zdravotní pojišťovnou. Toto bych si nenechala v žádném případě líbit.

To už je zas prestreleny na druhou stranu, ne? S právníkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.2.21 09:44
@Rive píše:
@Baba a jako proč bys ho vyrazila? Spousta doktorů se chová strašně, vyhrožují, jednají z pozice „autority” :nevim:

A zajímalo by mě, jak by sis obhájila to vyřazení z evidence.

A nahrávat může https://www.ombudsmanprozdravi.cz/…avotni-pece/

Ne, nemuze, vzdyt to tam mas napsany :roll: V poslednim Tempus medicorum to myslim zrovna resili.
Vyrazeni bych si obhajila jednoduse. Doktor neni sluha, aby si musel nechat libit vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí