Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I já se přidávám. Na badoo jsme se poznali, a jsme spolu 4 roky
ale je pravda, že to byla jediná schůzka do které jsem šla, jelikož jsem zjistila, že máme pár společných známých ![]()
Zkušenost moc nemám. Kdysi mi přišel vzkaz na email, že mě kamarádka hledá a nechala mi tam vzkaz. Tak jsem se zaregistrovala. Žádný vzkaz jsem nenašla, kamarádka mi nakonec řekla, že jí přišlo to samé… Po nějaké době jsem profil smázla. Nikdy mi nikdo nenapsal a ani já jemu. Asi tak před rokem mi kolegyně říkala, že její syn zjistil, že na Badoo má profil nějaký chlap, který měl v profilu jeho fotky. Vydával se za něj. Za mě tedy Badoo ne…
Jako na pobavení mi to přijde ok, ale životního partnera bych přes to určitě nehledala.
Profil nemám, nikdy jsem neměla ani jsem tam nikdy nebyla. Nejsem typ na internetové seznamky.
@AnastazieB no ono ti to právě udělá profil a stáhne fotky z FB ani nevíš jak…já jen klikla na tu žádost od kamaráda, jelikož jsem myslela, že je to klasická na FB a nestačim se divit a nejde mi to smazat teda ještě jsem nepřišla na to jak..tak kdyby jste někdo věděli jak dejte mi vědět, díky ![]()
@brumdinka Já profil mazala dvakrát. Vždy mi psali, jestli si to nechcí rozmyslet, že tak přijdu o možnost seznámit se s několika tisíci lidí…
Jak jsem to mazala si už nepamatuju, ale nebylo to nic složitého… Tady jsem našla jak na to: http://badoo-seznamka.eu/…il-na-badoo/
No jo ale to bych v tom nastavení to zrušit účet musela mít..tam to fakt neni ![]()
@deliska píše:
Ahojte lidi zajimal by mě váš názor na badoo jestli jste si tam našli partnera a tak. A zdali vám vztah vydržel, popř jak dlouho omlouvám se za svoji zvědavost Ale mám ho už rok a vždycky to skončilo první a taky poslední schůzkouJde to spíše z té druhé strany Řikaji jak jsem milá apod a že by se semnou rádi viděli a buď se pak jen vymlouvají nebo už se neozvou
přemýšlím že ho zruším
Nemám zkušenost, ale obecně na takové stránky mám názor, ž určitě lze najít partnera, ale je to dost náročné
@deliska píše:
Ahojte lidi zajimal by mě váš názor na badoo jestli jste si tam našli partnera a tak. A zdali vám vztah vydržel, popř jak dlouho omlouvám se za svoji zvědavost Ale mám ho už rok a vždycky to skončilo první a taky poslední schůzkouJde to spíše z té druhé strany Řikaji jak jsem milá apod a že by se semnou rádi viděli a buď se pak jen vymlouvají nebo už se neozvou
přemýšlím že ho zruším
je to paskvil..chlapy tam hledají jen ženy do postele..už je to několik let co jsem to zrušila a mám klid..šílenost dle mě a jsem ráda že ho nemám už..
Badoo mě léta letoucí chodí do e-mailu, nikdy jsem se tam neregistrovala a zbavit se toho nejde. Odhlašovací e-mail totiž nemají. Je někdo, kdo se tohoto otravného portálu zbavil? Nastavila jsem si to tak, že mě jejich stupidní e-maily chodí do spamu.
@roto02 píše:
Já se toho zbavil cca před 5 lety, napsal jsem adminovy mejl ať mě smaže. Pak mě poslal instrukce jako k odpálení jaderné pumy.V tu dobu jsem smazl i FB, ale to mám jen pozastaveny.
Každá sranda něco stojí, nic není zadara.
Takže sem smazal email, kterým sem tam byl prihlášen.
A náhodou se před 3 lety měnil tel číslo, takže sem ven z matrixu
Tam jsem psala už před pár lety a žádná reakce, chodily další stupidní e-maily, které posílá počítač ![]()
@roto02 píše:
Myslím, že tam kde si hledající dávají profilove fotky v prádle a plavkách se moc čekat nedá.
Lidi už se neumí seznamovat,,venku,, v mhd, obchodě, na pískovišti…prostě vidět dotyčného jak se pohybuje, tváří, gestikuluje a třeba i voní na pár metrů..prostě co vyzařuje.
Myslím si, že venku většina lidí jen letí z bodu A do budu B místo, aby se člověk rozhlédl.
Rychle dolitne domů k pc a jde hledat protějšek.
Souhlasím, je to škoda-lidi by se měli seznamovat víc na ulici. ![]()
@Bora-Bora Proboha, ještě, že byl natolik slušnej, že to řekl dopředu.
Není nad osobní seznámení
Nevím co bych pak řekla dětem, kdyby se mě zeptali, kde jsme se s dědou seznámili
![]()
Jenže vtip je v tom, že mě ty otravné e-maily chodí už asi 10 let a já jsem se nikde neregistrovala ![]()